INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jel će biti opet 6tog u mjesecu iskipavanje kooperanata, i koliko je tih šestina dionica koje su dobili preostalo?

Ajde neka sam i to doživio da je HT zakucan za dno, a Ingra drži glavu iznad vode [lol] [lol] [lol]
E sad, koliko će ta glava hvatati zraka, tko zna. Nadam se jako jako dugo!

…sa 11 dionica iliti 143 kn… [lol] [lol] [lol]

Bolje plus na parsto kuna, nego minus na 10 milijuna kuna [rolleyes] [rolleyes]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Ovaj 2q kvartal je preokret, zašto? Kako stoji cestogradnja kako znamo počeli su s Osječkom firmom gdje su partneri, gradnja zgrada, prihodi od arene, prihodi od prodaje lapada, bitno je da su financijski vani rezultati da nema krize, odlični i biti će i vani projekata………..
http://zse.hr/default.aspx?id=35256

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Nadam se da smo dno dotaknuli i da krećmo prema gore. Bitno je dobivati poslove, al još ih je bitnije naplaćivati. Koliko god to čudno zvučalo. Kad proradi naplata bit će puno bolje…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Morate znati da je ovo visoko špekulativna dionica s svima odlikama takve dionice.
malo tu imaju utjecaja,fundamenti,vijesti i slično.
Krupni kapital diktira cijenu.
Po meni neće rasti dok god malima ne puknu živci čekajući više da to krene i ne prodaju.
Kad se budu uvjerili da to više nitko ne kupuje,da nitko ne traži rast(jer kad se mali istresu tko će tražiti rast),onda će krenuti naglo i nepredvidivo.
Dok se ovi opet ohrabre da uđu,a tad će biti već…30-40 kn,ovi će s eiskrcavati i mali će opet biti ošišani.
To je u stavri i bit burze inače svi bi zarađivali,nitko gubio.
Nije nagovr na kupnju ili prodaju,da i padne na pet kn ,ne prodajem nego dokupljujem.
Jer kad tad ovi m..f….će to dignuti.
Isplatiti će se čekati jer porast će biti min 200%.

Još si zaboravio spomenuti vrijeme za perušanje kooperanata koji moraju prodati. Lako je saznati kome je hitno. Posle akumulacije lagno dizanje, dobre vijesti, INGRE sva usta puna hvale i td… već viđeno. Nije poštena rabota(po mom poimanju poštenja) ali to je burza-tako nažalost funkcionira. Pa tko voli neka izvoli.

neće uvijek biti ovako.

Ovaj 2q kvartal je preokret, zašto? Kako stoji cestogradnja kako znamo počeli su s Osječkom firmom gdje su partneri, gradnja zgrada, prihodi od arene, prihodi od prodaje lapada, bitno je da su financijski vani rezultati da nema krize, odlični i biti će i vani projekata………..
http://zse.hr/default.aspx?id=35256

Pravi preokret će nastati kad (ako) se krene sa kupovinom po asku, a ne dok se promet stalno radi uglanom po bidu.
IMHO to će krenuti sigurno prije nego se službeno saznaju nove(povoljne) vijesti, zahvaljujući insajderima, kao i uvijek.
S druge strane relativno dobra vijest je i očitanje uprave da ove godine očekuju prihode na razini prošle, nego da se razbacuju o (ne)realnim planovima i ugovaranju novih poslova (koji su i tekako dobro došli).
Ne znam da li se tko sjeća negdje početkom prošle godine kada je tadašnja članica uprave Jasna Ludviger najavila nakon iskazanih rezultata, da su loši zbog općenite krize itd i da oporavak slijedi u drugoj polovici iste godine, a eto svjedoci smo da tog pravog oporavka (barem za ovu dionicu) još uvijek nema!?

MOže li mi netko, bilo tko, objasniti zašto bi počeo ulagati u Ingru danas, a da to nisu očekivanja, nadanja, pretpostavke itd ???

Sve čitam vaše postove, ali nikako da me netko nadahne obzirom na realnost ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

MOže li mi netko, bilo tko, objasniti zašto bi počeo ulagati u Ingru danas, a da to nisu očekivanja, nadanja, pretpostavke itd ???

S obzirom na realnost – zašto bi ulagao u bilo koju dionicu koja je izlistana na ZSE-u???

S obzirom na realnost – zašto bi ulagao u bilo koju dionicu koja je izlistana na ZSE-u???
[/quote]

Pustimo prepucavanja, ja vas ozbiljno pitam !
Dajte mi razloga da krenem investirati u Ingru, a da nisu neka očekivanja ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Loris,niko te netera da kupiš Ingru.Burza je pomalo kao kladionica,ponekad trebaš više sreće nego svo moguče znanje o tržištu kapitala,tehničkim analizama itd.Osječaj za pravi trenutak je ponekad najvažniji,ipak na kraju svatko mora sam donjeti odluku o kupnji ili prodaji pa kako god i zbog čega to i napravi.Pozdrav.

[/quote]

Pustimo prepucavanja, ja vas ozbiljno pitam !
Dajte mi razloga da krenem investirati u Ingru, a da nisu neka očekivanja ?
[/quote]

Investiranje je ulaganje na račun očekivanja, u biznis, udjele kompanija, obveznice i ostale papiriće, ili samo oročenje itd..

Uvijek nešto očekuješ (od sigurne kamate do nesigurnog profita)…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close