Cilj ovih na asku nije prodaja, nego napraviti pritisak na cijenu i potisnuti je na oko 12,50. Tek ispod toga se kriju veći nalozi za kupnju. A možda se nadaju da će dodatnim pritiskom pokrenuti i koji margin! [rolleyes]
Evo kolega dole crno na bijelo raspored objave i za ostale kvartale. Ingra je uvijek bila transparentna po tim pitanjima. Iza sebe nema afera, ne namiještaju i ne falsificiraju poslovna izvješća, otvoreno i javno obznanjuju i svoje gubitke, a i dobiti. Jest da su nas "zakinuli" sa ovom zadnjom dokapitalizacijom, ali bio je u pitanju opstanak. Tko nam je kriv što smo "požurili"! [smiley]
[/quote]
Dobar vic,
a tko nas je na isti finjak zatukao s pola temeljnog kapitala po dionici ?
Nego kakav je scenarij za sutra ako izvješatj bude lošiji od lošeg ?
[/quote]
Mi smo spremni za loš izvještaj, a da li ste Vi spremni za dobar?
[/quote]
Veliki igrači već znaju kakav je kvartalni i da je toliko loš bilo bi većeg iskrcavanja do cca milijun kuna ali vidimo da je mizeran. Na asku se radi pritisak kao i uvijek i navlakuša za naivne, tu im se pridružuju burekdžije sa cca 20 lipa zarade, tako da se sve vrti u tom krugu. I kooperantske dionice su sve manje u prodaji tako da i taj pritisak slabi. Nakon ovog izvješća krećemo laganim ali sigurnim koracima na više nivoe. Mislim da je to novi početak.Pozz svim investitorima. Za 2 godine smo na konju i ubrati ćemo plodove sadašnjeg rada. Nije nagovor na kupnju. Ionako svatko treba misliti svojom glavom, iako nije uvijek tako.
[/quote]
Na asku trenutačno radu pritisak oni koji ne znaju kako se to radi.
Ovi sa 7000 komada će biti pojeden.
jos sam u plusu al crni oblaci se nadvili nad ingrom….mnogo crnih misli razlicitih forumasa
a nisam za dokup…
izvjesce ocekujem u minusu, al ovo bi trebao biti zadnji takav u ovom dugom i crnom slijedu…
a ja kupujem buducnost
lp
Izvještaj, a po običaju, možemo očekivati sutra između 15.58 h i 15.59 h da ne bude velike……….
Izvještaj, a po običaju, možemo očekivati sutra između 15.58 h i 15.59 h da ne bude velike……….
[lol] [lol] [thumbsup],evo stoja za ovo.
popunjava se bid,izgleda da izvještaj nije tako crn kako se pretpostavlja..
moglo bi biti i nekih iznenađenja
popunjava se bid,izgleda da izvještaj nije tako crn kako se pretpostavlja..
moglo bi biti i nekih iznenađenja
Neki su već iznenađeni što danas nije potonula na 12,50! [shocked]
[/quote]
ima dana…
[/quote]
za up ili down?
[/quote]
ima dana…
[/quote]
a ima i para za kupnju….ajde stavi 50.000 komada na prodaju 12 kn da vidiš kako će planuti, prvi će kupovati ovi što mjesecima maslače kako INGRA ništa ne valja [yawn]
[/quote]
ima dana…
[/quote]
a ima i para za kupnju….ajde stavi 50.000 komada na prodaju 12 kn da vidiš kako će planuti, prvi će kupovati ovi što mjesecima maslače kako INGRA ništa ne valja [yawn]
[/quote]
tko kaže da ne valja… bez argumenta i valjanog minus linka, sram ga bilo…
tko kaže da valja… bez argumenta i valjanog plus linka, sram ga bilo…
a što je ono zadnje reka Stipe?