INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zna netko kad je FI za 1Q?

Evo kolega dole crno na bijelo raspored objave i za ostale kvartale. Ingra je uvijek bila transparentna po tim pitanjima. Iza sebe nema afera, ne namiještaju i ne falsificiraju poslovna izvješća, otvoreno i javno obznanjuju i svoje gubitke, a i dobiti. Jest da su nas "zakinuli" sa ovom zadnjom dokapitalizacijom, ali bio je u pitanju opstanak. Tko nam je kriv što smo "požurili"! [smiley]

…zanimljivo bananarama…za razliku od ostalih ti posjeduješ i dokumente tvrtke pečaćene i potpisane osobno od predsjednika Uprave… [thumbsup]

…daj nam ime te sekretarice s kojom piješ kavu…ili ne sjedite valjda zajedno u uredu… [tongue]

kakav je ovo pritisak pred sutrašnje izvježšće???

Evo kolega dole crno na bijelo raspored objave i za ostale kvartale. Ingra je uvijek bila transparentna po tim pitanjima. Iza sebe nema afera, ne namiještaju i ne falsificiraju poslovna izvješća, otvoreno i javno obznanjuju i svoje gubitke, a i dobiti. Jest da su nas "zakinuli" sa ovom zadnjom dokapitalizacijom, ali bio je u pitanju opstanak. Tko nam je kriv što smo "požurili"! [smiley]
[/quote]

Dobar vic,

a tko nas je na isti finjak zatukao s pola temeljnog kapitala po dionici ?

Nego kakav je scenarij za sutra ako izvješatj bude lošiji od lošeg ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

…zanimljivo bananarama…za razliku od ostalih ti posjeduješ i dokumente tvrtke pečaćene i potpisane osobno od predsjednika Uprave… [thumbsup]

…daj nam ime te sekretarice s kojom piješ kavu…ili ne sjedite valjda zajedno u uredu… [tongue]

samo treba googlat kolegice
http://zse.hr/default.aspx?id=33843

E moja BAKICEEE, u vaše vrijeme nije bilo Interneta. Ovaj pečaćeni dokument možete i Vi posjedovati. Dovoljno je da ga "skinete" sa stranica ZSE-a, ili Vi još uvijek telefonom kontaktirate sa brokerom, a na naloge na kupnji i prodaji Vam netko šalje faksom! [lol]
Evo pa si otprintajte, ili na pisaćoj mašini umnožite!
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33843

[/quote]

Dobar vic,

[/quote]
Mi smo spremni za loš izvještaj, a da li ste Vi spremni za dobar?

[/quote]

Istina, svi znamo da je INGRA bila u lošoj poziciji ali je sada u velikim pripremama(završnim), a uskoro slijede i veći poslovi, iako se i sada radi na mnogočemu. Nažalost kooperanti su nas stajali cijene i još prodaju. Kupci to znaju i strpljivo čekaju na bidu. No i to će jednog dana otići u prošlost i tada slijedi krcanje po asku a vremenom i pumpanje. Tako je bilo i biti će opet. Tko prepozna da je ovo dno kupuje a tko ne kupovati će po malo više. Svatko ima svoju strategiju i to je to. Uglavnom svi imamo isti cilj. Ingra ide dalje, dolaze bolji dani.

neće uvijek biti ovako.

Ovo na Ilici 191 još nije rasprodano, vidim na linku ipod da ima još ovaj dio: Uz poslovni prostor je moguće kupiti i 3 garaže po cijeni od 1.150 EUR/m2 23% PDV-a. Datum objave oglasa: 2010-06-09 23:34:59 Datum isteka oglasa: 2010-08-04 23:34:59

http://www.ingra.hr/stanovi/index.html

http://www.cro-rss.com/article_poslovni_prostor-ilica_120_m2__6927123.htm

[/quote]

Dobar vic,

[/quote]
Mi smo spremni za loš izvještaj, a da li ste Vi spremni za dobar?
[/quote]

Veliki igrači već znaju kakav je kvartalni i da je toliko loš bilo bi većeg iskrcavanja do cca milijun kuna ali vidimo da je mizeran. Na asku se radi pritisak kao i uvijek i navlakuša za naivne, tu im se pridružuju burekdžije sa cca 20 lipa zarade, tako da se sve vrti u tom krugu. I kooperantske dionice su sve manje u prodaji tako da i taj pritisak slabi. Nakon ovog izvješća krećemo laganim ali sigurnim koracima na više nivoe. Mislim da je to novi početak.Pozz svim investitorima. Za 2 godine smo na konju i ubrati ćemo plodove sadašnjeg rada. Nije nagovor na kupnju. Ionako svatko treba misliti svojom glavom, iako nije uvijek tako.

neće uvijek biti ovako.

BAKICAAA je malo PODBACILAAA [kiss] ništa strašno …

…hvala sitna riba…i b.kiceee griješe…a tko prizna,pola mu se prašta… [smiley],mada mislim da mi se bananica malo uznemirila… [kiss]

New Report

Close