Idemo postaviti hipotezu, realnu mogućnost okolnosti Ingrinog stečaja .
Da danas, sutra ili uskoro Ingra završi u stečaju svi mi dioničari bi iz stečajne mase dobili nula ( 0 ) Kuna. Da li se slažete obzirom da su dugovi Ingre veći od potražnje ?
U tom smislu dionica Ingra vrijedi isto toliko ili nula Kuna ?
OK, kako je to nemoguća situacija, a najbolji primjer je Đakovšitna ( DKVS ) koji uopće ne postoji pa ima neku vrijednost na burzi, pitam se koja bi bila realna vrijednost Ingre sada ?
P.S. Molim sve one koji me imaju na ignore da ne komentiraju [lol]
torpedo@
Znači ako je konstantno "ovo smeće" padalo 2-3 godine, to je automatski argument da će i dalje padati. Dobra Vam ova teorija, a argumenti još bolji!
Da nije bilo špekulanata ovo nikada ne bi niti palo ispod 20 kuna. Što je to diglo IGH sa 1200 na 1800. Neki novi posao, objava nečega, – ništa osim što tamo i špekulanti drže neki nivo, a ovdje svatko i sa par sto kuna glumi ulagača koji trese burzom. Nema "ćuke" koji nije zapišao ovu dionicu! [smiley]
Dragi pesimisti,evo Vam par tužnih vijesti, samo ne znam jeli to sve prodano, zadnji link pogledajte stranicu prema kraju ( scrol dolje) ,
To je samo ZG, gdje je Dubrovnik, gdje su zemljišta i Vi pričate o stečaju i nekim ciframa, no samo Vi radite svoj posao :o) sretno Vam bilo, mene niste uvijerili u Vaše crne misli
INGRAČI živjeli!
http://www.oglas.hr/Urbane_vile_Srebrnjak_novogradnja-nekretnine-140235.html
http://www.oglas.hr/Urbana_vila_Srebrnjak_novogradnja-nekretnine-140234.html
još tužnih vijesti, a to su poslovi koji su u izgradnji i Vi govorite o nekakvom stečaju naše drage i pune para INGRE [thumbsup] neće moći .o)
8 Autocesta ZAGREB-SISAK, Dionica: Jakuševac – Velika Gorica jug Autoceste, ceste, tuneli HRVATSKA u izgradnji
81 Transformatori, 4×350 MW, TE AL SHEMAL Termoelektrane IRAK u izgradnji
216 Vile Ičići, Ičići Zgrade HRVATSKA u izgradnji
222 Autocesta ZAGREB-SPLIT-DUBROVNIK, Dionica: Ravča – Ploče 1 Autoceste, ceste, tuneli HRVATSKA u izgradnji
223 JZU Psihijatrijska bolnica "Bardovci", Skopje Bolnice MAKEDONIJA u izgradnji
224 JZU Klinička bolnica Tetovo Bolnice MAKEDONIJA u izgradnji
225 JZU Opća bolnica Gostivar Bolnice MAKEDONIJA u izgradnji
230 Tvornica fosfata AL QAIM, rehabilitacija dva parna turboseta, 2 x 10 MW Termoelektrane IRAK u izgradnji
244 Rehabilitacija jedinice br. 1 HE HADITHA Hidroelektrane IRAK u izgradnji
torpedo@
Znači ako je konstantno "ovo smeće" padalo 2-3 godine, to je automatski argument da će i dalje padati. Dobra Vam ova teorija, a argumenti još bolji!
Da nije bilo špekulanata ovo nikada ne bi niti palo ispod 20 kuna. Što je to diglo IGH sa 1200 na 1800. Neki novi posao, objava nečega, – ništa osim što tamo i špekulanti drže neki nivo, a ovdje svatko i sa par sto kuna glumi ulagača koji trese burzom. Nema "ćuke" koji nije zapišao ovu dionicu! [smiley]
Samo sam rekao da je trend padajući a s obzirom na nezavidnu situaciju oko ingre za pretpostavit je ovakav nastavak radi novih dionica koje se najavljuju. Kroz pipu možete pustiti određenu količinu i svako daljnje naguravanje dovodi do prelijevanja pa tako i ovdje. Uspoređivat IGH koji je momopolist u nekim segmentima i ingru je presmiješno i van zdravog razuma. Koliko samo IGH ima tvrtki u svom vlasništu i projekata – pa i nije za čudit 50% rast koji ste spominjali.
Što se tiče cijene ingre za mene je ulaz preran jer do sad nisam bio u ovoj dionici. Apsolutnio se slažem da će otčepit ovo kad tad ali je još prerano o tome i razmišljat. lp
eh, ovdje je sve na jednom mjestu
http://www.oglas.hr/wct_index.php?run=tab&wct=135&nek_user=27425&nomap=1&Token=
[thumbsup]
plus vile u Ičićima koje su još u izgradnji , a tu će kapnut lovica
tih 16 vila je useljivo od rujna 2008 godine, znači krajem 2008 i prodavale su se vjerujem 2009 i nešto 2010 te vjerujem kako se još nisu sve prodale, a ING i dalje ulaže u poslove
http://www.webgradnja.hr/novogradnja/urbane-vile-zagreb-srebrnjak/9/
još tužnih vijesti, a to su poslovi koji su u izgradnji i Vi govorite o nekakvom stečaju naše drage i pune para INGRE [thumbsup] neće moći .o)
8 Autocesta ZAGREB-SISAK, Dionica: Jakuševac – Velika Gorica jug Autoceste, ceste, tuneli HRVATSKA u izgradnji
81 Transformatori, 4×350 MW, TE AL SHEMAL Termoelektrane IRAK u izgradnji
216 Vile Ičići, Ičići Zgrade HRVATSKA u izgradnji
222 Autocesta ZAGREB-SPLIT-DUBROVNIK, Dionica: Ravča – Ploče 1 Autoceste, ceste, tuneli HRVATSKA u izgradnji
223 JZU Psihijatrijska bolnica "Bardovci", Skopje Bolnice MAKEDONIJA u izgradnji
224 JZU Klinička bolnica Tetovo Bolnice MAKEDONIJA u izgradnji
225 JZU Opća bolnica Gostivar Bolnice MAKEDONIJA u izgradnji
230 Tvornica fosfata AL QAIM, rehabilitacija dva parna turboseta, 2 x 10 MW Termoelektrane IRAK u izgradnji
244 Rehabilitacija jedinice br. 1 HE HADITHA Hidroelektrane IRAK u izgradnji
SVI mi to znamao no u nas je trend da ne kupujemo jeftino. Pravi trend ulagači će kupovati tek preko 20. Renome se mora zadržati po svaku cijenu. Sramota će biti na 50 govoriti kako se kupovalo ispod 20 kada je bila bagatela. Prestige.
Samo da se zna, ovo nije nagovor na kupnju,a ni na prodaju dionica INGRE…
Dvori Lapad, pogledajte samo tu raskoš, lokaciju,uređenu plažu, bravo Opi !
torpedo@
Vi ili ne kužite o čemu sam pisao, ili se namjerno pravite "mutavi". IGH su špekulanti planski "prošetali" sa 1200 na 1800 i tu ga drže. Odnosno IGH je bio ista firma i na 1200 i sada na 1800. U međuvremenu se apsolutno ništa nije dogodilo unutar firme, odnosno bilo je negativnih vijesti o poslovanju, a dionica je i usprkos tome narasla za 50%. Tamo i špekulanti drže do nekog nivoa, ulagači su čvršći. Sjetite se samo dizanja cijene iznad 4000, na temelju nikakvih materijalnih ili inih činjenica.
Imam dojam da kada bi u FI za prvi kvartal Ingra objavila dobit od 10-tak milijuna, opet bi većina našla hrpu "argumenata" da je dodatno "zapiški". [rolleyes]
torpedo@
Vi ili ne kužite o čemu sam pisao, ili se namjerno pravite "mutavi". IGH su špekulanti planski "prošetali" sa 1200 na 1800 i tu ga drže. Odnosno IGH je bio ista firma i na 1200 i sada na 1800. U međuvremenu se apsolutno ništa nije dogodilo unutar firme, odnosno bilo je negativnih vijesti o poslovanju, a dionica je i usprkos tome narasla za 50%. Tamo i špekulanti drže do nekog nivoa, ulagači su čvršći. Sjetite se samo dizanja cijene iznad 4000, na temelju nikakvih materijalnih ili inih činjenica.
Imam dojam da kada bi u FI za prvi kvartal Ingra objavila dobit od 10-tak milijuna, opet bi većina našla hrpu "argumenata" da je dodatno "zapiški". [rolleyes]
IGH drži isto što i INDG ,a to su špekulacije, Jure radić je jedan dan bio na razgovoru za posao, a drugi dan tvrdi kad dionice odu u zrak da nije bio :o) WTF što bi reko moj jedan prijatelj .o) . Industrogradnja je u stečaju od davnih dana, još prije cc 6-8 mj.možda i više, a tek sad je dobila stečajnog upravitelja i sve ode u k… zašto je njihova dionica 7xx kn koje su oni poslove sklopili? koliko više imaju nekretnina?
Zna netko kad je FI za 1Q?
…sutra,petak…