INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cayman je sve promašio do sada, ustvari gotovo sve, da sam na njegovom mjestu ne bih više pisao od sramote. Evo mu top 10, PBZ Equity i dalje dokupljuje: Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 4.969 12,42 Osnovni račun 2. OPPENHEIM IGOR 4.558 11,40 Osnovni račun 3. LUDVIGER JASNA 3.059 7,65 Osnovni račun 4. TEHNIKA D.D. 3.012 7,53 Osnovni račun 5. PBZ D.D. 2.177 5,44 Skrb. račun 6. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 3,46 Osnovni račun 7. REŽEK DANIJEL 1.361 3,40 Osnovni račun 8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.157 2,89 Skrb. račun 9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 1.105 2,76 Skrb. račun 10. INGRA D.D. 1.049 2,62 Osnovni račun Ukupno: 59,58

Ovo mi sad izgleda Ok. Uprava i NO su očito digli kredit za dokapitalizaciju, prodali onoliko dionica koliko moraju za vratiti kredit. sad zašto nisu čekali da se uđe u 1.kotaciju radi mogućeg porasta cijene. Vjerojatno su već ranije dogovorili sve sa PBZ-om i nisu imali prilike čekati. Očito je da jedan dio profita mora ići i banci.

Drago mi je da se pokazalo da trezor nije kupovao jer bi bilo u najmanju ruku nemoralno.

Inače, osobno ne posjedujem dionice INGR-R-A, ali imam dosta novaca u PBZ Equity i ne bi mi bilo svejedno da ulažu u firmu u kojoj uprava prodaje dionice trezoru.

plavi: ” Cayman je sve promašio do sada, ustvari gotovo sve, da sam na njegovom mjestu ne bih više pisao od sramote. Evo mu top 10, PBZ Equity i dalje dokupljuje: Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 4.969 12,42 Osnovni račun 2. OPPENHEIM IGOR 4.558 11,40 Osnovni račun 3. LUDVIGER JASNA 3.059 7,65 Osnovni račun 4. TEHNIKA D.D. 3.012 7,53 Osnovni račun 5. PBZ D.D. 2.177 5,44 Skrb. račun 6. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 3,46 Osnovni račun 7. REŽEK DANIJEL 1.361 3,40 Osnovni račun 8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.157 2,89 Skrb. račun 9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 1.105 2,76 Skrb. račun 10. INGRA D.D. 1.049 2,62 Osnovni račun Ukupno: 59,58 ” Ovo mi sad izgleda Ok. Uprava i NO su očito digli kredit za dokapitalizaciju, prodali onoliko dionica koliko moraju za vratiti kredit. sad zašto nisu čekali da se uđe u 1.kotaciju radi mogućeg porasta cijene. Vjerojatno su već ranije dogovorili sve sa PBZ-om i nisu imali prilike čekati. Očito je da jedan dio profita mora ići i banci. Drago mi je da se pokazalo da trezor nije kupovao jer bi bilo u najmanju ruku nemoralno. Inače, osobno ne posjedujem dionice INGR-R-A, ali imam dosta novaca u PBZ Equity i ne bi mi bilo svejedno da ulažu u firmu u kojoj uprava prodaje dionice trezoru.

Kolega bez brige, dolazi nam ubrzo porast cijene ove dionice…

Ne brinem se ja previše za INGR-R-A barem za neko srednjoročnio razdoblje jer su stvarno naugovarali dosta poslova. Pitanje je hoće li takav intenzitet moći zadržati u zemlji gdje sve određuje politika. U svakom slučaju 2-3 godine nema problema.

@blueman
: kome su odpustili?

@Matrix90
: o čemu se radi?

ako se već hvalite da posjedujete informaciju, bilo bi lijepo da je podijelite s neukim pukom. Ovo me podsjeća na vic “Ne prodajem ništa,samo se hvalim!” [smiley2]

Kolega pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.[smiley11]

zar još niste shvatili tko njima dojavljuje informacije? e, morate još puno naučiti o ovome…naravno da se ne želim shvaćati, ali ne volim površne ljude koji sude druge samo temeljem onog što pišu. pa ja ulažem tek oko 20% svoje imovine, to mi je gušt i volim pogoditi dionicu. 90% se uvijek ostvari prije, 10% kasnije, i sad meni tu neki “klinci” govore da se vidi tko je uspješniji a ja kupujem dionice već godinama, dok većina u RH nije znala ni da postoji burza osim burze nezaposlenih…i sad meni takav pametuje….ok, prosudite sami temeljem foruma, to će vas daleko dovesti…

zar još niste shvatili tko njima dojavljuje informacije? e, morate još puno naučiti o ovome…naravno da se ne želim shvaćati, ali ne volim površne ljude koji sude druge samo temeljem onog što pišu. pa ja ulažem tek oko 20% svoje imovine, to mi je gušt i volim pogoditi dionicu. 90% se uvijek ostvari prije, 10% kasnije, i sad meni tu neki “klinci” govore da se vidi tko je uspješniji a ja kupujem dionice već godinama, dok većina u RH nije znala ni da postoji burza osim burze nezaposlenih…i sad meni takav pametuje….ok, prosudite sami temeljem foruma, to će vas daleko dovesti…

Kolega na mladima svijet i budućnost ostaje, a možda baš ti ‘klinci, kako Vi kažete promijene u ovoj državi nešto ‘nabolje’.
Kao drugo ne pametujem niti namjeravam, samo kažem da ako kome treba pomoć ili kakva inf( o Ingri nemam novu trenutno) ili savjet slobodno pita.
Hvala

evo da se i ja oglasim u ratobornom stilu..
[smiley2]

Ja nisam ratoboran, ni najmanje. Samo sam ponovio što je kolega matrix rekao.

Ja mu se zapravo divim, jer sam priznao da ne znam u tri godine podići portfelj 1900%. Pogotovo kad su milijuni u pitanju, kad je čovjek oprezniji nego na nižim iznosima.

On je moj mesija na Forumu, zvijezda vodilja.

Sorry Vjeko.

No respect

ja sam skroz ratoboran, i zavidan i sitna dusa i ovakvi tipovi kojima netko iz NO ili uprave njezno sapuce na uho sta da kupe mi idu na zivce kad to predstavljaju kao neki svoj uspjeh.. genijalac ne znam kakav..[smiley2]..

da sam ja taj.. e onda bi stvar bila drukcija..[smiley2] bio bi jos gori i puno k..vitiji..

samo sacekajte ako ostvarim svojih zacrtanih 150% ove godine..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

na Vašem mjestu se ne bih brinuo previše sve dok Tehnika ne počne prodavati Ingrine dionice, inače nemam INGR i žao mi je[smiley3]
zakasnio na vlak koji je polazio sa perona 23

nešto za plavog (prilog), tko zna možda mu postane avatar

Heaven or Las Vegas

ja sam skroz ratoboran, i zavidan i sitna dusa i ovakvi tipovi kojima netko iz NO ili uprave njezno sapuce na uho sta da kupe mi idu na zivce kad to predstavljaju kao neki svoj uspjeh.. genijalac ne znam kakav..[smiley2].. da sam ja taj.. e onda bi stvar bila drukcija..[smiley2] bio bi jos gori i puno k..vitiji.. samo sacekajte ako ostvarim svojih zacrtanih 150% ove godine..

Kolega nitko mi ne šapuće iz No odbora, a mislim da je stvarno uspjeh zarada na Ingri.
A to što Vam netko ide ili ne na živce stvar je pojedinca, no o čovjeku ne možete suditi kada ga ne znate.

Hvala

Zašto nema transakcija na ingri koje su prošle po 44600 cca ,ja ih na mostiću nevidim

SAM PROTIV SVIH

Nerazumijem što su te transakcije poništene jer sam siguran da je danas išlo po 44600 cca3 ili4 komada

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close