Odbijanac mora na popravni.
Tko bi to trebao riskirati svoj novac i krenuti u odbijanac na kratke staze ?
Svi znamo da Ingra ima veće dugove od potražnje i da ih jedino izjednačava nova dokapitalizacija.
Znamo i da nas protekla 3 mjeseca nisu iznenadili pozitivnim vijestima, jedan mali posao u Iraku i poslovna suradnja s Rusima.
Iz tog razloga ne postoji mogućnost da F1 bude povoljan ili pozitivan, vidjeti ćemo vjerojatno dali su uspijeli malo smanjiti gubitke ili nisu .
U rpvoj dokapitalizacije dobro su nas zavukli i jednostavno nam uzeli 1/2 temeljnog kapitala po dionici , te nevidim razlog da to ne ponove kad je to dozvoljeno u RH.
Kada bi cijena nekim čudom,a u ovim okolnostima, i porasla na 20 Kuna mislim da bi prvi Openhajm sve prodao i pobjegao iz ovoga ?
Mnogi ovdje predviđaju svijetlu budućnost i rast dionice, ali cijena samo pada i pada, a čini mi se da isti samo polako izlaze i izlaze [rolleyes]
P.S. ima li netko da me razuvjeri argumentima ?
…od sto glasa,glasa čuti nije… [tongue]
P.S. ima li netko da me razuvjeri argumentima ?
upravo tako jer ste većinni forumaša oboje odavna dopi…. neprekidnima kukanjem i naricanjem, a pogotovo loris koji je na ignore povećem broju forumaša….
ja vas dvoje nemam na ignore, ali samo iz razloga da vas svaki dan nagradim s 1, a vaše postove uopće ne čitam jer me ne zanimaju [thumbsup]
Ja mislim da dionica Ingre sad kad je Loris izašao ima zdrave temelje za rast, neće više biti špekulativne trgovine, idemo prema cvanciki… [thumbsup]
svaka čast kolege arijan21, pozitiva i bananarama, napisali ste ono što misli 95% ingraša o lorisu i bakici! Njihovo davljenje teme i forumaša prelazi sve granice dobrog ukusa- neprekidne provokacije, podmetanja i po 100x ponavljanje jedno te istog sadržaja, malo prepakiranog da izgleda kao nešto novo svima već idu na živce!
ja ako ne vjerujem u neku dionicu, prodam je i adio, ne maslačim nakon toga do besvjesti na temi, pišući više od onih koji dionicu i dalje imaju i dokupljuju je!
od Ingre očekujem da će FI za 1Q biti manji minus, ali i da im je to zadnji minus u ovoj godini jer sam uvjeren da nakon toga kreće preokret u poslovanju. vidimo na primjeru građevinara THNK da se i u krizi može uspješno raditi, pa smatram da ingra nakon otklanjanja opasnosti od stečaja sada s novim dobivenim poslovima ide u dobrom pravcu, a i očekivanja (Rusija itd.) daju nade da kreće na bolje [thumbsup]
…gosn arijan21…ja ne znam zakaj se vi ljutite,pa vi ste svoje dionice Ingre prodali još 08.travnja…komentirajući pri tom slijedeće:
“ ja sam prodao Ingru danas, do sada sam naučio da treba raditi po onoj SELL ON NEWS, a danas je bio tipičan primjer toga…“,a pri tom ste još dodali :“… bez konkretnog posla iNGRA nema šanse probiti 14 kn i ostati tamo….još ako odblokiraju INU pa ona očekivano počne padati, bit će opet INGRA po 12,xx kn…što se to konkretno na bolje promijenilo kod Ingre, osim tog ugovora o poslovnoj suradnju od kojega na kraju ne mora biti baš ništa?…“
…sad vi meni recite po čemu se naša mišljenja razlikuju?
…gosn bananarama je pak istog dana 08. 04. ustvrdio :
“dovoljan razlog za rast je taj što su neki likovi danas izašli i ne namjeravaju više da se vraćaju u ovu dionicu zbog Hanfe.
A što se tiče proboja Ingre na 14 kuna, od ponedjeljka možda startamo sa 15 kuna, tako da se po 14 više nikada neće ni trgovati…“
…eto jučer se trgovalo i ispod 13,00 …toliko o njegovim prognozama…naravno on će nam i dalje tvrditi kako za njega nema veze koliko će ova dioničica još padati…jer se najvjerojatnije još nije iskrcao…ili je ludo zaljubljen,a u tom slučaju mu je sve oprošteno…
…kaj se tiče gosn kobollavidim da on radi neku virtualnu statistiku koliko smo ja i gosn loris neugodni i ispod granice dobrog ukusa…koja se naravno poklapa sa njegovim ulagačkim pretenzijama…
[tongue]
Bakicaaa nam se "raspištoljila". S kojim ciljem piše? Moji razlozi su jasni, vjerujem u tvrtku na ovoj cijeni. A Vi? [thumbsup]
…eto jučer se trgovalo i ispod 13,00 …
…kaj se tiče gosn kobollavidim da on radi neku virtualnu statistiku koliko smo ja i gosn loris neugodni i ispod granice dobrog ukusa…koja se naravno poklapa sa njegovim ulagačkim pretenzijama…
Istina je kolegice da se jučer (i ne samo jučer) trgovalo ispod 13kn, ali je prilično znakovito da je ta cijena postignuta u zadnjoj minuti trgovanje (cca 600kom). Sad, kome je cilj u zadnjoj minuti prodati, doduše ne preveliku količinu, po najnižoj dnevnoj cijeni, ostavljam svima na razmišljanje.
Činjenica je da vjerojatno i ovaj kvartalni izvještaj ne može ponuditi pozitivan pomak, pa se vjerojatno i na tome temelji da pojedinci (ili skupine) nastoje spustiti cijenu što niže kako bi objavom takvog izvješća došli do povoljnih dionica (a možda se i varam).
A što se tiče komentara svakog pojedinca, bilo ono pozitivno ili ne za samu dionicu, IMHO svatko ima pravo na svoj stav i komentar, bez obzira imao on tu dionicu ili ne, a zašto netko toliko piše o dionici koju (trenutno) nema u svom portfelju možemo nagađati na ovaj ili onaj način.
Ja mislim da dionica Ingre sad kad je Loris izašao ima zdrave temelje za rast, neće više biti špekulativne trgovine, idemo prema cvanciki… [thumbsup]
Smješni postovi od smješnih ljudi, ništa korisno ne čitam na ovom topicu već duuugo vremena, da samo znate koliko lorisa ima ovdje, pali bi na guzicu kolega… sve sama špekulativna trgovina, možda bi tu trebala koja blokada trgovanja na mjesec dana, ili više… Sretno
Pokušaj rušenja Ingre za povoljniju kupnju od novca dobivenog prodajom HT-a. [proud]