INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege,
samo jedan detalj koji se dugo ovdje spominje, a nije točan ;
Loris nije neki veliki investitor, faca ili što već, Loris je samo jedan od vas .

Danas ja nisam izlazio, ali još manje ulazio. Više se fokusiram na INU koja samo raste i raste, svaki dan, najdalje tjedan i to po nekoliko posto i tome se nevidi karaja za sada.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kolege,
samo jedan detalj koji se dugo ovdje spominje, a nije točan ;
Loris nije neki veliki investitor, faca ili što već, Loris je samo jedan od vas .

Danas ja nisam izlazio, ali još manje ulazio. Više se fokusiram na INU koja samo raste i raste, svaki dan, najdalje tjedan i to po nekoliko posto i tome se nevidi karaja za sada.

Kolega bravo, predlažem da tamo i ostanete da mi na ingri malo odmorimo. Hvala unaprijed

Sada pred realizacijom velikih ugovora od po 100 milijona eura (Kinzi, Rusi, Ombla itd) izaći iz Ingre je po meni totalna ludost
Strpljen-spašen
Lp

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Molim ekipu da više ne spominju Ingra gradnju kao dio Ingre.

Toliko pametnih glava, a nitko se nije udostojio pročitati revizorsko izvješće (strana 13)!

Pustio sam vas da lupetate, sve gledam dokle ce trajati…kad ono nista! A da pogledate str. 13 u tom revizorskom?????

Zali Boze onih naivaca koji slijede velike gurue investiranja koji se ne udostoje izvjesca pocitati, a kamoli prospekte….

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Toliko pametnih glava, a nitko se nije udostojio pročitati revizorsko izvješće (strana 13)!

Pustio sam vas da lupetate, sve gledam dokle ce trajati…kad ono nista! A da pogledate str. 13 u tom revizorskom?????

Zali Boze onih naivaca koji slijede velike gurue investiranja koji se ne udostoje izvjesca pocitati, a kamoli prospekte….

kolega ,
u tom istom izvješatju na str. 55 piše ;
Rizik likvidnosti
Rizik likvidnosti je rizik da Grupa neće biti u mogućnosti ispuniti svoje financijske obveze u roku.
Aktivnosti Grupe na poboljšanju likvidnosne pozicije su navedeni u bilješci 34. ……….

Kako im ukupne obveze iznose 1.161.490.000,00 Kuna, a već drugu godinu generiraju gubitak u poslovanju, te samo prošle godine ostvarili su cca 90.000.000,00 Kuna gubitaka .
Navode i da su ostavrili gubitak od 12 Kuna po dionici ( str. 41 ) .

Po meni, oni se spašavaju, samo novom dokapitalizacijom ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Vlasnik Ingra gradnje d.o.o. je Ingra pro d.o.o. čiji je 40 % vlasnik Ingra d.d. Prema tome Ingra je još uvijek u djelomičnom vlasništvu Ingra gradnje. Podatci iz sudskog registra.
Što se tiče lorisa stvarno bi bilo vrijeme da hanfa provjeri njegove transakcije sa pisanjem jer je toliko proziran, a također trebaju provjeriti i njegove druge nickove .

…u izvješću stoji da je INGRA-GRADNJA d.o.o.MBS: 080496644 prodana…i ni riječi više…

…ali ako se ode u sudski registar vidi se da je kupac tvrtka kćer INGRA PRO d.o.o. za usluge i trgovinu, pod MBS: 080542252, upisan kod: Trgovački sud u Zagrebu, OIB: 76280690497…

…dakle sve je to pod istim skutom,ono nije šija,nego vrat…

…eto dragi moj Stipe,nemož reć da se nismo potrudili…

[rolleyes]

Objašnjenje:

taj pad je isto što i skok koji će se uskoro dogoditi, samo ne iznad 13 kn nego iznad 130 kn [cool]

kolega jel nam možete izračunati koliko bio to onda u % ingra skočila Hvala lp STFACA
[/quote]

ODGOVOR: jednostavno izračunaj koliko je to u postotku INGRA pala zadnjih dvije tri godine i to je ista matematika (ako je mogla padati bez poslova toliko duboko pa normalno je i da raste abnormalno kada se krenu objavljivati potpisani ugovori)

@marsic6 kolega ja bih vas zamolio ako mi možete tj nama izračunati koliko je % znači od 13kn do 130kn Hvala….

hey ekipa
ima li šta novoga od poslova
g. mesić se vratio s turneje jel donio što poslova
hvala

Postanite Eu-robovi

Ja tu, dragi kolega ne vidim problem izračuna! To bi bio rast od točno 900%. Kolega marsić6 samo želi reći da kako je pala tako može i narasti. Ne vidim razloga da se pravite pametni jer je to samo stvar matematike, a cijena dionice je stvar poslovanja INGRE.

danas prestajem biti dioničar ingre,-12000 do sada,još sića i adio. vidimo se opet ako i kada ingra bude iznad 20kn.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close