INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Objašnjenje:

taj pad je isto što i skok koji će se uskoro dogoditi, samo ne iznad 13 kn nego iznad 130 kn [cool]

…moliću lijepo ove optimiste na Ingri,da objasne današnji pad ispod 13 kunica…

…kojim to vradžbinama i nepoznatim silama objašnjavaju… [rolleyes]

Svi su povjerovali lorisovoj teoriji zavjere i hipnotizirano prodaju po cijeni cim blizoj onoj lorisovoj primjerenoj od 0 odn. valjda 1 kn. Sad ce loris napuniti portfelj, sutra preksutra dici na 13.50 s 12.91 i mila majka…

…a tko je od vas kupio ovu jednu jedinu dioničicu Ingre na 13,26… [rolleyes] [wink]

…a tko je od vas kupio ovu jednu jedinu dioničicu Ingre na 13,26… [rolleyes] [wink]

Neki mali dionicar koji se neda hebat s lorisom i njegovim sljedbenicima 🙂
Hvala nepoznatom heroju na hrabrosti!

Evo ja. I, u čemu je problem?

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Svi su povjerovali lorisovoj teoriji zavjere i hipnotizirano prodaju po cijeni cim blizoj onoj lorisovoj primjerenoj od 0 odn. valjda 1 kn. Sad ce loris napuniti portfelj, sutra preksutra dici na 13.50 s 12.91 i mila majka…

[/quote]

Odustao Loris od Ingre, pored ovakve prevaranstke uprave zaključio Loris da tu nema kruha.

Danas vam je cijena pala, sutra možda isto, ali cijena će opet narasti prije ili poslije i to nije problem, ali da ja svaki dan kada sam u Ingri razmišljam koju spodobu će nam uprava opet namjestiti, neće ići.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Znate šta je meni čudno u svemu tome, šta je prošla količina od 36000 komada a slabo burekđija ima.
Sve mi se čini da ovi šta kupuju guraju papiriće u kušin ili ti ga jastuk i da to neće tako brzo na svjetlo dana.

bit će bolje................

Sačekajmo petak pa da vidimo kome opanci a kome obojci [wink]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@Loris

neodustajem, jedino s njom sebe vidim, ja neodustajem od one za koju živim… [kiss]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

kooperanti moraju plaćati račune pa idu sistemom daj što daš. Kooperanti u nekim firmama nisu dobili niti dionice. Ovi su još "dobro" prošli. [embarass]

neće uvijek biti ovako.

Objašnjenje:

taj pad je isto što i skok koji će se uskoro dogoditi, samo ne iznad 13 kn nego iznad 130 kn [cool]

kolega jel nam možete izračunati koliko bio to onda u % ingra skočila Hvala lp STFACA

Danas je bilo očito da je nekome dosadilo čekati u Ingri. Odredio je granicu ispod koje ne želi prodavati, a to je bilo 13 kuna. Da li je to bio Loris ili netko od koperanata, to je manje više važno.
Uvjek netko trguje, uvijek netko misli da je dno, a drugi da je vrh i sl., to je sasvim normalan način trgovanja. Stotine milijuna kuna su isto tako protrgovane i na cijeni od oko 40 kuna. I tada su neki mislili da je dno, a drugi suprotno. Ovi prometi poslednjih dana su usporedbi sa prošlogodišnjim mizerni. Obično investitori nikada ni ne znaju gdje je dno, a gdje vrh cijene neke dionice dok sve ne prođe i postane stvar prošlosti. Eto uzmimo za primjer Inu na 1600, KORF na 30 (bilo ga je na tone za kupiti), Kaštelanske staklenike, Belje, Ledo na 3000, Končar i mnoštvo drugih dionica. Sve su one imale svoje dno, a i tada se drukalo "ide to još dole". E kada su sve te dionice narasle više nego duplo, onda su svi zaključili da to vrijedi i više, ali u datom momentu nisu imali hrabrosti da kupe.
Slično će biti i ovdje! Kada? Neznam! Ali nitko neće moći reći da nije bilo prilike za kupnju, bilo je na lopate, na milijune kuna, na stotie tisuća dionica. Tko je prepoznao priliku? Ili i dalje mislimo "ide to još dole". Nitko ne kupuje, mali u strahu, veliki nezainteresirano promatraju, nema posla, minusi, FI katastrofa. Po svim pokazateljima pesimizma zreli smo za rast nakon FI za prvi kvartal! [cool]

New Report

Close