INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da će više hanfu zanimati oni koji su imali korist u sinhronizaciji s svojim pisanjem pa tako i sada ovi koji lažno najavljuju veliki rast Ingre bez osnove kao i pumpanje bida radi istog uvjeravanja
[cool]

Kolega,
a zasto smatras da bi hanfu vise zanimali oni "koji lazno najavljuju veliki rast Ingre bez osnove" i "pumpaju bid radi istog uvjeravanja", u odnosu na one koji lazno najavljuju veliki pad Ingre bez osnove i pumpaju ask radi istog uvjeravanja? [wink]

Kako je lijepo vidjeti da se i veliki meštri pozivaju na hanfu [lol]

Da grafovi na Ingri ne funkcioniraju je istina, bar iz moga kuta zananja tumačenja grafova .

Nego izgleda mi da ste zapeli u Ingri [rolleyes], pa nemate izbora nego menio dijeliti 10 jedinica [lol]

Znate što je najbolje, dok ste pumpali Ingru, dlkv je počeo i bez vas polako rasti, mislim da kasnite [thumbsup]

Zato predlažem da ovu siću od 400.000,00 Kuna, za vas, lupite po asku Ingre za probijanje 14 Kuna i svima napravite uslugu, a sebi najviše.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

20.04.2011 – 00.00

Nema te matematike koja će Ingru održati iznad 13 Kuna… Pitanje dana, tjedna najdalje.
… sve ide kao po pruzi u grafu, a on kaže 12,xx target prvi, target drugi 11,xx.

20.04.2011 – 11.20

Da grafovi na Ingri ne funkcioniraju je istina, bar iz moga kuta zananja tumačenja grafova .

Kolega,
uvazavam tvoje misljenje a pogotovo tvoje trud.
Ali dok je tvoje trud svima ocigledan, tvoje misljenje, barem meni, je postalo skroz nejasno… [shocked]

Tko na burzi ne poludi, taj je već bio lud. Nekima se to upravo dešava!
Nema snage za bilo kakav ozbiljniji rast, kako ova dionica, tako i cijeli ZSE.
Fondovi spucali lovu u INU, i sada se odmakli od ostalih dionica, prazni džepovi i kod malih i kod velikih. Bez svježeg kapitala nema rasta. Dovoljan su dokaz ovi mizerni dnevni prometi. [yawn]

Kada promatram BID vidim da pola kupaca smatra da Ingra vrijedi 13 Kuna ili više, a druga polovica da vrijedi manje od 13 Kuna odnosno od 11,00 do 12,20 ?

Kada gledam ASK trećina prodavatelja će biti zadovoljna sa 16 Kuna, a gotovo svi ostali do 22 ?

Dali ja vidim dobro ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Kada promatram BID vidim da pola kupaca smatra da Ingra vrijedi 13 Kuna ili više, a druga polovica da vrijedi manje od 13 Kuna odnosno od 11,00 do 12,20 ?

Kada gledam ASK trećina prodavatelja će biti zadovoljna sa 16 Kuna, a gotovo svi ostali do 22 ?

Dali ja vidim dobro ?

Ne vidiš dobro jer je to nerealno stanje. Nek cijena skoči na 15 već će se apetiti promijeniti a da ne govorimo kolika bi se količina pojavila na prodaji na razinama 17-20 kn.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Fondovi spucali lovu u INU, i sada se odmakli od ostalih dionica, prazni džepovi i kod malih i kod velikih. Bez svježeg kapitala nema rasta. Dovoljan su dokaz ovi mizerni dnevni prometi. [yawn]

Eto, potpisujem!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Eto, potpisujem!
[/quote]
…ima novaca,ali nema razloga za kupovinu…tko je kupio čuči i šuti…ili puše…tko nije,čeka… [cool]

Na evropskim burzama poplava optimizma, Dax blizu 3% plusa, a viđe našu "žabokrečinu"!

Građevinski sektor u EU porastao u prosjeku 2,41…sezona građevinskih radova je u zamahu.
Nadam se da će i naša INGRICA uskoro nešto čvaknuti vani.
Mislim da je ovaj tjedan zadnji za jeftine dionice općenito na zse,oscilaotori svi prehlađeni.
Većina dionica se nalaze na ili u blizini jakih (povijesnih)tehničkih otpora.
A i HT mora polako krenuti,bliži se dividend day,a to će povući s sobom cjelu burzu.
A za novce ,kao nema ih..ima ,ima vidjet će se uskoro.Uvjek ima tko ima.
Bumo vidjeli sljedeći tjedan da li sam bio u pravu

Što se HT-a tiče, trenutno cijena stoji jer se ekipa rješava paketa po 69 komada … ako to prestane onda mozda i cijena krene prema gore 🙂

Što se HT-a tiče, trenutno cijena stoji jer se ekipa rješava paketa po 69 komada … ako to prestane onda mozda i cijena krene prema gore 🙂

to sam i ja primjetio još jučer, onih 24000 kom sve same male 69, čudo

New Report

Close