…a je jedan Ugovor o poslovno tehničkoj suradnji…koliko sam ja takvih potpisala… [yawn]
[/quote]
A kim … da nije s Poly Technologies??
[/quote]
Ne znamo što će biti, moglo bi ako će Kinezi raditi u BIH koridor, ili Crna Gora, nešto bi trebalo biti………
Ovo nije nagovor na kupnju a niti prodaju!
Sindikat kolega je u problemima. Puni su Ingre ko brod, a mi ostali ne surađujemo iako pumpaju bid da nas uvjere u potrebu da ih preskačemo i kupujemo po asku .
Što sada ?
Bilo bi poželjno da sindikat uloži još malo novaca, najprije skine svoje naloge prodaje po asku i sam skida po asku sve do 14 kako bi mali dioničari mogli zaraditi, a onda stiže konjica malih dioničara i svi skupa, složno i nezaboravno dižemo na 14,04 dok sindikat postoje dugoročni član i dioničar Ingre
[shocked]
Znam ja Loris da ti imaš još koju tisućicu pa ako si uvjeren u ono šta pričaš postavi se na ask po malo pristupačnijoj cijeni,npr. 13.40 to je ipak 30-ak lipa više od cijene koju si dobio jučer.
[/quote]
ima mene na asku do 14, samo vi dižitite, dobro vama i meni .
pa nije valjda da se mene plašite ?
[/quote]
Znam ja da te ima ali zašto ih ne prodaš,misliš da će se prepasti tvojih par komadića i da ćeš kupovati ponovo po 12,xx(bio bi ti sretan da možeš vratiti one od jučer).
Ne bih se čudio da neko kupi odjednom sve do 14 kuna(35000 komada).
Konzorcij na VLDS je 10X jači, tamo se bilda sa nalozima od milju kn. a na tu na INGR se pada u nesvjest na nalog od 137k [cool]
Sindikat kolega je u problemima. Puni su Ingre ko brod, a mi ostali ne surađujemo iako pumpaju bid da nas uvjere u potrebu da ih preskačemo i kupujemo po asku .
Što sada ?
Bilo bi poželjno da sindikat uloži još malo novaca, najprije skine svoje naloge prodaje po asku i sam skida po asku sve do 14 kako bi mali dioničari mogli zaraditi, a onda stiže konjica malih dioničara i svi skupa, složno i nezaboravno dižemo na 14,04 dok sindikat postoje dugoročni član i dioničar Ingre
[shocked]
Znam ja Loris da ti imaš još koju tisućicu pa ako si uvjeren u ono šta pričaš postavi se na ask po malo pristupačnijoj cijeni,npr. 13.40 to je ipak 30-ak lipa više od cijene koju si dobio jučer.
[/quote]
ima mene na asku do 14, samo vi dižitite, dobro vama i meni .
pa nije valjda da se mene plašite ?
[/quote]
Jeli ipak ovih 10000 na kupnji tvojih,pa dogovori se više sa sebom očeš kupiti ili prodati.
Eto kupio si,sad će pila naopako.
Lupanje po bidu ????
[shocked]
Kao što sam jučer izrazio sumnju u dogovorenu transakciju. Prošla je na 13,50. Inače je zanimljivo takvo učestalo dešavanje. Legalno je naravno, samo bi volio znati tko su akteri.
Lupanje po bidu ????
[shocked]
Možda je stečaj! [lol]
Što je sad [shocked]
Ujelo ovoga sa 10k na 13,50…a lijepo sam mu maloprije napisao da je to premali nalog [undecid]
Možda je stečaj! [lol]
[/quote]
Ma ne, Lesi se vrača kući, odnosno Mesić [lol]
Plan C nije uspio, ajde kolege možete vi to po planu D, ponovite ovo pumpanje bida možda upali [lol] ,
naravno prije nove dokapitalizacije .
loris@
Prvo moramo na 20, pa onda "kontrasplit"!
loris@
Prvo moramo na 20, pa onda "kontrasplit"!
Kolega,
meni odgovara da cijena raste kako bi se mogao iskrcati.
Međutim, dali netko zna bolje od Opia što se dešava u Ingri i sa Ingrom ?
Nezna !
Dobro, možda samo banarama ?
Zato se pitam , zašto Opi ne kupuje bar 500 ili 250 dionica mjesečno na ovim smiješnim razinama i tako nas drži u uvjerenju da sve ide na bolje ?
Ma ne pada mu napamet da ulazi na ovim razinama !
Neka Opi napumpa cijenu na 20 pa udari reSplit, to bi svi pozdravili osim njega naravno !
zanimljivo kako je "prodavač" s 9310 komada pobjegao s 13,74 kn na sigurnijih 13,84 kn čim su se nalozi počeli dizati. da stvarno želi prodati lijepo bi sačekao da ga pometu i svi zadovoljni. bit će da je to nalog nekog od ovih drukera koji žele dokupiti [yawn]