INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čeka se iskra za fitilj .

Čeka se iskra za fitilj .

…vrlo vjerojatno,za deset dana je tromjesečni izvještaj… [rolleyes]

Bumo videli kaj se bude dopeljalo s Dalekog istoka.

…a je jedan Ugovor o poslovno tehničkoj suradnji…koliko sam ja takvih potpisala… [yawn]

…a je jedan Ugovor o poslovno tehničkoj suradnji…koliko sam ja takvih potpisala… [yawn]
[/quote]

A kim … da nije s Poly Technologies??

opet iskusni šeširić ???

Kažu da pas ne laje radi sela već radi sebe [lol]

Što kažate kolega sava, propao vam plan A i B, koji je plan C ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

opet iskusni šeširić ???

Kažu da pas ne laje radi sela već radi sebe [lol]

Što kažate kolega sava, propao vam plan A i B, koji je plan C ?
[/quote]
A radi koga Vi to radite kolega Loris?
[smiley]

štete što smo još na ovim razinama, da smo barem na 20kn ne bi morali gledati ovu smijuriju šibicarenja za 20lp. a svi su dugoročni investitori i žele ingru na dvi nule!? mogu samo reći magarac ko prvi lupi po bidu.

Sindikat kolega je u problemima. Puni su Ingre ko brod, a mi ostali ne surađujemo iako pumpaju bid da nas uvjere u potrebu da ih preskačemo i kupujemo po asku .

Što sada ?

Bilo bi poželjno da sindikat uloži još malo novaca, najprije skine svoje naloge prodaje po asku i sam skida po asku sve do 14 kako bi mali dioničari mogli zaraditi, a onda stiže konjica malih dioničara i svi skupa, složno i nezaboravno dižemo na 14,04 dok sindikat postoje dugoročni član i dioničar Ingre

[shocked]

Znam ja Loris da ti imaš još koju tisućicu pa ako si uvjeren u ono šta pričaš postavi se na ask po malo pristupačnijoj cijeni,npr. 13.40 to je ipak 30-ak lipa više od cijene koju si dobio jučer.

bit će bolje................

Sindikat kolega je u problemima. Puni su Ingre ko brod, a mi ostali ne surađujemo iako pumpaju bid da nas uvjere u potrebu da ih preskačemo i kupujemo po asku .

Što sada ?

Bilo bi poželjno da sindikat uloži još malo novaca, najprije skine svoje naloge prodaje po asku i sam skida po asku sve do 14 kako bi mali dioničari mogli zaraditi, a onda stiže konjica malih dioničara i svi skupa, složno i nezaboravno dižemo na 14,04 dok sindikat postoje dugoročni član i dioničar Ingre

[shocked]

Znam ja Loris da ti imaš još koju tisućicu pa ako si uvjeren u ono šta pričaš postavi se na ask po malo pristupačnijoj cijeni,npr. 13.40 to je ipak 30-ak lipa više od cijene koju si dobio jučer.
[/quote]

10.000 kom na 13.37 – prvi na bidu…
Hmmmm… ko li se to "postavio" [rolleyes]… da mi je samo znati [lol]

Što sada ?

[shocked]

[/quote]

ima mene na asku do 14, samo vi dižitite, dobro vama i meni .
pa nije valjda da se mene plašite ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Uspostavlja se ravnoteža među prvim nalozima na kupnji i prodaji. Pošto sam uvijek bio optimističan, očekujem "desnu opciju" na gledalici! [cool]

New Report

Close