INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnji nalog ingre danas ode po 13.34, 15 komada !!! Sigurno mu trebalo 200kn za odnesti u kladionicu 🙂 Glavno da je neki mudrac spustio 3% vrijednost. Ma bravoooo

Spustio vrijednost?

INGR-R-A
Zadnja 13,34 (-1,04%)
Najviša 13,75
Najniža 13,14
Prosječna 13,34 (0,38%)

Ehh, pa sutra malo prije 10 ćemo opet postaviti bid. A i na asku nisu svi ostali. Ne se sekiraj-sutra testiramo 14.

Na koga to misliš kada kažeš da "sutra testiramo 14"?
[/quote]

Ma to zadnje spuštanje nema nikakve veze za prave znalce. To je čisto psihološki, a vidimo da su psihopaničari rasprodali odavno-nemaj straha zbog toga.

Testiramo 14-a na koga bi mislio? Ne valjda na prodavače već na "one" koji kupuju. Razumiješ?

neće uvijek biti ovako.

@samby
znači ingra ugovara još jedan posa i to u kini…

Možda saznamo ovaj tjedan kada se Messić vrati . Trebao bi opravdati putne troškove.
[/quote]

Treba Mesiću držati fige, a ako uspije savjetovati kineze prema našoj domaćoj praksi još će im Ingra i rižu prodavati kao što su oni nama sve jadranske suvenire, drvo za ogrejev i salatu .

Sutra 13 ili niže, što kaže sindikat ????

Vidim da ste danas žrtvovali nešto lipa po 13,50 pa čak i 13,70, gotovo da ste me uvjerili u rast [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Vlada-obraduje-projekte-vrijedne-142-milijarde-kuna?homesrclink=carousel

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Meske je prije odlaska u Kinu bio na kozultacijama s Jacom, ovdje jednostavno mora biti nešto veliko u điru, držimo fige da u petak čujemo nešto bombastično, u interesu je Mesića ali bome i Jaci gori pod petama [pray]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Vidim prikljucio vam se i samby – inace stovatelj lika i djela Bernarda Buffeta.
http://www.poslovni.hr/forum/najduhovitiji-prilog-u-forumu-trziste-kapitala-2026-pg245.aspx

Jaka ekipa. Nadam se da ce Uprava Ingre to cijeniti i uskoro objaviti neku vijest. Mozda ne bas sklapanje posla, ali svakako nekakvo sklapanje suradnje ili tako nesto slicno.

Meske je prije odlaska u Kinu bio na kozultacijama s Jacom, ovdje jednostavno mora biti nešto veliko u điru, držimo fige da u petak čujemo nešto bombastično, u interesu je Mesića ali bome i Jaci gori pod petama [pray]

Da, naravno, kao i do sada! Čudi me da nisi rekao tik-tak! [yawn]

Da, naravno, kao i do sada! Čudi me da nisi rekao tik-tak! [yawn]
[/quote]

nije tik-tak ali je strpljen-spašen! [kiss]

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Vlada-obraduje-projekte-vrijedne-142-milijarde-kuna?homesrclink=carousel

lijepa cifra od 142 milijarde kuna….ako INGRA uspije dobiti 1% toga i [thumbsup]
inače, ne vidim ni jedan razlog da INGRA više bude ispod 13 kn….znači lagana akumulacija na ovim razinama do buđenja cijele ZSE ili nekog novog posla INGRE koji će potaknuti rast dionice na burzi

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Zadnji nalog ingre danas ode po 13.34, 15 komada !!! Sigurno mu trebalo 200kn za odnesti u kladionicu 🙂 Glavno da je neki mudrac spustio 3% vrijednost. Ma bravoooo

Cijena je skočila na 13,75 kn kad je netko jučer u 15.53 počistio 7000 komada s prodaje sve do 13,75 kn, ali je pred samo zatvaranje netko s 15 komada spustio zaključnu cijenu (koja se prikazuje u izvješćima) sa 13,75 kn na 13,34 kn.
Baš me zanima da li netko od nadležnih prati ove igrice i vidi li u tome nešto neobično? [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Dobili smo i ovdje "market mejkera", postavio se i na bid, a i na ask. Mislim ipak da će ga netko pokupiti sa aska, te će onda morati dignuti cijenu i onom kupovnom nalogu na bidu! [thumbsup]

Dobili smo i ovdje "market mejkera", postavio se i na bid, a i na ask. Mislim ipak da će ga netko pokupiti sa aska, te će onda morati dignuti cijenu i onom kupovnom nalogu na bidu! [thumbsup]

…je je nešto se dugo ispituju… [lol]

Sindikat kolega je u problemima. Puni su Ingre ko brod, a mi ostali ne surađujemo iako pumpaju bid da nas uvjere u potrebu da ih preskačemo i kupujemo po asku .

Što sada ?

Bilo bi poželjno da sindikat uloži još malo novaca, najprije skine svoje naloge prodaje po asku i sam skida po asku sve do 14 kako bi mali dioničari mogli zaraditi, a onda stiže konjica malih dioničara i svi skupa, složno i nezaboravno dižemo na 14,04 dok sindikat postoje dugoročni član i dioničar Ingre

[shocked]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close