INGRA d.d. – Obavijest o otpuštanju dionica
(2007-09-03)
Marijan Antun Kostrenčić, član Nadzornog odbora INGRA d.d. otpustio je 384 dionica Društva, Danijel Režek, predsjednik Nadzornog odbora otpustio je 100 dionica Društva.
Nakon navedenog otpuštanja g. Kostrenčić posjeduje 4.585 dionica što čini 11,46% temeljnog kapitala.
Nakon navedenog otpuštanja g. Režek posjeduje 1.146 dionica što čini 2,87% temeljnog kapitala.
Opustaju, otpustaju.
Iznenaditi cete se kome su otpustili dionice kada dodje sa SDA obavijest…
Opustaju, otpustaju.
Iznenaditi cete se kome su otpustili dionice kada dodje sa SDA obavijest…
a to i mene zanima.
Ne da mi se slušat ovo zaletavanje ekipe koje tvrdi da je otišlo u trezor. Jednako tako su mogli izjavit da je njihova baba dokupila i ko bi im vjerovao
Ne bi me cudilo da je neki fond uzeo…
zar je grijeh napisati nešto protiv uprave ove firme? pa nisam napisao da dionica neće rasti niti sam pisao koliko vrijedi, niti bih kritizirao prodaju od članova uprave. jedino što mi se gadi i što je nemoralno, a možda i protuzakonito (to ne znam) je činjenica da članovi uprave prodaju, a trezor im to kupuje. To je odvratno , ali ako vas dioničare to ne smeta, mene još manje. Ponavljam, ovo nema veze s dionicom, nego mi se gadi to što rade. To su manipulatori, a vi naravno sa svojom lovom radite što želite. Čestitke plavom i ostalima što im je netko šapnuo da kupe ingru, ali ovaj postupak bi prvenstveno vi trebali osuditi a tek onda ostala investitorska javnost. to jednostavno nije fer igra.
Fino pogledajte kad su iz uprave otpuštali dionice prije ovog vala otpuštanja. Prije potpisivanja ugovora za Arenu i odobrenja prospekta dokapitalizacije. Nakon toga je cijena otišla nemalo gore. Madam se da će i ovaj put.
Pisac teksta na ovaj ili onaj način posjeduje dionice Ingre
zar je grijeh napisati nešto protiv uprave ove firme? pa nisam napisao da dionica neće rasti niti sam pisao koliko vrijedi, niti bih kritizirao prodaju od članova uprave. jedino što mi se gadi i što je nemoralno, a možda i protuzakonito (to ne znam) je činjenica da članovi uprave prodaju, a trezor im to kupuje. To je odvratno , ali ako vas dioničare to ne smeta, mene još manje.
normalno da nije grijeh no. br1. ajmo rec i da je oslo 230 dionica u trezor (sto jos sa sigurnoscu ne znamo) no dal uopce znamo po kojoj cifri??
Svi grakcu grakcu a bez i jednog podatka.
Dajte mi brojke pa cu i ja graktat, a dotad….nek neko nazove i pita trezor kolko su ih platili 😉
Kolege pa kaj smo se uvrjedili?!? Ja sam samo pito gotove stvari i činjenice. Ispričavam se kaj nisam tak močan da znam ko je sve iza skrbničkog. Sa tim bi se dalo i pozabavit da ovdje ima prava. Samo sam pitao da mi se to obrazloži jer drugi fondovi pa i ovaj inače ljepo pise u vlasništvu da su oni recimo pogledajte MIV ili tak neku dionic DDJH. Sad bute rekil da su to različite dionice i td… Ja sam samo pitao kak znate sigurno da su oni iz skrb. i zakaj su skriveni?
Živčeke u kanticu pa na ribičiju imam i ja INGR sam sam pre lako zaradio novce a ja kad je nešto tako lagano, nevjerujem tome nikada.
Danas sam dobio upit o broj računa za isplatu predujma dividende za proteklu godinu, molim upućene da napišu kolika je dividenda? Unaprijed hvala.
cayman006: ”
zar je grijeh napisati nešto protiv uprave ove firme? pa nisam napisao
da dionica neće rasti niti sam pisao koliko vrijedi, niti bih
kritizirao prodaju od članova uprave. jedino što mi se gadi i što je
nemoralno, a možda i protuzakonito (to ne znam) je činjenica da članovi
uprave prodaju, a trezor im to kupuje. To je odvratno , ali ako vas
dioničare to ne smeta, mene još manje. ”
normalno da nije grijeh no. br1. ajmo rec i da je oslo 230 dionica u
trezor (sto jos sa sigurnoscu ne znamo) no dal uopce znamo po kojoj
cifri?? Svi grakcu grakcu a bez i jednog podatka.
Dajte mi brojke pa cu i ja graktat, a dotad….nek neko nazove i pita
trezor kolko su ih platili 😉
Pa na taj dan cijena je bila ok0 45000 kuna, prošlo je cca 500 komada, a član uprave otpustio je 450 komada. koje li koincidencije…nema veze, neću više o tome, ukazao sam na nemoralan čin, a vi koji imate ovu dionicu sami ispitujte je li ili nije pošteno od uprave i slične dileme.
bivi: ” cayman006: ” zar je grijeh napisati nešto protiv uprave ove firme? pa nisam napisao da dionica neće rasti niti sam pisao koliko vrijedi, niti bih kritizirao prodaju od članova uprave. jedino što mi se gadi i što je nemoralno, a možda i protuzakonito (to ne znam) je činjenica da članovi uprave prodaju, a trezor im to kupuje. To je odvratno , ali ako vas dioničare to ne smeta, mene još manje. ” normalno da nije grijeh no. br1. ajmo rec i da je oslo 230 dionica u trezor (sto jos sa sigurnoscu ne znamo) no dal uopce znamo po kojoj cifri?? Svi grakcu grakcu a bez i jednog podatka. Dajte mi brojke pa cu i ja graktat, a dotad….nek neko nazove i pita trezor kolko su ih platili 😉 ” Pa na taj dan cijena je bila ok0 45000 kuna, prošlo je cca 500 komada, a član uprave otpustio je 450 komada. koje li koincidencije…nema veze, neću više o tome, ukazao sam na nemoralan čin, a vi koji imate ovu dionicu sami ispitujte je li ili nije pošteno od uprave i slične dileme.
Kolega molim Vas da nas poštedite priča, jer ni sami ne znate da li je to moralno ili nemoralno.
Hvala
kako ne znam matrix, to je duboko nemoralno. uprava održava cijenu dionice visokom putem trezora i sami prodaju dio svojih dionica. ako je to moralno (čak je moguće da je i nezakonito, vani sigurno je),onda nam se svima loše piše. nema veze, vi najbolje znate. ja ionako ovdje nemam interesa niti pišem na ovoj temi, ali ove stvari treba sasjeći u korijenu da nekom drugom to ne bi palo na pamet.