Svađa na temi, dionica pada………[smiley1][smiley1][smiley1]
ma pada pada al tesko da ce ispod 45, nagruvalo se tu na kupnji više od milijun kumica
Poštovani kolega to nema veze s ovim portalom.
Kao drugo dionica je narasla 580kn( ako ćemo tako) od petka, te se nije ništa negativno promijenilo, dapače, rast od 1%.
Odgovor Blumenu Odakle ti tolika dobit, kad je ovom kupovinom dionica u trezor sva potrošena? Vidjeti ćemo koliki je P/E kad naprave završni račun.
Kolega ovako, da ne duljim; uvrštenje u 1.kotaciju i novci od T-ht-a idu u Ingru, a količina, pristojna, dovoljna da ovu dionicu podigne na razine od 55k.
Grof:
”
Odgovor Blumenu Odakle ti tolika dobit, kad je ovom kupovinom dionica u trezor sva potrošena? Vidjeti ćemo koliki je P/E kad naprave završni račun.
”
Kolega ovako, da ne duljim; uvrštenje u 1.kotaciju i novci od T-ht-a idu u Ingru, a količina, pristojna, dovoljna da ovu dionicu podigne na razine od 55k.
Ni uz najbolju volju ne vidim poveznicu između vašeg i mog teksta.
[ Kolega malo istražite “literaturu”
Pitanje dana a koju to? dajte mi Vi napišite na kaj točno da obratim pažnju 2 ili 3 knjige.
OV moram po papir i olovku da ovo zapišem
a odakle nekim ljudima podatak da je svih 1214 dionica kupio trezor?
Pa prvo su nih nazvali iz uprave da im kažu. Joj pa ti niš neznaš
bivi: ” a odakle nekim ljudima podatak da je svih 1214 dionica kupio trezor? ” Pa prvo su nih nazvali iz uprave da im kažu. Joj pa ti niš neznaš
Kolega mislim da se s Vama ne isplati normalno diskutirati, bez uvrede,niti imam volju, niti želju dokazivanja ičega pred Vama na ovakve postove, odnsosno odgovore.
http://www.zse.hr/newsindetail.php?sessionId=8cb2fecb51806b481ecf2990233336c6&newsId=2849&issuerId=INGR
evo jos malo otpustanja…samo kome i za koliko…