INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ingra-u-Iraku-dobila-posao-od-5-8-milijuna-eura

http://www.zse.hr/default.aspx?id=34880

Ingra d.d. – INGRA uspješno sklopila posao u Iraku

ovo sad vec mijenja stvar … napokon, potpuna i jasna informacija …
stoga, cestitke na dobivenom poslu …
jer jedino su poslovni rezultati onaj glavni faktor koji moze korigirati ovo trenutno stanje … lp

Optimist - loše informirani pesimist

Kreće novi investicijski ciklus INGRE.
BRAVO

…a jesu vam to neki spektakularni poslovi…pomnožite tih 5,8 miliona eura sa kunama pa je to nešto više od 41 milion kuna…

… i to još morate podijeliti na dvije godine jer se poslovi odvijaju u 24 mjeseca pa je to onda cca 20 miliona kuna…

…pa stavite taj iznos u omjer sa ukupnim godišnjim prihodima,

…pa onda možemo pričat… [rolleyes]

mozda se ne cini nesto, ali znate kako kaze ona kineska – za put dug 1000 KM potrebno je napraviti prvi korak … nadajmo se da je to mozda taj prvi korak … ako cemo razmisljati pozitivno …

Optimist - loše informirani pesimist

…evo idemo staviti tih 20 miliona kuna u omjer sa ukupnim godišnjim prihodima koji su 2010 godine bili 247.106 miliona,a 2009.godine 567.828 miliona kuna…

…pa vidite da to nije ni 5% poslova koji bi oni morali ostvariti prema prometu u boljoj 2009.godini…

…svakako da je bolje išta nego ništa…,ali mora nam i biti jasno koliko je vrijedan takav posao…i što on znači na ukupno poslovanje…

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ingra-u-Iraku-dobila-posao-od-5-8-milijuna-eura

Ostalih pet jedinica je još pet puta po 5,8mil dolara [thumbsup]. Dolaze opet dobra vremena za Ingru. Ovo je sića ,kaže Bakica. [shocked]. Pročitajte moj potpis großmutter [smiley]

...planinu će pomaknuti samo onaj koji je počeo s micanjem kamenčića...(kineska)

…evo idemo staviti tih 20 miliona kuna u omjer sa ukupnim godišnjim prihodima koji su 2010 godine bili 247.106 miliona,a 2009.godine 567.828 miliona kuna…

…pa vidite da to nije ni 5% poslova koji bi oni morali ostvariti prema prometu u boljoj 2009.godini…

…svakako da je bolje išta nego ništa…,ali mora nam i biti jasno koliko je vrijedan takav posao…i što on znači na ukupno poslovanje…

Jedan posao otvara drugi, pogotovo na onim prostorima, to je već 50-nja tradicija !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

kad plesne onih 14000 od jutros

bit će bolje................

…naravno neću vam još govoriti da u građevini se fakturira prema okončanim situacijama…pa će proći još puno vode ispod savskog mosta dok to i zvanično postane prihod…

…o profitu iz tog posla ne možemo raspravljati jer ne znamo a i to može biti upitno… [rolleyes]

nije14000 al je 8500

pepe7

Imam filing da objava poslova u rusiji ide vrlo brzo jer smo u proljeće već solidno zakoračili:

Gradnja tih objekata počet će, prema planovima, u proljeće, što je ostvarivo s obzirom na to da su zemljište i građevinska dozvola osigurani.
Vaš link

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

jel samo moja gledalica ide u rikverc?
ili se ceka objava na seebiz,
ovdje se vise vjeruje seebiz-u nego zse!

Potpuna istina sa seebizom hahaha.. Kupnja upravo to dokazuje… Po tko zna koji put.. Ali nećemo se žaliti [thumbsup]

Zdravi i veseli bili!

New Report

Close