INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ciljane dizinformacije
napokon policija uzima stvar u svoje ruke
nakon što su uništili INGRU svojim obmanama na vidjelo će izaći imena i prezimena
ekipe koja sistematski uništava ovu dionicu svojim lažima

Počelo je počelo. Konačno im je došlo iz d….. u glavu. Sada ćemo vidjeti kako će svi "dobronamjerni" nickovi nestati ili okrenuti pilu naopako. Ovo je samo početak jer je konačno došlo vrijeme da se hijene i lešinari primjereno kazne, a sva dobit koju su steklo svojim lažima, obmanama i pokvarenim drukerajom ODUZME.

Vidim da bas ima dosta koji vjerujete u ovu dionicu, a čudite se tko je to ruši, kakvi su ovo veliki nalozi na prodaji, urote, itd! Pa, ako ste uvjereni u vrijednost i oporavak trvrtke, kupujte dok ima ovako velike ponude, neće vječno biti tako! Ja još ne vjerujem u neki jaki oporavak Ingre, ali nije da nisam zainteresiran za ulaganje u istu!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Uglavnom, tko god prodaje na ovim razinama ispada smiješan. Ali da nije takvih, kako bi svi mi dokupljivali…

Dajte ljudi, pogledajte semafor, tj. FI, broj dionica u opticaju i ugovorene poslove.
Ingra se još dobro i drži…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Dajte ljudi, pogledajte semafor, tj. FI, broj dionica u opticaju i ugovorene poslove.
Ingra se još dobro i drži…

Pazi Hanfa!

neće uvijek biti ovako.

Ufffffffffffff, netko krenuo o kontranapad. Treba i to istražiti…

neće uvijek biti ovako.

MUP vrlo lako može uvidjeti tko stoji iza udružene skupine.
Potrebno je samo pregledati zadnjih 5 valova ( rasta i pada ) Ingre i u SKDD vidjeti koja se imena uvijek sinhronizirano pojavljuju.

Zanimljivo je i da je poslovni.hr na MUP-ovj klupi, a gdje je Seebiz i IGH, možda zaradu zbaraju pa ih MUP ne dira ?

Da bi bilo dobro da se ukinu nickovi bilo bi, svi ime i prezime na forum pa više neće biti sinhroniziranog plivanja od niti jedne skupine. Pa nije ovo forum za mame i bebe ili kuharice, ovdje se pripremaju, stavraju i nameču psihološka mišljenja i stavovi po pitanju novaca, a koji direktno utječu na Zagrebačku burzu odnosno trgovanje.
Stoga ovo udruženo djelovanje pojedinih članova odnosno nickova je ravno pljački. Onaj koji je poslao prijavu MUP-u neka ih podsjeti da pregledaju promet IGH, INGR i DLKV u valovima koja se ista imena pojavljuju uvijek kada dionica raste ili pada u većem prometu, te njihovo poznanstvo i imaju odgovor.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=34828

neće uvijek biti ovako.

evo, skinuto je do 13 kn….samo džabe sve to bez novih poslova, porast ćemo par lipa, a onda drugi tjedan opet nazad na 12,50 kn [yawn]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Kad ovako svi redom dobijemo jedinice, tko god napise nesto povezano sa kupnjom, samo sam jos uvjereniji da pametno kupit!

do 14.00 280 000 kn prije sat vremena 1 000 000 kn
do 15,00 790 000 kn prije sat vremena 1 970 000

pepe7

Malo je sumnjiva ova objava iz INGRE baš danas nakon ove objave o istrazi. Sumnjivi su mi i oni itekako.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close