INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ciljane dizinformacije
napokon policija uzima stvar u svoje ruke
nakon što su uništili INGRU svojim obmanama na vidjelo će izaći imena i prezimena
ekipe koja sistematski uništava ovu dionicu svojim lažima

A i glavni urednik se pravi malo naivan, kao da je prljava rabota rađena samo napisima na naslovnici, pa nije sloboda tiska dozvoljavanje prljave harange ovdje na forumu. Mi nismo novinari, kada sam odmoderiran, ja se ne mogu pozvati na slobodu riječi i tiska. Znači sve ovdje pušteno je odgovornost onih koji su to dozvolili.

Zar nije danas dan za rekorde ?

Najniža cijena Ingre u povijesti je bila 12,45 idemo kolege blizu smo ????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

http://www.poslovni.hr/vijesti/glavni-urednik-poslovnog-dnevnika-na-obavijesnom-razgovoru-u-policiji-176824.aspx

ukratko
Inspektor Odjela gospodarskog kriminaliteta temeljem članka 177. Zakona o kaznenom postupku tražio je podatke o identitetu korisnika koji su ostavljali komentare na web stranici Poslovnog dnevnika, temeljem službene prijave Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga o navodnim ciljanim dezinformacijama kojima se obmanjuje investitore glede vrijednosti dionica Ingre i Dalekovoda.

Inače, zanimljivo je da je MUP u veljači pisanim putem zatražio iste podatke o Ingri ne otkrivši tada da se radi o istrazi temeljem prijave Hanfe

a sada bi i Hanfa mogla otkriti skrbove…pa da usporedimo..

Ma nema manipulacije Dalekovodom, a INGROM, ma ni pomisliti. Ma gdje bi to bilo tako. Trubimo nas nekoliko već mjesecima. Napokon nešto da se pokrene.

neće uvijek biti ovako.

Prodavatelj(i) se malo primirio!?
Ne nasjedajte i spustite bid što niže jer on prodaje (izgleda) bez obzira na cijenu (samo dokle?).

Postavite pitanje i sami date odgovor !!!!!

Isti prodavatelj uživa u svojoj kreaciji.
Po asku se naredao sa 1000 komada sve do 13 Kuna i nemože sam sebi vjerovati koliko je moćan [lol]
[/quote]
Evo sada ti pokazuje da može 5x 1000 staviti na nalog od 5000 kom. [lol] . Frajer , nema što.

neće uvijek biti ovako.

upravo tako kolega….
treba vidjet … " od glave riba smrdi.."
treba otvoriti skrbove i zabraniti ih ili nekako regulirati….po meni isti k..ac ko i skriveni nalozi…
ali Poslovni je citan portal pa ima i obavezu stititi svoje forumase na sto sam upozoravao nebrojeno puta
i nakraju se povukao na drugi forum…
a prica da se nevidi ko sta pise i koji su dupli nickovi su price za malu decu…
IP adresa pokazuje mnogo… kao takva je dobra za pocetak otkrivanja..
Ugodan dan

upravo tako… treba vidjeti tko je prije godinu dana rasprodavao a tko danas kupuje…
i ima li netko da se krije iza skrbnickog a da je u bilo kakvoj vezi s kompanijom…

Optimist - loše informirani pesimist

http://www.poslovni.hr/vijesti/glavni-urednik-poslovnog-dnevnika-na-obavijesnom-razgovoru-u-policiji-176824.aspx

ukratko
Inspektor Odjela gospodarskog kriminaliteta temeljem članka 177. Zakona o kaznenom postupku tražio je podatke o identitetu korisnika koji su ostavljali komentare na web stranici Poslovnog dnevnika, temeljem službene prijave Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga o navodnim ciljanim dezinformacijama kojima se obmanjuje investitore glede vrijednosti dionica Ingre i Dalekovoda.

Inače, zanimljivo je da je MUP u veljači pisanim putem zatražio iste podatke o Ingri ne otkrivši tada da se radi o istrazi temeljem prijave Hanfe

a sada bi i Hanfa mogla otkriti skrbove…pa da usporedimo..

Veza između skrbničkih računa u PBZ-u i foruma, veza između OMF RBA i foruma, dakle postoji jako puno podataka, jer ta se mreža udružila u što većem rušenju cijene, ali i dio odgovornosti leži i na upravi ingre. Da su bolje poslovali bilo bi izbjegnuto toliko manipulacija cijenom ali i špekulacija na forumu…..
Pa samo rušenje cijene sjećam se u jednom tjednu rušilo se svaki dan, i to s velikim nalozima, a drugi su na forumu drukali pad, stečaj i druge stvari……. Neki nickovi jedan dan pišu pozitivno a drugi dan rušilački, sve dok ne kupe 10 posto jeftinije a onda okreću ploču nema ujednačenog pisanja, i to sve samo radi zarade, i burza ispada kao da je šibicarenje…. Što mora prestati…

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Stalno se govori o malverzacijama na skoro svim dionicama, o urotama, skupinama ulagača koji sa malo više kapitala mogu na ovakvom jadnom tržištu začas povećati ili smanjiti vrijednost pojedine dionice, a dozvoljava se da postoje "bezimeni" skrbnički računi, kao i prije skriveni nalazi.
Zbog čega ti skrbnički nisu vidljivi sa punim imenom i prezimenom, jer u tom slučaju bi bilo daleko manje istraga (vidljivo preko INA-e), i uostalom kome je u interesu (ako ima poštene namjera) da bude skriven kao ulagač.

Od kako izađe ovaj tekst u poslovnom, STADE trgovina. Hmm, znači li to da gdje ima dima ima i vatre???. Hmm…

neće uvijek biti ovako.

zamislite izbaciti 6.045.200mil dionica bez nominale iako su ih računali 20kn u dokapitalizaciji i nakrcati kooperante a onda srušiti dionicu i vratiti te iste dionice 30% jeftinije. čini mi se da je i ova izjava o izbacivanju novih 6.7 mil dionica bila samo navlakuša za ovaj scenarij, jer izbacit te dionice dođete na 1 eur za istu.to je cijena propale firme, a kome je to interes. s druge strane iskipavanje ROMF i ingre gradnje se savršeno uklapa u ovaj scenarij. od 12 mjeseca do danas trgovano je cca 5.5 mil dionica. najveći broj dionica ROMF-a, ingre gradnje i kooperanata očito su otišli pod skrbove. ROMF se prazni a matična banka daje kredit ingri. tu je igra velika i ROMF će svoje vratiti to je sigurno kad dobije buy signal prije up trenda. već sam jedno postao da se ode vjerovatno igra velika igra . pravu istinu nećemo sigurno saznati, ali treba vidjeti kako će se sve odvijati pa će vrime pokazat. neće ovo još dugo trajati.treba obrnuti još cca 2mil dionica, to je otprilike po prosječnim prometima kraj 2Q što sam jučer pisao.a do tada strpljen spašen

255.000 dionica je na prodaji, ne sjećam se da se ikad prodavalo više Ingre…. da li je to samo radi pritiska, ili većina njih stvarno želi što prije van??? [sealed]

p.s. mene ne brine toliko taj što se šetka s 5000 komada na prodaji, nego ovi koji se uopće ne vide na prodaji nego samo zveknu odjednom 4000-5000 komada po kupnji [undecid]

Opa,

doci ce maca na vratanca.

A jeste se cerekali i kreveljili kad god se spominjao Uskoj i DORH…

Gospodo, sto ste posijali – sada zanjite!

Uzivajte u svom velikom bogatstvu stecenom obmanjivajuci male investitore!

P.S. nadam se da je na udaru i matrix – na njega sam upozorio sve institucije jos krajem prosle godine!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Stalno se govori o malverzacijama na skoro svim dionicama, o urotama, skupinama ulagača koji sa malo više kapitala mogu na ovakvom jadnom tržištu začas povećati ili smanjiti vrijednost pojedine dionice, a dozvoljava se da postoje "bezimeni" skrbnički računi, kao i prije skriveni nalazi.
Zbog čega ti skrbnički nisu vidljivi sa punim imenom i prezimenom, jer u tom slučaju bi bilo daleko manje istraga (vidljivo preko INA-e), i uostalom kome je u interesu (ako ima poštene namjera) da bude skriven kao ulagač.

od postanka burze pa dokle kod je bude, to će biti sjedište velikih malverzacija i nepoštenih igara.ne stoji bez veze izreka da prilika čini od čovjeka lopova, a na burzi ih je bezbroj.samo triba imati nos, malo sriće pa uskočiti u te situacije.mi smo tu samo kameleoni.

New Report

Close