INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Validus je opet pao ispod Ingre i sada je na minus 90 posto od ATH, dali to znači da moramo ispod njih jer INgra je na samo minus 97,7 posto od ATH odmah ispod HG spota, a poslije Đakovštine???

Imamo srebrnu medalju najvećih gubitnika svih vremana na ZSE [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

čekaj da ode državica u mp3

Zašto?
[/quote]

Zato jer će onda jeftino kupiti Ingru, ali zaboravlja da će jeftino onda kupiti i HT, pa i državu [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Prodavatelj(i) se malo primirio!?
Ne nasjedajte i spustite bid što niže jer on prodaje (izgleda) bez obzira na cijenu (samo dokle?).

U prvih 20 imamo 10X po 1000 kom. Mislite li da su to burekmajstori??? Hmm’

neće uvijek biti ovako.

Ne nasjedajte i spustite bid što niže jer on prodaje (izgleda) bez obzira na cijenu (samo dokle?).

Postavite pitanje i sami date odgovor !!!!!

Isti prodavatelj uživa u svojoj kreaciji.
Po asku se naredao sa 1000 komada sve do 13 Kuna i nemože sam sebi vjerovati koliko je moćan [lol]

U prvih 20 imamo 10X po 1000 kom. Mislite li da su to burekmajstori??? Hmm’

odustajem od ingre kota nije obranjena sve sa ingre prebacujem prema validusu
bolje na validusu zaradit nego na ingri izgubit

vraticu se a ostalima sretno [bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

jednostavno,
u ovakvim situacijama treba se maknuti sa bida i vidjeti do koliko je prodavac spreman ici …
i nkako ne nasjedati na ove manekene na bidu …
samo strpljivo cekati … a izmedju 11.50 i 12 cini se kao dobar ulaz … gledajuci po TA …

Optimist - loše informirani pesimist

http://www.poslovni.hr/vijesti/glavni-urednik-poslovnog-dnevnika-na-obavijesnom-razgovoru-u-policiji-176824.aspx

ukratko
Inspektor Odjela gospodarskog kriminaliteta temeljem članka 177. Zakona o kaznenom postupku tražio je podatke o identitetu korisnika koji su ostavljali komentare na web stranici Poslovnog dnevnika, temeljem službene prijave Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga o navodnim ciljanim dezinformacijama kojima se obmanjuje investitore glede vrijednosti dionica Ingre i Dalekovoda.

Inače, zanimljivo je da je MUP u veljači pisanim putem zatražio iste podatke o Ingri ne otkrivši tada da se radi o istrazi temeljem prijave Hanfe

a sada bi i Hanfa mogla otkriti skrbove…pa da usporedimo..

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Ciljane dizinformacije
napokon policija uzima stvar u svoje ruke
nakon što su uništili INGRU svojim obmanama na vidjelo će izaći imena i prezimena
ekipe koja sistematski uništava ovu dionicu svojim lažima

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Po asku se naredao sa 1000 komada sve do 13 Kuna i nemože sam sebi vjerovati koliko je moćan [lol]

pa poskidaj mu naloge i dokaži da si moćniji od njega [lol]

http://www.poslovni.hr/vijesti/glavni-urednik-poslovnog-dnevnika-na-obavijesnom-razgovoru-u-policiji-176824.aspx

ukratko
Inspektor Odjela gospodarskog kriminaliteta temeljem članka 177. Zakona o kaznenom postupku tražio je podatke o identitetu korisnika koji su ostavljali komentare na web stranici Poslovnog dnevnika, temeljem službene prijave Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga o navodnim ciljanim dezinformacijama kojima se obmanjuje investitore glede vrijednosti dionica Ingre i Dalekovoda.

bas bi bilo zanimljivo za vidjeti ima netko iz kompanije prste u svemu …
sjetimo se pocetka prosle godine i neobjavljivanja godisnjeg izvjesca s razlogom da ne bi doslo do nepotrebne zabune kod investitira … a od tada, tko je sve rasprodao svoje dionice … i sada su krivci za rusenje dionice negdje drugdje, kao na poslovnom …bas svasta …

Optimist - loše informirani pesimist

ukratko

bas bi bilo zanimljivo za vidjeti ima netko iz kompanije prste u svemu …
sjetimo se pocetka prosle godine i neobjavljivanja godisnjeg izvjesca s razlogom da ne bi doslo do nepotrebne zabune kod investitira … a od tada, tko je sve rasprodao svoje dionice … i sada su krivci za rusenje dionice negdje drugdje, kao na poslovnom …bas svasta …
[/quote]
upravo tako kolega….
treba vidjet … " od glave riba smrdi.."
treba otvoriti skrbove i zabraniti ih ili nekako regulirati….po meni isti k..ac ko i skriveni nalozi…
ali Poslovni je citan portal pa ima i obavezu stititi svoje forumase na sto sam upozoravao nebrojeno puta
i nakraju se povukao na drugi forum…
a prica da se nevidi ko sta pise i koji su dupli nickovi su price za malu decu…
IP adresa pokazuje mnogo… kao takva je dobra za pocetak otkrivanja..
Ugodan dan

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close