Ne znam što toliko podcrtavaš tekst, ali ZGHolding će odmah otkupiti arenu po toj cijeni, evo samo što nije!
Kolega ugovor je ugovor, a ako i ne otkupi onda će morati preuzeti Ingrine dugove .
Još 7000 dionica je ostalo za zastrašivanje i trenutno se nalaze na asku kao prvih 6888, te vjerojatno će i kojih 100-tinjak lupiti po bidu ispod 13 Kuna da objasni da se ne šali [lol]
Ne znam što toliko podcrtavaš tekst, ali ZGHolding će odmah otkupiti arenu po toj cijeni, evo samo što nije!
pa dobro nije sve podvučeno , nešto je i boldano [lol]
jasno da holding neće platit odmah ali se ne može ni izvući od obveze . vrijedi li ovaj ugovor s holdingom o najmu arene trenutno 24 mil € ? [undecid] sasvim pristojan diskont ..
Još 7000 dionica je ostalo za zastrašivanje i trenutno se nalaze na asku kao prvih 6888, te vjerojatno će i kojih 100-tinjak lupiti po bidu ispod 13 Kuna da objasni da se ne šali [lol]
Teško, ima podrška sa 3 kom. na 13 kuna! [lol]
Teško, ima podrška sa 3 kom. na 13 kuna! [lol]
[/quote]
I to mojih [lol]
evo sada ću korigirati na 13,08 pa možda prodavatelj odluči prodati [lol]
I to mojih [lol]
evo sada ću korigirati na 13,08 pa možda prodavatelj odluči prodati [lol]
Odmah sam ja vidio da si ti veliki igrač, skužio sam te na TNSA! Hahah! Svašta!?
14 sati … ukupni promet na ZSE premasio jedva 5 mil. kuna …
Ingra drzi cvrsto drugo mjesto sa 10% danasnjeg trgovanja …
sto bi to trebalo znaciti … ?! … prvi vijesnik proljeca … ili … ?!
Odmah sam ja vidio da si ti veliki igrač, skužio sam te na TNSA! Hahah! Svašta!?
[/quote]
Dragi kolega,
gledajte i učite što rade samo 3 dionice ?
Netko mu je od 6888 dionica kupio 7 po asku, meni je proda 3 po bidu i ostaje mu 6870, jel tako ?
Sada se ispilio jer je danas potrošio gotovo 50.000 dionica i nije skoro ništa napravio i onda kako mi balkanci to volimo kažemo ma sve u 3pm i istresemo po bidu.
E tu ga čekam [rolleyes]
bitno je da cijena ostane stabilna do kraja mjeseca iliti izvjesca za 1Q … a i da ne probije prijasnje dno na 12.45 dostignuto sredinom proslog mjeseca … to bi mogao biti mozda dobar znak … ali ipak nekako tipujem da od toga nece biti nista … smrc, smrc … ima li kraja … kaze jedna pjesma …
kakav pritisak na prodaji, ovo kao da top 10 izlazi??! [shocked]
bitno je da cijena ostane stabilna do kraja mjeseca iliti izvjesca za 1Q … a i da ne probije prijasnje dno na 12.45 dostignuto sredinom proslog mjeseca … to bi mogao biti mozda dobar znak … ali ipak nekako tipujem da od toga nece biti nista … smrc, smrc … ima li kraja … kaze jedna pjesma …
Što na ovoj dionici znači "stabilna cijena"!?
U zadnje vrijeme (najviše) uz kakve-takve najave novih poslova cijena samo klizi prema dolje, uz naznaku da je to zbog kooperanata.
Bilo to točno ili ne putanja je nažalost prema dolje. Prije je znalo biti i nešto uspona, a sada samo dolje.
Svaka kupovina, za nešto vremena prelazi u minus, koji je svaki dan samo veći, makar se išlo i u dokup!!!
Pouka: Ne kupujte prije 1 kn, jer tada neće ni kooperanti više izlaziti!!!
u izvjescu stoji da su dionice izdane bez nominalne vrijednosti … kaj to sad znaci, gdje je nestala i ta posljednja referenca te kolika je onda stvarna vrijednost dionice … ?!