… dok ljudi shvate cijena će biti 20 Kn……..
[lol] [lol] [lol]
Ovo danas je bio pokušaj rušenja od strane par jarana koji su mislili da će probiti 13 kn i izazvati nove margin callove da bi kupili nazad na nižoj razini. izgleda da su se prevarili što mi je drago. Indikativno je bilo postavljanje naloga u predotvaranju. samo naprijed neka nastave sa istovarom da ih se konačno riješimo.
ako Ingra ne dobije ubrzo neki posao, prestat će plaćati obveze po kreditima i ide u stečaj, a cijena dionice na 5-6 kn…a to nije pad od -5% nego od -50%
Ako..ako…ako…
tako i ja mogu reći ako apsolutno svi korisnici iz T-mobilea pređu na TELE 2 i apsolutno svi korisnici iz T-coma pređu na Optimu HT će ostati bez ugovora i ode u stečaj… sve je to trla baba lan za 20 lipa jeftinije kupnje. Reci mi, isplati li se?
auuu, kako su nagazili i nakrcali navlakača koji je davao potporu sa 6000 komada na 13,07 kn [lol]
ako Ingra ne dobije ubrzo neki posao, prestat će plaćati obveze po kreditima i ide u stečaj, a cijena dionice na 5-6 kn…a to nije pad od -5% nego od -50%
[/quote]
Kako da ne. Ti si stručnjak na tom polju i biti će kako ti kažeš. [lol] Čekaj 5 kn. ali prvo prodaj sve što imaš po 10.
…dok ljudi shvate da od svega nista cijena ce vec biti ispod 10kn…
….8do
Naravno nitko (kao) ne zna tko ovih tjedana kupuje tolike količine "bezvrijednih papirića! Pitao sam ali nema odgovora. Molim vaše odgovore. Hvala.
[lol]
Kolega, kolega… evo odgovora! [proud]
Ti si kupovao i smanjio si prosjek na 14 kn.!
Zar se ne sjecas? [wink]
Kolege-EXPERTI, još mi niste odgovorili TKO KUPUJE? Tko kupuje 6000, 10000, tko je kupio stotine tisuća komada "bezvrijednih papirića"???
Reći ću vam neke od kupaca. To su ovi što na forumu pljuju INGRU i spominju stečaj. Kako vas nije sram(ako imate obraza). Kako mislite uživati u bogatstvu kojem se nadate a gradite ga na lažima i td??? Kako možete živjti takvim životom??? [sealed]
neko se lijepo krca
neko se lijepo krca
meni više izgleda da se netko iskrcava
Ovo mi više izgleda kao da su margini popucali nekom kooperantu koji je založio dionice ?
Ovo mi više izgleda kao da su margini popucali nekom kooperantu koji je založio dionice ?
AAAA
neće iči, ovaj zadnji potez govori da samo želite rušiti cijenu, nema ovo veze s kooperantima [cool]