Danas je 6 u mjesecu, da ne izlaze kooperanti ?
još 4600 komada po kupnji!
pa odakle ih vade pobogu?!?!
Ma znamo tko prodaje.Veća je enigma tko kupuje
Pa ti vidi što ćeš. Prodati ili kupiti.
Bilo kako bilo, bliži nam se izvješće koje će koliko ga god odugovlačili,morati ugledati svjetlo dana.
A tada … iako svi mogu pretpostaviti kakvo će biti …psihologija tržišta srušit će cijenu.
Treba nam nekakav normalan, korektan posao za tvrtku INGRinog renomea i mi smo na konju,
ali sve se više bojim ostarit ću više čekajući taj posao. [angry]
Graf ne izgleda bas nesto idilicno … pa i ova danasnja malo neocekivana rasprodaja …
i kuda to vodi … dal prema vrhu klina, proboju donje ili mozda gornje linije klina … ili … sto … ?!
uprava spasavaj … ?! … moze neki novi news ili bar nesto slicno … onako kako to vec ide …
no dok je tu kolega BB sa uvijek dobrim i svjezim vijestima, valjda nema brige …
jer i vlakic samo sto nije … hu, hu … jesu li svi putnici na broju …
Danas je 6 u mjesecu, da ne izlaze kooperanti ?
20 000 kom po 13,30, a tko drugi nego oni. Zanimljivo je da su se tisućice na kupnji naslagale malo prije prodaje. Da li je dogovorena trgovina? TKO kupuje tolike tisućice? Hmm…Netko tko ZNA.
još 4600 komada po kupnji!
pa odakle ih vade pobogu?!?!
kaj se cudite
dobro je da ima prometa u bilo kojem smjeru…
imate na stranicama zse koliko je dionica podjeljeno…
ima se…
Do 14 Kuna skoro pola milijuna Kuna, koja navala ?
Zar ovi što kupe na 13,30 odmah stave na prodaju po 20-30 Lipa više ?
upravo tako…ovaj što je kupio na 13,31 kn, malo poslije se stavio na prodaju na 13,50 kn…ako proda ima "zaradu" od 300 kn, kupit će si ferrari s tom lovom [lol]
upravo tako…ovaj što je kupio na 13,31 kn, malo poslije se stavio na prodaju na 13,50 kn…ako proda ima "zaradu" od 300 kn, kupit će si ferrari s tom lovom [lol]
[/quote]
NIje tom veselju tu kraj jer već do 15 imamo 1 milijun Kuna ponude .
[/quote]
NIje tom veselju tu kraj jer već do 15 imamo 1 milijun Kuna ponude .
[/quote]
najbolje ti je onda prodati, i tako si nam obrazložio da po tvojim TA proračunima INGRA pada na 10,xx kn
Izgleda da mi nećemo sa ovih razina(13-14) sve dok se kooperanti ne operušaju do kraja. Informacije kruže i treba ih iskoristiti. Poslovi ako i dođu-a neki dolaze, neće se objaviti do okončanja perušanja kooperanata. Pa vidimo da je Osijek.K objavio neku vijest a iz Ingre ni slova iako su sa njima kompanjoni. To mi još jednom govori da su i oni u igri perušanja. Sramota, ali izleda da je sve legalno. Meni je ostalo još 2 god i 8 mjeseci do prodaje, pa valjda će se do tada i ovo šišanje privesti kraju i krenuti na sljedeće korake. Pozz svima a naročito ovima što me trpaju komadima. Uživajte. Drago mi je da vam mogu pružiti to zadovoljstvo.
Igleda da ispod 13,30 neide, a to je dobro.
Činjenica je da do 15 KUna na asku ima preko milijun Kuna ponude, ali do 21 Kunu ima samo 2 milijuna Kuna ponude.
Neki često ovdje navode da sam ja iznio graf INGRe na 10 Kuna, a što nije istina jer moji grafovi nevide cjenovni razred već samo smjer kretanja, ali kod Ingre on i ne funkcionira previše ( samo kod Ingre ).
Međutim nevidim da se trsite u obrani cijene i da nešto poduzimate kako cijena i nebi stvarno došla na 10 Kuna, već samo ovdje djelite ocjene , ali bez napada na ask nema puno nade !