Jesu li gotova ta nadmetanja za Alžir, elektrane na rijekama BiH, bolnica Kazahstan, prodaja Arene i sve ostalo????’ [lol]
Vidš Loris, ja isto imam dionice INGRE i prije godinu i po donijele su mi neopisivu radost(dobro sam zaradio) a nakon toga tugu i razoračanje(svi znamo zašto).Kupovao sam,prodavao,trejdao i tako više puta dok se više nisam umorio i odlučio pustit dionice tu gdje jesu. Izračunao sam da bi došao na nulu cijena bi trebala biti oko 30kn i čekati ću koliko treba jer znam da će taj dan doći, i zato ih više ne prodajem ili kako bi mi rekli "krepat ma ne molat"
pozdrav dioničarima
[/quote]
Samo onda bilo 7,5 mil komada dionica, a sad ih je duplo više, …hoče reči da to ide duplo teže.
A mislim da za kupnju tih drugih nije bilo važno da li si vlasnik dionica…znači gospoda koja su prodala (zna se koja) na +40 poslje kupilla po 20…pa još jedan razlog zašto češ malo više pričekati..a tko zna, možda baš na cijeni 30 uvidiš da je to dobra tvrtka pa PODUPLAŠ POZICIJU!!! DE JA VU
ja čekao danas na bid-u sa nalogom na 10 kuna i nije me poklopilo….a ništa onda od dokupa. stavit ću nalog na prodaju na 300 kuna onda kad već nisam uspio kupiti ništa. i mislim da će u 2-3 godine biti sigurno realiziran.
ja čekao danas na bid-u sa nalogom na 10 kuna i nije me poklopilo….a ništa onda od dokupa. stavit ću nalog na prodaju na 300 kuna onda kad već nisam uspio kupiti ništa. i mislim da će u 2-3 godine biti sigurno realiziran.
Za svaki slučaj stavi nalog na 400 da ne propustiš veću dobit za 25 % [lol]
Svašta
Od 28.03.2011. cijena Ingre na burzi se kreče u okviru +/- 1% i ostvareno je 1.111.000,00 Kuna prometa, a ima još mjesec dana do prvog F1.
Da li je to zatišje pred bonacu ????
Svi spominju samo neke silne milijune eura namijenjene za gradnju, a od realizacije gradnje i državnih investicija ni g.
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/bloomberg-ebrd-posuduje-hrvatskoj-350-milijuna-eura,109040.html
zlotvori i dalje tuku po bidu, prodaju ko da su ih džabe dobili!
di je HANFA, NATO, USKOK ????? [cry]
tuku oni tucemo i mi
zlotvori i dalje tuku po bidu, prodaju ko da su ih džabe dobili!
di je HANFA, NATO, USKOK ????? [cry]
tuku oni tucemo i mi
[/quote]
[thumbsup]
Do Uskrsa zaživjet će i jedino infrastrukturno gradilište od nacionalnog značenja na slavonskim prostorima. Počet će naime gradnja dionice Sredanci – Svilaj kao dio cestovnog paneuropskog koridora 5c. Nositelj radova je Osijek-Koteks te zagrebačka Ingra kao partner. Vrijednost radova je 20,5 milijuna eura (bez PDV-a), a predviđeni rok završetka radova su 24 mjeseca.
Info: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=31277#ixzz1IjFYZHHA
Vise o tome sta sve od cestovne infrastrukture INGRA gradi:
Danima nema volje za kupnjom INGRE iznad 13,50 kn, a kamo li za probijanje 14 kn. Jeidno dobro je što na burzi nema panike nego vlada neka letargija, pa nema niti iskrcaja i pada ispod 13 kn, ali problem je što se to može u čas promijeniti, a onda će opet biti-spašavaj se tko može! [rolleyes]