INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@vamius

pojasni

Ma treba prodati po bidu dok još ima kupaca [cool]

Vidš Loris, ja isto imam dionice INGRE i prije godinu i po donijele su mi neopisivu radost(dobro sam zaradio) a nakon toga tugu i razoračanje(svi znamo zašto).Kupovao sam,prodavao,trejdao i tako više puta dok se više nisam umorio i odlučio pustit dionice tu gdje jesu. Izračunao sam da bi došao na nulu cijena bi trebala biti oko 30kn i čekati ću koliko treba jer znam da će taj dan doći, i zato ih više ne prodajem ili kako bi mi rekli "krepat ma ne molat"
pozdrav dioničarima

pljuuuus 4000 komada po kupnji….na ovoj dionici i dalje traju brutalni iskrcaji…strah ulagača od 6. u mjesecu? [undecid]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti!

Idemo kolege još malo istresanja po bidu, a ni ovo takmičenje pa asku tko će niže ponuditi nije loše

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Evo nagovorili ste me. Prodajem svoje dionice na asku po 13,49. Uff moram se progurati da budem prvi. Ipak je to reprezentativnih 15 kom. Sad ili nikad. [lol]

neće uvijek biti ovako.

Evo nagovorili ste me. Prodajem svoje dionice na asku po 13,49. Uff moram se progurati da budem prvi. Ipak je to reprezentativnih 15 kom. Sad ili nikad. [lol]

Stalno me pumpate jedinicama ? OK lijepo od vas !

Međutim ne želite prodavati, ne želite kupovati, te se pitam , što ustvari želite ??????????

TIME BRAKE ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Eh, i ti se lako das nagovoriti… [wink]

Stalno me pumpate jedinicama ? OK lijepo od vas !

Međutim ne želite prodavati, ne želite kupovati, te se pitam , što ustvari želite ??????????

TIME BRAKE ?
[/quote]

Pa znaš kako to ide, pozitivce 100, negativce 1, a neki to rade obrnuto i vidim da ih ide bolje.
Ja sam se nakupovao ispod 13. Smanjio ulaz na malo više od toga. [tongue]. Čekam INU na 5000 pa opet u kupovinu. [lol]
Nisam burekmajstor kao ti, premda su i oni zaglavili. Prodaju samo kooperanti 3000-5000 kom i sitno navlakači čije djelovanje ne djeluje. [yawn]. Pozz svima-uživajte u životu.

neće uvijek biti ovako.

izgleda da je netko me želi ispod sad će dječica trčati kupovati naprijed dionice

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

zlotvori i dalje tuku po bidu, prodaju ko da su ih džabe dobili!
di je HANFA, NATO, USKOK ????? [cry]

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

@vamius

pojasni

Vojna bolnica u Alžiru i javno nadmetanje za gradnju HE Ombla koju ce vrlo vjerovatno dobiti upravo INGRA. To je po meni ono najblize i najsigurnije, a u medjuvremenu postoji jos puno potencijalnih poslova za sklopiti.

zlotvori i dalje tuku po bidu, prodaju ko da su ih džabe dobili!
di je HANFA, NATO, USKOK ????? [cry]

I na kraju u zelenom. NEPRAVDA, ni danas nisu dali po 10. Zovi CIU i ostale, pa kako to mogu tako…???

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close