INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Postovane kolege,
zahvaljujem svim "negativcima" koji su ipak uspjeli punih 10 sati da nista lose ne napisu o INGRI, nego su se samo ogranicili da podijele jedinice svim pozitivnim porukama…
Zaista, cuda pravi od ljudi ova INGRA…
[thumbsup]

treba biti strpljiv i sačekati jedan jači pad INGRE pa onda u kupnju….ja tipujem na lorisov target od 10,xx kn [thumbsup]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

treba biti strpljiv i sačekati jedan jači pad INGRE pa onda u kupnju….ja tipujem na lorisov target od 10,xx kn [thumbsup]

Loris je stavio toliko targeta da na koji god da tipujes, 100% ces da pogodis ! [lol]

P.S. Koliko se ja sjecam Loris je skoro rekao da nece ispod 14 kn…
Jesi ti siguran da nema neki target i na 9,xx; 7,xx ili cak 5,xx ???

Idemo kolege , show must go on !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Novi poslovi (vrlo skoro) – vrlo vjerojatno:

1. Izgradnje vojne bolnice Ain Nadja u Alziru
2. Izgradnja hotelskog naselja u Alziru
3. Rusija – gradnja stanova u Tulskoj oblasti

Poslovi u bližoj budućnosti:

1. Izgradnja tvornice za biodizel
2. Vjetropark kraj Iloka
3. Izgradnja POS-ovih stanova u Dubrovniku
4. Izgradnja hidroelektrana u Bosni
5. Izdradnja upravne zgrade Atlantske Plovidbe
6. Posedarje rivijera – od ovoga se "za sad neslužbeno" odustalo

Možda u budućnosti:

1. Kumrovec – ovo ovisi o Arapima
2. Krim – Ukrajina
3. Novi "sitni" poslovi u Njemackoj
4. Izgradnja marina duž jadrana
5. Sudjelovanje u izgradnji golf objekta na Srđu (investitor Frenkel, veza Mesic – Frenkel plus židovski lobi)
6. Libija – jednog dana kad se smiri situacija

Ima toga još…

Prvo Alžir, pa sve ostalo…:-)

Kad ce krenuti raketa?! Uskoro?! 🙂

sad kad izađe izvješće 1Q ode ovo ispod 11kn ili?

ide na 10,xx kn
gore je kolega faust objasnio [tongue]

postovi su osoban stav autora i nisu nagovor na kupnju ili prodaju dionica

ide na 10,xx kn
gore je kolega faust objasnio [tongue]
[/quote]
puno vas je vani i ceka se 10 tak kn….vrijeme je za kontru… [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ima li INGRA neko zemljište u Ičićima. Danas je Stipe u Opatiju doveo kineze koji planiraju graditi zdravstveni centar za lječenje svojih bogatuna

NEKRETNINA LOKACIJA OPIS

1. Zemljište Mokošica, Dubrovnik 9.000 m2 zemljišta u Mokošici, Grad Dubrovnik. Prostornim planom regulirana mješovita, stambeno-poslovna namjena. Zemljište namijenjeno za realizaciju
projekta izgradnje stambenog naselja u partnerstvu s Gradom Dubrovnikom.

2. Zgrada i dvorište Žitnjak, Zagreb Poslovni objekt u poslovno trgovačkoj zoni grada Zagreba.

3. Poslovni prostor King Cross, Jankomir, Zagreb
Trgovački poslovni prostor oznake 2b (HC), površine 1.119,00 m2 in size u
trgovačkom centru King Cross Jankomir, Zagreb, Velimira Škorpika 34.

4. Zemljište Poljane, Opatija 11.182 m2 s izdanom građevinskom dozvolom. Upisano na društvo Opatija nekretnine d.o.o. ( Ingra vlasnik 51% udjela).

5. Zemljište Obod, Konavle Građevinsko zemljište površine 6.949.00 m2. Zemljište spada u građevinsku zonu zahvata ugostiteljsko – turističke namjene T2 na atraktivnoj lokaciji.
Zemljište se vodi na Društvo Tiha nekretnine d.o.o.

6. Hotel Prižba, Otok Korčula Hotel Alfir građen 1972. i 1989. godine u Prižbi na Korčuli. Ukupne neto
površine 2.896,33m2.

7. Poslovni objekt i pripadajuće zemljište Žitnjak, Zagreb Poslovna zgrada ukupne bruto razvijene površine 873,75 m2. Površina zemljišta 2.689,00m2.

8. Poslovna zgrada Zagreb Poslovna zgrada u kojoj se nalazi sjedište INGRE d.d. Ukupna bruto razvijena površina 5.822,75 m2 na zemljištu površine 2.409,70 m2.

9. Zemljište Obod, Konavle Građevinsko zemljište s izdanom građevinskom dozvolom za gradnju
turističkih apartmana s pratećim sadržajima. Zemljište se vodi na društvo

neće uvijek biti ovako.

dečko dragi, puuuuno više vas je unutra u INGRI nego nas vani, rekao bih da je od forumaša oko 80% u Ingri
a da čekamo 10 kn, baš i ne… trgujemo drugim dionicama, pa ako bude nagli pad Ingre na 8-10 kn uletit ćemo unutra, ako ne, nije bitno…i tako su mali ulagači kupili oko 500.000 komada INgre na razini 12,50-14 kn i sve su nervozniji, treba to sve sad iskipati van, pa tek onda može Ingra rasti [bye]

Ma treba prodati po bidu dok još ima kupaca [cool]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

dečko dragi, puuuuno više vas je unutra u INGRI nego nas vani, rekao bih da je od forumaša oko 80% u Ingri
a da čekamo 10 kn, baš i ne… trgujemo drugim dionicama, pa ako bude nagli pad Ingre na 8-10 kn uletit ćemo unutra, ako ne, nije bitno…i tako su mali ulagači kupili oko 500.000 komada INgre na razini 12,50-14 kn i sve su nervozniji, treba to sve sad iskipati van, pa tek onda može Ingra rasti [bye]
[/quote]

Ne nego treba ingra sklopiti posao, pa tek onda moze rasti. A to ce biti vrlo vrlo brzo.

New Report

Close