Ima li INGRA neko zemljište u Ičićima. Danas je Stipe u Opatiju doveo kineze koji planiraju graditi zdravstveni centar za lječenje svojih bogatuna.
ima. i to na vrhunskoj lokaciji. dobro si povezao. ali to nije jedini posao s kinezima. no, nema veze. kad poslovi budu objavljeni cijena će biti 53 kune a ne 13 kuna za 1 dionicu. kupuje se kad nitko neće, a prodaje kad svi kupuju. svi znamo da je ingra u kurcu, ali ne kupujemo dionicu zbog prošlosti nego radi budućnosti. u budućnosti sigurno neće biti u kurcu nego će poslovati u početku skromno, a kasnije odlično. znate li vi kolike su rusija , kina i kazahstan? očito da niste dugo čitali atlas svijeta pa malo podsjetite svoju memoriju.
[/quote]
Napokon da netko shvaća šta nas sve čeka s Kinezima, o tome pišem već dugo a i na temi IGH-a
nadam se da će konačno krenuti poslovi..svi građevinari lapinjaju..proljece je treba konačno nesto graditi
kinezi su krenuli sa velikom pričom u CG pa ih više nema..ipak je to kompliciran posao i za njih 57 vijadukta,40-setak tunela na 150 km ceste..CG je posao trebala prepustiti nama mi smo brend u građenju..kosorica je trebala dati garancije i očuvala bi 80000 radnih mjestau građevinskim firmama..dokazala se kao amater i laik
http://www.monitor.hr/vijesti/amerikanci-se-povlace-iz-libije/164834/
nešto se kuha čudno u pozadini …………??????????
mislim da se stipe mesić zaprijetio amerima,i da se oni sad povlače. Nema drugog obrazloženja.
Ili je možda mesić bio taj koji je pritisnuo nato i amere,da raketiraju libiju i sada kad se dosta toga porušilo, napadi prestaju, a gadafi će ga moliti da ingra bude ta koja će to sve ponovo izgraditi.
Jesi na to mislio kad kažeš da se nešto kuha?
Il ti žena kuha ručak?
pogodio si i jedno i drugo, samo što za ručak mogu garantirati životom da ću ga za pola sata pojesti, al za libiju se ne usudim, ali da se nešto čudno dolje događa to stoji!
30:70 % su šanse da se Gadafi održi, a ako se to dogodi onda je Mesić kum njegovom slijedećem unuku a INGRA 1500 kn po dionici
"……Postoji niz segmenata koje možemo raditi zajedno, a za koji postoji interes u zemljama podsaharske Afrike, ali i onih mogućnosti koji se tiču građevinske industrije. Imajući u vidu da i sami nailazimo na poteškoće oko bankarskih garancija. Ukoliko se prave konzorciji u okviru tri države mnogo će lakše biti da dobijemo bankarske garancije za izvršenje posla i time postajemo konkurentni ne samo na tržištu vojne obrambene industrije već i na trzištu građevinske industrije u svijetu", kaže Šutanovac….."
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/dragan-sutanovac-iduci-tjedan-potpis-ugovora-za-modernizaciju-kuvajtskih-tenkova,108847.html
Kuha se to da je izgledno da se i Nato povuče zajedno s Amerima izgleda da Gadafi nije lagao kad je rekao da su među pobunjenicima i pripadnici Al Qaide, očito su to Ameri ustanovili i sad se povlače…
U slučaju ostanka Gadafija na vlasi jedini koji je uz njegovu obitelj ostao uz njega je Mesić, pa bi isti
mogao postati član obitelji a Ingra majka rodilja [thumbsup]
Problem su francuzi jer je očito da je gadafi dao velike novce sarkozy-u u kampanji i zaprijetio je nedavno da će objavit dokumente.
teško je maknuti gadafija uz podršku od 75% nacije. pobunjene podržava mali broj stanovnika libije, a kako i ne bi kad gadafi dijeli pare šakom i kapom. narod zna što znači "demokracija", ipak imaju skoro 30% visoko obrazovanih, dok ih mi imamo jedva 8 %. ali, ne treba se zamarati libijom kad ingra u libiji nema konkretnih planova. meni je zanimljivija rusija, kina i kazahstan. Tamo se gradi ko da krize nikada nije ni bilo. To je ingrino tržište. A Libija će doći kad-tad.
Ljudi moji,
ovo je definitivno najljepsa, najpozitivnija i najoptimisticnija stranica na INGRinom forumu u zadnjih par godina! [thumbsup]
Nemoj slucajno da neko stavi negativni komentar i "sve" ovo upropasti… [lol]
Kuha se to da je izgledno da se i Nato povuče zajedno s Amerima izgleda da Gadafi nije lagao kad je rekao da su među pobunjenicima i pripadnici Al Qaide, očito su to Ameri ustanovili i sad se povlače…
U slučaju ostanka Gadafija na vlasi jedini koji je uz njegovu obitelj ostao uz njega je Mesić, pa bi isti
mogao postati član obitelji a Ingra majka rodilja [thumbsup]
[/quote]
a mi ćemo postati njihova sretna djeca haha