Mogu li vas pitati(3-4osobe koje su ovdje svaki dan 24sata -već i ptice na grani znaju vaše nickove)KAKO VAM SE VIŠE DA KOKODAKAT IZ DANA U DAN JEDNO TE ISTO??
Pa ugušili ste ovu temu do kraja.
Da kada sam bio mali i ja sam imao jednu pticu koja kokodače, ali zavli smo je kokoš. U današnje vrijeme uz ove moderne ptice koje sjede na grani i kokodaču sve je nekako drugačije .
Meni jedna pored prozora kokodače Ingra, Ingra, da da… !
Mogu li vas pitati(3-4osobe koje su ovdje svaki dan 24sata -već i ptice na grani znaju vaše nickove)KAKO VAM SE VIŠE DA KOKODAKAT IZ DANA U DAN JEDNO TE ISTO??
Pa ugušili ste ovu temu do kraja.
Da kada sam bio mali i ja sam imao jednu pticu koja kokodače, ali zavli smo je kokoš. U današnje vrijeme uz ove moderne ptice koje sjede na grani i kokodaču sve je nekako drugačije .
Meni jedna pored prozora kokodače Ingra, Ingra, da da… !
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
jaka li je dionica – firma koja ovisi o nekakvim poslovima u nesvrstanoj bratskoj i neovisnoj libiji
mozda da osnujete dobrovoljni odred ingra dionicara pa da se pridruzite gadafijevim oruzanim oslobodolilackim snagama?
da imalo čitaš knjige i pratiš stvarnu situaciju u svijetu, pa tako i libiji, znao bi da tvoje fore uopće nisu smiješne budući da 75% stanovnika libije podržava gadafija. Kako i ne bi kad im daruje stanove, aute, školarine, liječenje, putovanja, hranu i naftu….prema tome, ne laprdaj o stvarima o kojima ne znaš. a što se ingre tiče, ona uopće nema poslova u libiji, a ako će ih jednom imati, sigurno ćemo biti obaviješteni. ingra je u libiji imala poslove koji su obavljeni i naplaćeni jer gadafi uredno plaća.
ivedome, a što bi se to po vama trebalo piati pa da se tema ne guši??? Nešto u stili: Ingra ništa ne valja, ide to na 7kn. hehehe jeste popušili lovu pa sad pišete fantazije, ingra ne radi ništa već 4 godine, prodajte arenu za 100k kuna.ne vrijedi više…i sl. ??? Zar to treba pisati pa da tema ne bude zagušena???
[lol] , a možda imaš bolje ideje. Daj mi neku pa ću to pisati. Hvala. [thumbsup]
Sastanak Kosor-Pahor-Tadić, tema:zajednički nastup na trečem tržištu između ostalog i graditeljstvo, Kosorica spominje Rusiju! [proud]
Tri države surađivat će i u razmjeni poslovnih i gospodarskih informacija od interesa za subjekte uključene u zajedničke projekte na trećim tržištima, te u organiziranju zajedničkog predstavljanja na trećim tržištima. Također se očekuje zajednička potpora diplomatskih misija triju država u gospodarskim projektima u trećim zemljama, posebice ako u tim zemljama samo jedna od njih ondje ima diplomatsku misiju
jaka li je dionica – firma koja ovisi o nekakvim poslovima u nesvrstanoj bratskoj i neovisnoj libiji
mozda da osnujete dobrovoljni odred ingra dionicara pa da se pridruzite gadafijevim oruzanim oslobodolilackim snagama?
Evo još jedan negativac,iako kolega koliko vidim dugo sudjeluje u raspravama na forumu sigurno zna da dioničari neke dionice,u ovom slučaju Ingre pokušavaju nekim podacima o mogučim poslovima opravdati ulaganje u dionicu pa možda malo i drukati u korist.A šta mu drugo ostaje,pa neće valjda pljuvati po istoj.To bi bilo kao da sam sebi s… po glavi.Ljudi i bez vas dušebrižnika imaju dosta muke pa ako nemate pametnijeg posla zaobidji temu Ingra.Na kraju samo još da dam podršku svima koji vjeruju u Ingru,kolege,isplatit će se. Nedaj te Ingru hijenama za eksere.Pozdrav.
Ima li INGRA neko zemljište u Ičićima. Danas je Stipe u Opatiju doveo kineze koji planiraju graditi zdravstveni centar za lječenje svojih bogatuna.
Ima li INGRA neko zemljište u Ičićima. Danas je Stipe u Opatiju doveo kineze koji planiraju graditi zdravstveni centar za lječenje svojih bogatuna.
A neće valjda to graditi IGH, kao što kaže kolega Vegas "to bi bilo kao da sam sebi s… po glavi [thumbsup]
A naša vlada mu prijeti da će mu ukiniti ured, pa više će Stipe napraviti za Hrvatsku nego cijela vlada
zajedno s Slovenskom ali i Srpskom [lol]
Al neko dere komade,to je sigurno neki ingromrzac.Ali dobro,ako ga to veseli široko mu polje.Pozdrav.
ima. i to na vrhunskoj lokaciji. dobro si povezao. ali to nije jedini posao s kinezima. no, nema veze. kad poslovi budu objavljeni cijena će biti 53 kune a ne 13 kuna za 1 dionicu. kupuje se kad nitko neće, a prodaje kad svi kupuju. svi znamo da je ingra u kurcu, ali ne kupujemo dionicu zbog prošlosti nego radi budućnosti. u budućnosti sigurno neće biti u kurcu nego će poslovati u početku skromno, a kasnije odlično. znate li vi kolike su rusija , kina i kazahstan? očito da niste dugo čitali atlas svijeta pa malo podsjetite svoju memoriju.