INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajme koji iskrcaj! zadnja cijena 13,10 kn!
imao je loris pravo, ingra ide na 10,xx kn [bye]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

pa kaj je ovo ,gdje gori [undecid]

a pazite "kupca" sa 200.000 komada na 0,01 kn (1 lipa)!

prestrašno, HANFA kako ovo dopuštate?!????????

evo par tisućica ispod 13 pa nek me ne(b)ko poklopi [wink]

ajme koji iskrcaj! zadnja cijena 13,10 kn!
imao je loris pravo, ingra ide na 10,xx kn [bye]

Možda je INGRA i najlošija tvrtka na burzi, ali nije li malo previše očito da netko iskrca po bidu par tisuća komada i odmah nakon toka na asku se pojavi 5-6 t novih.
Zar nije prihvatljivije kod pravog iskrcaja malo podići cijenu, pa izlaziti, a ne je još više spuštati!?
Meni ipak čudno (ili pak ne)!!!

Ovaj zadnji na bidu od 200000 po 0,1 Kunu je očito parodija na onih 100000 komada na asku ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

evo par tisućica ispod 13 pa nek me ne(b)ko poklopi [wink]

sigurno je – sigurno? [lol]
a kad se istresu na 13 kn, onda ćeš se prebaciti ispod 12 kn? [wink]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Osim IGH sada je i DKLV jeftin pored skupe INGR-e [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Mogu li vas pitati(3-4osobe koje su ovdje svaki dan 24sata -već i ptice na grani znaju vaše nickove)KAKO VAM SE VIŠE DA KOKODAKAT IZ DANA U DAN JEDNO TE ISTO??
Pa ugušili ste ovu temu do kraja.

idući tjedan će bit bolje...

jaka li je dionica – firma koja ovisi o nekakvim poslovima u nesvrstanoj bratskoj i neovisnoj libiji
mozda da osnujete dobrovoljni odred ingra dionicara pa da se pridruzite gadafijevim oruzanim oslobodolilackim snagama?

Postanite Eu-robovi

Haha, svaka čast… Medigo pazi metak, hvala Fotije!

Haha, svaka čast… Medigo pazi metak, hvala Fotije!

New Report

Close