INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imam prijedlog. Idemo se svi skinuti sa bida i postaviti do max. 5 kn, pa da vidimo kome se to žuri prodavati. Neka nam da pa da konačno svi shvate da je ova dionica DEBELOO podcijenjena. Pa ogulimo i mi ovo malo preostalih kooperanata što prodaju-valjda im je za kruh i mlijeko-žao mi ih je ali sami su krivi kad su pristali da im daju dionice a sad ih gule-financijsko-burzovnim inženjeringom. Možete vi misliti da si umišljam neku teoriju urote, ali ako su Ameri spremni rušiti i ubijati za svoje interese zašto neki nebi bili spremni držati INGRU ovako nisko radi svojih interesa. Ne bi me čudilo da su i iz vrha Ingre umiješani u ove igre. A samo ako pogledamo kako su rušeni margini. Tko ima info ima li ih i na kojim cijenama? Previše se toga događalo u zadnje 2 godine da bi bilo slučajno.
Zanimljivo je da neki poslovi koji se rade trenutno nisu objavljeni kada su dobiveni. Osim ako je to bilo prije 2006.
Sve u svemu nije ovdje sve čisto, uključujući i vodstvo Ingre, kojih "kao da nije briga" što se događa u kući. No i tome će doći kraj. Ako rade za svoje interese znači da nešto rade. Samo treba biti mudar i strpljiv. Sve veće količine dionica su u čvrstim rukama, sve je manje burekmajstora. Polako ali sigurno. Pozz svima.

A ja imam predlog da se ti maneš ove teme jer ovo šta ti pišeš više nema veze sa zdravim razumom. Popušio si i budi čovek i priznaj to sam sebi. Nikako mi nije jasno kako se sve ovo vreme nisi zapitao, a možda sam ja u krivu, a market u pravu… al ima nas svakakih, pa hebiga, nekom opanci, nekom obojci, a nekom pare na račun…

Nema tu nikakvih zavera, sve je to plod tvoje mašte i frustriranosti zbog gubitaka i pogrešnih procena. Sinko, jednostavno nisi za ovo.

Al’ možda te to nešta i nauči… ako ne o ulaganju para onda o trendovima u nekim drugim sferama života.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Imam prijedlog. Idemo se svi skinuti sa bida i postaviti do max. 5 kn, pa da vidimo kome se to žuri prodavati. Neka nam da pa da konačno svi shvate da je ova dionica DEBELOO podcijenjena. Pa ogulimo i mi ovo malo preostalih kooperanata što prodaju-valjda im je za kruh i mlijeko-žao mi ih je ali sami su krivi kad su pristali da im daju dionice a sad ih gule-financijsko-burzovnim inženjeringom. Možete vi misliti da si umišljam neku teoriju urote, ali ako su Ameri spremni rušiti i ubijati za svoje interese zašto neki nebi bili spremni držati INGRU ovako nisko radi svojih interesa. Ne bi me čudilo da su i iz vrha Ingre umiješani u ove igre. A samo ako pogledamo kako su rušeni margini. Tko ima info ima li ih i na kojim cijenama? Previše se toga događalo u zadnje 2 godine da bi bilo slučajno.
Zanimljivo je da neki poslovi koji se rade trenutno nisu objavljeni kada su dobiveni. Osim ako je to bilo prije 2006.
Sve u svemu nije ovdje sve čisto, uključujući i vodstvo Ingre, kojih "kao da nije briga" što se događa u kući. No i tome će doći kraj. Ako rade za svoje interese znači da nešto rade. Samo treba biti mudar i strpljiv. Sve veće količine dionica su u čvrstim rukama, sve je manje burekmajstora. Polako ali sigurno. Pozz svima.

…nema urota…i ja sam razmišljao da ima dok sam imao ovu dionicu (prodao sa gubitkom od 50%) …um nađe 100001 razlog da si opravda lošu investiciju… jako je jednostavno zapravo… recesija+uprava+drzava=ingra u gov……
[/quote]

O.K. ti imaš svoje a ja svoje info. i argumente. Rcesija je svima a jedino je INGRA pala tako nisko i još uvijek je na minimumu-POVIJESNOM. Hmm, nije slučajno-možda se i otkrije-samo treba nekakve volje. Možda je i sve po zakonu tržišta-ali da je pošteno i realno-NIJE, ma što mi mislili o tome.

neće uvijek biti ovako.

Neznam šta fotije piše jer mi je ignore, no vjerovatno brani sebe a mene pravi budalom i fanatikom. Samo napred. UŽIVAJ.

neće uvijek biti ovako.

Još vam nije kasno prodati skupu Ingri i kupiti jeftini IGH [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Neznam šta fotije piše jer mi je ignore, no vjerovatno brani sebe a mene pravi budalom i fanatikom. Samo napred. UŽIVAJ.

Ne pravi te fotije budalom.

Krepat ma ne molat.

Još vam nije kasno prodati skupu Ingri i kupiti jeftini IGH [lol]

Čitao sam kako si opisao što su maher-i napravili na IGH. Zar misliš da to nisu napravili i na INGRI? Naravno da je učinak bio puno unosniji, tj. tek će biti ovdje. Pozz svima koji čekaju kupiti po 10. Ma kupite-mo i po 5, nije loše.

neće uvijek biti ovako.

Ne pravi te fotije budalom.

[/quote]

Kolege medigo1, fotije i patric, da li ste vi u nekom dogovoru ili je to samo očito ???

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Fotije nije nevaspitan i nema nikake namere niti razloga da te pravi kako ti kažeš "budalom i fanatikom", jer o tebi samome, mentalnom sklopu i načinu razmišlanja najbolje govore tvoji dosadašnji predlozi, napisani traktati i očekivanja koja nemaju nikaka uporišta u stvarnosti.

Nemam ja ništa ni protiv Ingre kao kompanije. Nažalost, zahvaljujući nekolicini frustriranih pojedinaca celi se ovaj topic pretvorio u ostrašćene ispade koji o valuasiji, trendovima, fundamentalnoj i tehničkoj analisi…etc. ne kazuju apsolutno ništa. Čast izuzecima. Zato i ne čudi šta ovo mesto sve više posećuju oni koji se žele zabaviti i nasmejati glupostima koje se ovde pišu.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

loris@ kakav dogovor…pa covjek ubija vec mjesecima -godinama temu sa istim copy-paste postovima…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja se slažem, iako sam u ingri, da je ona u teškom stanju i već godinama hoda po rubu provalije. međutim koliko itko od nas zapravo zna točno stanje, ne samo u ingri nego u svim građevincima koji su svi do jednog u go..ima. da kojim slučajem svi ili barem većina građevinaca rade , stvaraju profit i nemaju velike dugove a ingra i dalje tavori u glibu onda bih definitivno rekao da je ingra smeće. po ima građevinaca koji su itekako u glibu i ako se ova građevinska agonija nastavi bit će ih koji će doći u situaciju goru od ingrine. izuzmimo DLKV i VDKT koji imaju neke poslove ugovorene prije i sad ih obavljaju,iako je upitna i ta zarada. koji građevinac ima novosklopljen unosan posao, ali unosan a ne da radi za brukve. ingra je prva, prije svih upala u g..na, i mene će najviše zabrinuti kad dođe buđenje građevinaca, ako među prvima ne počne iz njih izlazit te ostane i dalje u njima. tek u toj situaciji priznat ću da je ingra big trash.

ja se slažem, iako sam u ingri, da je ona u teškom stanju i već godinama hoda po rubu provalije. međutim koliko itko od nas zapravo zna točno stanje, ne samo u ingri nego u svim građevincima koji su svi do jednog u go..ima. da kojim slučajem svi ili barem većina građevinaca rade , stvaraju profit i nemaju velike dugove a ingra i dalje tavori u glibu onda bih definitivno rekao da je ingra smeće. po ima građevinaca koji su itekako u glibu i ako se ova građevinska agonija nastavi bit će ih koji će doći u situaciju goru od ingrine. izuzmimo DLKV i VDKT koji imaju neke poslove ugovorene prije i sad ih obavljaju,iako je upitna i ta zarada. koji građevinac ima novosklopljen unosan posao, ali unosan a ne da radi za brukve. ingra je prva, prije svih upala u g..na, i mene će najviše zabrinuti kad dođe buđenje građevinaca, ako među prvima ne počne iz njih izlazit te ostane i dalje u njima. tek u toj situaciji priznat ću da je ingra big trash.

Ma NEMAJU POJMA a ako i imaju pretjeruju jer žele jeftine dionice. Zato dionica stoji loše iako je firma u puno boljoj situacije nego li je ovdje opisuju drukeri tipa burekmajstora a i onih koji to čine za puno bolju korist. Takvi uglavnom mene i tebe pljuju i daju 1 bez da čitaju što pišemo. Još misle da su psiholozi i znaju da ja pišem iz očaja a pojma nemaju imam li ja dionice INGRE ili samo tako djelujem. Eto koliki su psiholozi. Jadni, a šta ćeš. Samo se blamiraju. No nema veze neka misle što hoće. Meni je jedino žao onih koje oni iscijede i koje otjeraju od ove perspektivne dionice i to sa GUBICIMA OD 50%. Takvih ima nažalost.Ako vam moje poruke ne pašu imate lijek-IGNORIRAJ- tako i ja radim. Pozz svima a i vama koji mi za ovo dajete 1. Što time govorite o sebi? Razmislite, za mene i moje novčeke se ne brinite. Imam i h ja i viška-ne pretjerujem. [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

daj još koji iskipava zakucaj ju na nulu daj bože da te pare koje dobije mu ni za kruh nisu

pepe7

New Report

Close