INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ne,ja čekam objavu veelikog posla.Pozdrav.

Jasna!?
Jasna Ludviger… [rolleyes]

madam Lulu

…-koliko koštaju uprava,i svih tih 150zaposlenika što već 3godine češkaju jajca…
Jedva čekam izvješće.

racunica i nije nesto…
npr. recimo ako je prosjecno brutto 12K x 150 x 12 = 21.6mil. godisnje … ili 5.4mil. kvartalno …
sto i nije nesto s obzirom na dosadasnje ogromne minuse koji su se pojavljivali u izvjescima …
pitanje je ustvari sto je to sto toliko generira te ogromne minuse …
jer ako je hladan pogon + dobivene uplate za Arenu = trebalo bi biti valjda dovoljno …
no kako treba i otplacivati preostale rate visemilijunskih kredita … tada je valjda jasno da…
sve dok se ne pocne stvarati profit nece biti niti pozitivnih izvjesca … a kad ce to biti …
tj. kad ce se poceti sa najava prelaziti na realizaciju istih … ?! … no sada je i Libija upitna …
e bas bi stoga moglo biti zanimljivo vidjeti da li ce se minus jos vise povecavati ili ce se polako poceti smanjivati … a sto ce za daljnje kretanje cijene biti itekako vazan pokazatelj … lp

Optimist - loše informirani pesimist

Pokaži vremenski interval "duži u zanje 3 god. SAD i reci gdje bih bio u plusu???
Mislim NIGDJE!!!!!

Iako ti mogu navesti puno intervala nije važno, nego kaži dali očekuješ da će Ingra još 3 godine prema dolje, sada kada je na 97% minusa od ATH ili ide vrijeme za oporavak ?
[/quote]
zasto nemoze doc na 99% minusa???? sto je 97% vazniji broj od 99% ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pokaži vremenski interval "duži u zanje 3 god. SAD i reci gdje bih bio u plusu???
Mislim NIGDJE!!!!!

Iako ti mogu navesti puno intervala nije važno, nego kaži dali očekuješ da će Ingra još 3 godine prema dolje, sada kada je na 97% minusa od ATH ili ide vrijeme za oporavak ?
[/quote]
zasto nemoze doc na 99% minusa???? sto je 97% vazniji broj od 99% ?
[/quote]

To bi bilo 4,13 Kuna po dionici, a vrijednost Ingre bi tako pala na 56 milijuna Kuna, a Arena Zagreb sama vrijedi duplo Eura, pa mislim da pitate samo da pitate ?

Sada Ingra vrijedi 13,6 Kuna po dionici ili 184 milijuna Kuna, znači daleko podcjenjena, ali dobro meni i daljnji pad kao i rast odgovara .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Lako za rekvijema, njegovu firmu i pokvaren komp. Ingre! Jedini pravi, veliki gorući problem Ingre je što već godinu -dvije nije ugovorila nikakav veći posao! Tako može preživjeti jedino firma bez kredita i dugova, a ne Ingra koaj je prezadužena i s tolikim brojem zaposlenih.
Već godinu dana čitamo o " "poslovima" " u Alžiru, Tunisu, Rusiji itd…ali samo ČITAMO dok nas uprava bezočno laže!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Tko ce prvi poceti sa ugovorenim poslovima na prvi april.

Ja sam htio al mi je bilo zao…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Tko ce prvi poceti sa ugovorenim poslovima na prvi april.

Ja sam htio al mi je bilo zao…

A možda baš danas potpišu ugovor za onaj transafrički autoput…

kupnja se povlači, a prodaja se gomila…čini se da će opet biti testiranje potpore na 13 kn [rolleyes]

Imam prijedlog. Idemo se svi skinuti sa bida i postaviti do max. 5 kn, pa da vidimo kome se to žuri prodavati. Neka nam da pa da konačno svi shvate da je ova dionica DEBELOO podcijenjena. Pa ogulimo i mi ovo malo preostalih kooperanata što prodaju-valjda im je za kruh i mlijeko-žao mi ih je ali sami su krivi kad su pristali da im daju dionice a sad ih gule-financijsko-burzovnim inženjeringom. Možete vi misliti da si umišljam neku teoriju urote, ali ako su Ameri spremni rušiti i ubijati za svoje interese zašto neki nebi bili spremni držati INGRU ovako nisko radi svojih interesa. Ne bi me čudilo da su i iz vrha Ingre umiješani u ove igre. A samo ako pogledamo kako su rušeni margini. Tko ima info ima li ih i na kojim cijenama? Previše se toga događalo u zadnje 2 godine da bi bilo slučajno.
Zanimljivo je da neki poslovi koji se rade trenutno nisu objavljeni kada su dobiveni. Osim ako je to bilo prije 2006.
Sve u svemu nije ovdje sve čisto, uključujući i vodstvo Ingre, kojih "kao da nije briga" što se događa u kući. No i tome će doći kraj. Ako rade za svoje interese znači da nešto rade. Samo treba biti mudar i strpljiv. Sve veće količine dionica su u čvrstim rukama, sve je manje burekmajstora. Polako ali sigurno. Pozz svima.

neće uvijek biti ovako.

Imam prijedlog. Idemo se svi skinuti sa bida i postaviti do max. 5 kn, pa da vidimo kome se to žuri prodavati. Neka nam da pa da konačno svi shvate da je ova dionica DEBELOO podcijenjena. Pa ogulimo i mi ovo malo preostalih kooperanata što prodaju-valjda im je za kruh i mlijeko-žao mi ih je ali sami su krivi kad su pristali da im daju dionice a sad ih gule-financijsko-burzovnim inženjeringom. Možete vi misliti da si umišljam neku teoriju urote, ali ako su Ameri spremni rušiti i ubijati za svoje interese zašto neki nebi bili spremni držati INGRU ovako nisko radi svojih interesa. Ne bi me čudilo da su i iz vrha Ingre umiješani u ove igre. A samo ako pogledamo kako su rušeni margini. Tko ima info ima li ih i na kojim cijenama? Previše se toga događalo u zadnje 2 godine da bi bilo slučajno.
Zanimljivo je da neki poslovi koji se rade trenutno nisu objavljeni kada su dobiveni. Osim ako je to bilo prije 2006.
Sve u svemu nije ovdje sve čisto, uključujući i vodstvo Ingre, kojih "kao da nije briga" što se događa u kući. No i tome će doći kraj. Ako rade za svoje interese znači da nešto rade. Samo treba biti mudar i strpljiv. Sve veće količine dionica su u čvrstim rukama, sve je manje burekmajstora. Polako ali sigurno. Pozz svima.

…nema urota…i ja sam razmišljao da ima dok sam imao ovu dionicu (prodao sa gubitkom od 50%) …um nađe 100001 razlog da si opravda lošu investiciju… jako je jednostavno zapravo… recesija+uprava+drzava=ingra u gov……

New Report

Close