…-koliko koštaju uprava,i svih tih 150zaposlenika što već 3godine češkaju jajca…
Jedva čekam izvješće.
racunica i nije nesto…
npr. recimo ako je prosjecno brutto 12K x 150 x 12 = 21.6mil. godisnje … ili 5.4mil. kvartalno …
sto i nije nesto s obzirom na dosadasnje ogromne minuse koji su se pojavljivali u izvjescima …
pitanje je ustvari sto je to sto toliko generira te ogromne minuse …
jer ako je hladan pogon + dobivene uplate za Arenu = trebalo bi biti valjda dovoljno …
no kako treba i otplacivati preostale rate visemilijunskih kredita … tada je valjda jasno da…
sve dok se ne pocne stvarati profit nece biti niti pozitivnih izvjesca … a kad ce to biti …
tj. kad ce se poceti sa najava prelaziti na realizaciju istih … ?! … no sada je i Libija upitna …
e bas bi stoga moglo biti zanimljivo vidjeti da li ce se minus jos vise povecavati ili ce se polako poceti smanjivati … a sto ce za daljnje kretanje cijene biti itekako vazan pokazatelj … lp
Pokaži vremenski interval "duži u zanje 3 god. SAD i reci gdje bih bio u plusu???
Mislim NIGDJE!!!!!
Iako ti mogu navesti puno intervala nije važno, nego kaži dali očekuješ da će Ingra još 3 godine prema dolje, sada kada je na 97% minusa od ATH ili ide vrijeme za oporavak ?
[/quote]
zasto nemoze doc na 99% minusa???? sto je 97% vazniji broj od 99% ?
Iako ti mogu navesti puno intervala nije važno, nego kaži dali očekuješ da će Ingra još 3 godine prema dolje, sada kada je na 97% minusa od ATH ili ide vrijeme za oporavak ?
[/quote]
zasto nemoze doc na 99% minusa???? sto je 97% vazniji broj od 99% ?
[/quote]
To bi bilo 4,13 Kuna po dionici, a vrijednost Ingre bi tako pala na 56 milijuna Kuna, a Arena Zagreb sama vrijedi duplo Eura, pa mislim da pitate samo da pitate ?
Sada Ingra vrijedi 13,6 Kuna po dionici ili 184 milijuna Kuna, znači daleko podcjenjena, ali dobro meni i daljnji pad kao i rast odgovara .
Lako za rekvijema, njegovu firmu i pokvaren komp. Ingre! Jedini pravi, veliki gorući problem Ingre je što već godinu -dvije nije ugovorila nikakav veći posao! Tako može preživjeti jedino firma bez kredita i dugova, a ne Ingra koaj je prezadužena i s tolikim brojem zaposlenih.
Već godinu dana čitamo o " "poslovima" " u Alžiru, Tunisu, Rusiji itd…ali samo ČITAMO dok nas uprava bezočno laže!
Tko ce prvi poceti sa ugovorenim poslovima na prvi april.
Ja sam htio al mi je bilo zao…
Tko ce prvi poceti sa ugovorenim poslovima na prvi april.
Ja sam htio al mi je bilo zao…
A možda baš danas potpišu ugovor za onaj transafrički autoput…
kupnja se povlači, a prodaja se gomila…čini se da će opet biti testiranje potpore na 13 kn [rolleyes]
Imam prijedlog. Idemo se svi skinuti sa bida i postaviti do max. 5 kn, pa da vidimo kome se to žuri prodavati. Neka nam da pa da konačno svi shvate da je ova dionica DEBELOO podcijenjena. Pa ogulimo i mi ovo malo preostalih kooperanata što prodaju-valjda im je za kruh i mlijeko-žao mi ih je ali sami su krivi kad su pristali da im daju dionice a sad ih gule-financijsko-burzovnim inženjeringom. Možete vi misliti da si umišljam neku teoriju urote, ali ako su Ameri spremni rušiti i ubijati za svoje interese zašto neki nebi bili spremni držati INGRU ovako nisko radi svojih interesa. Ne bi me čudilo da su i iz vrha Ingre umiješani u ove igre. A samo ako pogledamo kako su rušeni margini. Tko ima info ima li ih i na kojim cijenama? Previše se toga događalo u zadnje 2 godine da bi bilo slučajno.
Zanimljivo je da neki poslovi koji se rade trenutno nisu objavljeni kada su dobiveni. Osim ako je to bilo prije 2006.
Sve u svemu nije ovdje sve čisto, uključujući i vodstvo Ingre, kojih "kao da nije briga" što se događa u kući. No i tome će doći kraj. Ako rade za svoje interese znači da nešto rade. Samo treba biti mudar i strpljiv. Sve veće količine dionica su u čvrstim rukama, sve je manje burekmajstora. Polako ali sigurno. Pozz svima.
Imam prijedlog. Idemo se svi skinuti sa bida i postaviti do max. 5 kn, pa da vidimo kome se to žuri prodavati. Neka nam da pa da konačno svi shvate da je ova dionica DEBELOO podcijenjena. Pa ogulimo i mi ovo malo preostalih kooperanata što prodaju-valjda im je za kruh i mlijeko-žao mi ih je ali sami su krivi kad su pristali da im daju dionice a sad ih gule-financijsko-burzovnim inženjeringom. Možete vi misliti da si umišljam neku teoriju urote, ali ako su Ameri spremni rušiti i ubijati za svoje interese zašto neki nebi bili spremni držati INGRU ovako nisko radi svojih interesa. Ne bi me čudilo da su i iz vrha Ingre umiješani u ove igre. A samo ako pogledamo kako su rušeni margini. Tko ima info ima li ih i na kojim cijenama? Previše se toga događalo u zadnje 2 godine da bi bilo slučajno.
Zanimljivo je da neki poslovi koji se rade trenutno nisu objavljeni kada su dobiveni. Osim ako je to bilo prije 2006.
Sve u svemu nije ovdje sve čisto, uključujući i vodstvo Ingre, kojih "kao da nije briga" što se događa u kući. No i tome će doći kraj. Ako rade za svoje interese znači da nešto rade. Samo treba biti mudar i strpljiv. Sve veće količine dionica su u čvrstim rukama, sve je manje burekmajstora. Polako ali sigurno. Pozz svima.
…nema urota…i ja sam razmišljao da ima dok sam imao ovu dionicu (prodao sa gubitkom od 50%) …um nađe 100001 razlog da si opravda lošu investiciju… jako je jednostavno zapravo… recesija+uprava+drzava=ingra u gov……