Primjetno je da znalci prodaju Ingru na minimumu, pa kupuju IGH na maksimumu jer misle da je današnji pad od 7% IGH dobra kupnja, bravo majstori ! [thumbsup]
ne vidim u čemu je problem? pred neki dan iskipao si 13.000 komada po kupnji na oko 13,70 kn, a sad se čudiš kad drugi slijede tvoj primjer i rasprodaju za tobom? [lol]
Primjetno je da znalci prodaju Ingru na minimumu, pa kupuju IGH na maksimumu jer misle da je današnji pad od 7% IGH dobra kupnja, bravo majstori ! [thumbsup]
ne vidim u čemu je problem? pred neki dan iskipao si 13.000 komada po kupnji na oko 13,70 kn, a sad se čudiš kad drugi slijede tvoj primjer i rasprodaju za tobom? [lol]
[/quote]
Nema problemema, želio sam samo ukazati kolega da će sutra i narednih dana IGH biti jeftiniji, a INGR skuplja .
Samo naprijed, ostali stoj !
Male burekdžije i samo jedan veći danas su glavne uloge na INGRINOM trgovanju. Uglavnom svi izlaze sa gubitkom i članarinom dok znalci pomalo i strpljivo sakupljaju.Nije lako jesti burek, nešto je premastan pa klizi iz ruku. Zato pamet u glavu i držati dionicu malo duže.
PS: Čudno je da malo tko piše na forumu. Već treći dan na jednoj stranici. Hmm, malo me brinete, valjda ste svi živi, zdravi i čitavi.
Nažalost mnogi dioničari-budući- žele da se po Libiji ruši i ubija samo da INGRA ne dobije posao da oni kupe jeftinije(barem se tome nadaju). Nisu puno drugačiji od Amera i kompanije kojima je u interesu NAFTA a ne dobrobit naroda. Da im je dobrobit naroda bitan angažirali bi se oko gladne djece Etiopije i drugih siromašnih zemalja BEZ NAFTE. Ovako samo dokazuju da su prorečena zvijer sa janjećim rogovima. Rastrgaju žrtvu-sa "dobrim namjerama". ZLO.
Tako je MEGIDO1, cijeli svijet se vrti oko Ingre.Nebitno sto ljudi gube zivote,sto je sve to jedna velika tragedija…svi zapravo zele napakostiti INGRI!!!
Samo mi objasni ovaj dio o buducim dionicarima-Zasto bi njima bilo u interesu da Ingra ne dobije nikakav posao!? To bi znacilo da Ingra ide u sigurni stečaj,a tada je cijena od 1 lipu preskupa.
[/quote]
Oooo, napokon se pokrenuo gorum. Malo si me pogrešno shvatio. Budući dioničari žele loše stanje u INGRI da mogu drukati i kupiti za 10kn. Naravno trebali bi misliti da nakon kupnje na 10(a biće malo sutra)treba prodati barem po 20 da bi se nešto zaradilo. No mnogi ne misle na to. Uglavnom drukeri ne misle na duži rok i zato se i njima odbija o glavu. Evo tu je gdje je, niti gore niti dole a njima živci rade i izlaze sa gubitkom i članarinom. No to na njihovih max 500 kom i nije neka šteta-za njih je ogromna. Eto o tome htjedoh reći. Pozz svima.Uživajte u životu, dan je prekrasan.
Male burekdžije i samo jedan veći danas su glavne uloge na INGRINOM trgovanju. Uglavnom svi izlaze sa gubitkom i članarinom dok znalci pomalo i strpljivo sakupljaju.Nije lako jesti burek, nešto je premastan pa klizi iz ruku. Zato pamet u glavu i držati dionicu malo duže.
PS: Čudno je da malo tko piše na forumu. Već treći dan na jednoj stranici. Hmm, malo me brinete, valjda ste svi živi, zdravi i čitavi.
Pokaži vremenski interval "duži u zanje 3 god. SAD i reci gdje bih bio u plusu???
Mislim NIGDJE!!!!!
Pokaži vremenski interval "duži u zanje 3 god. SAD i reci gdje bih bio u plusu???
Mislim NIGDJE!!!!!
[/quote]
Rado odgovaram na pitanja ali iskreno rečeno uopće ne razumijem što me pitaš? Sory.
Mislim NIGDJE!!!!!
Iako ti mogu navesti puno intervala nije važno, nego kaži dali očekuješ da će Ingra još 3 godine prema dolje, sada kada je na 97% minusa od ATH ili ide vrijeme za oporavak ?
Mislim NIGDJE!!!!!
Iako ti mogu navesti puno intervala nije važno, nego kaži dali očekuješ da će Ingra još 3 godine prema dolje, sada kada je na 97% minusa od ATH ili ide vrijeme za oporavak ?
[/quote]
loris
kad god upotrijebiš riječ dolje ja se mislima odmah katapultiram u Dubrovnik, jer kad oni kažu da nešto ide ( dolje) u stvari znači da ide dalje [smiley]
KATASTROFA!
opet je počelo brutalno iskrcavanje po kupnji! pa ima li kraja tome?!?! bojim se da smo sutra na 13 kn! [angry]
KATASTROFA!
opet je počelo brutalno iskrcavanje po kupnji! pa ima li kraja tome?!?! bojim se da smo sutra na 13 kn! [angry]
Nemojte se bojati [cool]
KATASTROFA!
[lol] , jakog iskrcavanja. Burekmajstori prodaju najviše 500 kom. Platili članarinu. Sve ih je manje. Neka, tako i treba-dionice u čvrste ruke koji znaju šta je investiranje.
loris
Ma ići će to još 97% od ATH. [lol] . Moš mislit. Jedva 100-200k kuna dnevno. Za INGRU je to ništa. Hajde poklopite 13,50. Njamiiii.
Tik tak prvi kvartal završio ,pitam se, pitam gdje je taj posao?
Poslovanja nije bilo -koliko koštaju uprava,i svih tih 150zaposlenika što već 3godine češkaju jajca a primaju plaću a niš ne rade.
Jedva čekam izvješće.