..Mesić u ovom slučaju ima pravo, Gadafi može našim firmama dati posao ali ako ga skinu Libiju će gradit Amerika i Francuska skupa sa ostalim fašističkim državama…
prvi put u dugoj karijeri da je mesić zauzeo ispravan stav i svi ga napadaju , a kad je otvaro vrata državnog arhiva belosvetskoj fukari onda su ga svi tapšali po ramenu [undecid]
napisat ću nešto što nisam u životu napiso i prevalio preko usta – bravo stipe mesiću!
…
napisat ću nešto što nisam u životu napiso i prevalio preko usta…
Cuda pravi od ljudi ova INGRA… [lol]
Kolega očito o povijesti pojma nemate!
Koji bi to bili naši interesi u nato-u?
Sjetite se embarga na uvoz oružja 91g., sjetite se uništenne turističke sezone zbog dopuštanja preleta nato-u zbog kosova.
Mesić u ovom slučaju ima pravo, Gadafi može našim firmama dati posao ali ako ga skinu Libiju će gradit Amerika i Francuska skupa sa ostalim fašističkim državama.
KOlega,
ne pretpostavljam tko je upravo i što je moralno, pretpostavljam da su naši prodali državu, sebe i nas za sitniš, ali samo zato jer neznaju, nisu sposobni niti racionalni ili tipični hrvati.
Nemaju razvijenu opću zahvalanost kulture !
E sada od dva zla biram manje ili NATO.
Gadafi više nema šanse, a ako vi to ne vidite onda nemojte se upuštati u analize. Karte su davno podjeljenje, a uvjeravam vas da će naši dobiti još više posla nego s Gadafijem jer ti veliki poslovi za nas amerima prestavljaju dosadu i malu zaradu, nafta je bitnija.
Da NATO želi već danas bi rat bio gotov, ali onda i biznis bi bio gotov. Najprije treba puno bonbi potrošiti pa UN račun ispostaviti, zatim puno toga srušiti da se može graditi itd……
A što ako Gadafi ostane, tu opciju ne odbacuje čak ni Obama, dali će se neki onda posipati pepelom u smislu…..nismo samo mi, kud svi turci tud i mali mujo….
…
napisat ću nešto što nisam u životu napiso i prevalio preko usta…
Cuda pravi od ljudi ova INGRA… [lol]
[/quote]
pa di ode diskusija i cili ovaj forum. imam osjećaj da sam na samitu UN ili još gore, a bliže ,u HR saboru. vidili smo jučer, danas a i vidićemo sutra šta politika radi s dionicama [angry]
zato neću politiku u ovu butigu![lol]
za Ingru je Libija izgubljena: gadaffi će morati kad tad odstupiti, a ovo vrijeme koje je još na vlasti je pod blokadom i embargom, tako da nema šanse da niti Ingra nit bilo koja druga firma odavde ode tamo raditi, pogotovo sad kad Je Mesić kao predsjednik NO Ingre javno dao podršku gadaffiu, nema šanse da NATO pusti Ingru u Libiju. poseban problem je što će Ingra sad debelo ispaštati i kod natječaja na svim EU tržištima sve dok Mesić ne ode iz Ingre!
Mesićeva potpora gadaffiu je gospodarska katastrofa za Ingru,on privatno može obožavati gadaffia,ali kao predsjednik NO Ingre to nije smio NIGDJE JAVNO IZJAVITI !! [bye]
Dobrano sam natrpan Ingrom,
ali u zadnje vrijeme aktivno izbjegavam ovaj toppic. Radije idem na neke druge čije dionice nemam, ali pročitam nešto korisno/pametno.
Ovdje su samo puke gluposti. Naravno, čast izuzecima koji se u zadnjih 200 stranica može nabrojati na prste jedne ruke.
Kako sam ja shvatio, Mesić nije javno objavio ljubav Gadafiju već se protivi bezrazložnom uništavanju imovine od strane NATO-a. To je sasvim korektan i legitiman stav. U Libiji ima puno toga za graditi i bez rušenja postojećeg. Ruševine ne pomažu novu gradnju.
za Ingru je Libija izgubljena: gadaffi će morati kad tad odstupiti, a ovo vrijeme koje je još na vlasti je pod blokadom i embargom, tako da nema šanse da niti Ingra nit bilo koja druga firma odavde ode tamo raditi, pogotovo sad kad Je Mesić kao predsjednik NO Ingre javno dao podršku gadaffiu, nema šanse da NATO pusti Ingru u Libiju. poseban problem je što će Ingra sad debelo ispaštati i kod natječaja na svim EU tržištima sve dok Mesić ne ode iz Ingre!
Mesićeva potpora gadaffiu je gospodarska katastrofa za Ingru,on privatno može obožavati gadaffia,ali kao predsjednik NO Ingre to nije smio NIGDJE JAVNO IZJAVITI !! [bye]
svašta si ljudi dopuštaju—da pišu…
Nažalost mnogi dioničari-budući- žele da se po Libiji ruši i ubija samo da INGRA ne dobije posao da oni kupe jeftinije(barem se tome nadaju). Nisu puno drugačiji od Amera i kompanije kojima je u interesu NAFTA a ne dobrobit naroda. Da im je dobrobit naroda bitan angažirali bi se oko gladne djece Etiopije i drugih siromašnih zemalja BEZ NAFTE. Ovako samo dokazuju da su prorečena zvijer sa janjećim rogovima. Rastrgaju žrtvu-sa "dobrim namjerama". ZLO.
Nažalost mnogi dioničari-budući- žele da se po Libiji ruši i ubija samo da INGRA ne dobije posao da oni kupe jeftinije(barem se tome nadaju). Nisu puno drugačiji od Amera i kompanije kojima je u interesu NAFTA a ne dobrobit naroda. Da im je dobrobit naroda bitan angažirali bi se oko gladne djece Etiopije i drugih siromašnih zemalja BEZ NAFTE. Ovako samo dokazuju da su prorečena zvijer sa janjećim rogovima. Rastrgaju žrtvu-sa "dobrim namjerama". ZLO.
Tako je MEGIDO1, cijeli svijet se vrti oko Ingre.Nebitno sto ljudi gube zivote,sto je sve to jedna velika tragedija…svi zapravo zele napakostiti INGRI!!!
Samo mi objasni ovaj dio o buducim dionicarima-Zasto bi njima bilo u interesu da Ingra ne dobije nikakav posao!? To bi znacilo da Ingra ide u sigurni stečaj,a tada je cijena od 1 lipu preskupa.