"Temeljem tog ugovora, Grad Zagreb je morao Holdingu (koji bi novac dalje proslijedio Laništu) do 31. prosinca uplatiti ukupno 82 milijuna kuna: 65 milijuna zbog depozita koji je predviđen ugovorom, 13,5 milijuna kuna zakupnine za prvi kvartal 2010. godine i 8,3 milijuna kuna za održavanje."
Prošle godine u prvom kvartalu, prihodi 25 milijuna kuna, očekujem ove godine barem duplo više, kolege prodajte ako vam je skupo.
Mislim da bi izvješće za prvi kvartal moglo biti ugodno iznenađenje,knjižit će se primitak za Arenu + prodaja dijela objekta u Lapadu, po meni dno je dotaknuto.
I jos 2 vazne stavri…uz gore navedeno [thumbsup]
Idemo kolege
ovih 10.ak tisuća dionica s aska 14-14.10 bilo bi dobro da istrese po bidu, ja čekam [lol]
Idemo kolege
ovih 10.ak tisuća dionica s aska 14-14.10 bilo bi dobro da istrese po bidu, ja čekam [lol]
a tu smo brumaješ na pad haha . a vidit ćemo kolega vidit ćemo
Idemo kolege
Biti će ti pametnije da lupiš do 14,30. Neće ti nitko dati po 13,70.
Amilo:
Izašla je prije cca 2 mjeseca…ovo je testiranje istog…
LP
Ovo danas je izgledalo dobro, jedino što mi se ne sviđa je previše pozitivno nastrojenih malih ulagaća.
Pišite manje bit će produktivnije…
Dobar dan svima!
Javljam se prvi puta, nisam bas dobar poznavatelj svijeta dionica, samo sam htio zahvaliti na puno korisnih informacija koje sam ovdje procitao.
I htio sam odgovoriti kolegi koji vec drugi puta pita tko je jucer pokupio sve do 13,99. Bio sam to ja.
Kupio sam 5018 komada, nisam imao strpljenja cekati i natezati se oko par lipa. Htio sam dionice, cijena mi se cinila prihvatljiva. Slabo se trgovalo, a nisam imao vremena vrebati danima.
Imao sam srecu kupovati i 07.01. tako da mi je prosjek zadovoljavajucih 14,70. Iako moram priznati jedan mali kiks, kada sam kupio 1500 komada po 17,20.
A sto cu kad sam neiskusan i ustrtario sam se da cu zakasniti, ali na kraju je sve dobro ispalo.
Jos jednom vas sve pozdravljam i zelim puno uspjeha!
@ branaa
Ovo je prvi pozitivan post, u zadnje vrijeme.
Dobar dan svima!
Javljam se prvi puta, nisam bas dobar poznavatelj svijeta dionica, samo sam htio zahvaliti na puno korisnih informacija koje sam ovdje procitao.
I htio sam odgovoriti kolegi koji vec drugi puta pita tko je jucer pokupio sve do 13,99. Bio sam to ja.
Kupio sam 5018 komada, nisam imao strpljenja cekati i natezati se oko par lipa. Htio sam dionice, cijena mi se cinila prihvatljiva. Slabo se trgovalo, a nisam imao vremena vrebati danima.
Imao sam srecu kupovati i 07.01. tako da mi je prosjek zadovoljavajucih 14,70. Iako moram priznati jedan mali kiks, kada sam kupio 1500 komada po 17,20.
A sto cu kad sam neiskusan i ustrtario sam se da cu zakasniti, ali na kraju je sve dobro ispalo.
Jos jednom vas sve pozdravljam i zelim puno uspjeha!
moj prijatelju (budući) (zahtjev je na čekanju) moj prosjek je 27 kn nekoliko desetaka tisuća pa se ne sekiram, ali htio sam se nadovezati na S400 te čestitati na jednostavnosti izražavanja te iskrenosti i dati ti podršku pri ulasku u svijet dionica, a i savjet da budeš strpljiv jer samo nervoza odvede investitora u bananu i minuse….!
Dobro došao, SRETNO i PUNO USPJEHA (daj Bože da prodaješ to što imaš što prije za 100 kuna po dionici)
Dionice po promjeni cijene od: 01.12.2010 do: 25.03.2011
IGH-R-A 53,21%
THNK-R-A 37,58%
CROBEX 28,22%
INDG-R-A 25,89%
VDKT-R-A 20,02%
DLKV-R-A 18,84%
HDEL-R-A 14,06%
LVCV-R-A 9,97%
INGR-R-A -15,60%
naj dionica sektora…?!…
s naj perspektivom je…?!…
a i savjet da budeš strpljiv jer samo nervoza odvede investitora u bananu i minuse….!
Polako sa savjetima.
Tko je sa Ht-om bio nestrpljiv i nervozan, te ga prodao na dan izlistavanja (400 kn) bio je u
debelom plusu.Godinu dana nakon toga cijena je bila oko 180 kn.
Da , brojne dividende su nadoknadile minus, ali nisam siguran da isto važi i za izgubljene živce.