INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Volio bi malo upoznati psihu ovih što se guraju na ask, naravno ne onih koji manipuliraju i špekuliraju-to mi je poznato.

neće uvijek biti ovako.

marginaši su je spustili na ove razine

da gradnja nije rasprodavala nebi morali niti marginasi…sve ima svoje zasto…
samo zasto su bas morali rasprodavati po tako niskim cijenama…?!…
eto, valjda su morali kao sto su morali rasprodati vecinu a mozda i kao sve ostale koje su imali…

nema se para…a bez para se nema niti posla…a dugovi, boli glava…svakim danom samo rastu…
ova godina bi mogla biti i zadnja sansa da nesto naprave…narocito glede buduce cijene dionice…

[/quote]

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

http://www.vecernji.hr/vijesti/libijski-veleposlanik-mesic-salje-pozdrave-gadafiju-a-on-to-cijeni-clanak-269225

Optimist - loše informirani pesimist

fondovi će kadli tadli pumpati ovu dionicu na realne vrijednosti cirka 40 kuna

super, daj nam sad analitički obrazloži "realnu" vrijednost od 40 kn [yawn]
[/quote]

Najprije ti nama objasni vrijednost od 14 Kuna, može ?
[/quote]

nema potrebe, kolega oko/loris već je detaljno obrazložio da je realna vrijednost Ingre oko 10-12 kn po dionici!!!
[/quote]

I pretpostavljao sam da nemate pametan argument, a tražite ga od drugih ?
Ingra može samo iznad 14 Kuna nadalje, što je bilo jefitno bilo je !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

fondovi će kadli tadli pumpati ovu dionicu na realne vrijednosti cirka 40 kuna

super, daj nam sad analitički obrazloži "realnu" vrijednost od 40 kn [yawn]
[/quote]

Najprije ti nama objasni vrijednost od 14 Kuna, može ?
[/quote]

nema potrebe, kolega oko/loris već je detaljno obrazložio da je realna vrijednost Ingre oko 10-12 kn po dionici!!!
[/quote]

I pretpostavljao sam da nemate pametan argument, a tražite ga od drugih ?
Ingra može samo iznad 14 Kuna nadalje, što je bilo jefitno bilo je !
[/quote]

A sada kao nije jeftino? 12,14,18… što je to naspram 112,130, 150?
Inače koja bi razlika svima nama bila ako bi se trgovanje odvijalo na 112-120, a ne ovako na 13-15?
Očito je da je ovo vrijeme skupljanja a oni koj skupljaju čine to strpljivo i temeljito. Imaju info to je neminovno, a mali se šlepaju uz njih. Prva objava lansira preko 22 a onda nema stajanja do preko 40…..

neće uvijek biti ovako.

http://www.vecernji.hr/vijesti/libijski-veleposlanik-mesic-salje-pozdrave-gadafiju-a-on-to-cijeni-clanak-269225

[/quote]

Trećina karata raspordana je za Libiju, trećina za Rusiju, a ostalo je što god dragi Svevišnji da na regionalnom tržištu. Redoslijed nemojte uzimati u obzir jer bacam kao iz rukava podatke

[cool]

Srdačan pozdrav

ufff kako se prodaja naslagala,svi jedva čekaju izaći van [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Vidjeli smo klasičan pritisak na prodaju. Po bidu 1000-1500kom a onda na ask se postavljaju 1-2 veća naloga. Hoće li mu uspjeti skupljanje do 13,60 bumo vidli. Čisto sumnjam da ima još ovaca za šišanje.

neće uvijek biti ovako.

ufff kako se prodaja naslagala,svi jedva čekaju izaći van [angry]

ma to i jest najveci problem ove dionice…
a narocito ovako klimava struktura investitora + prodaja clanica + kooperanti…i tu smo gdje smo…
ma ne brine to sto su oni svoje vec rasprodali, nego vec sto nemaju vise sto za prodavati…
no, lako za to…jedna nova tzv. dokapitalizacija…i da vidis…

p.s. zna li itko koliko jos ima trezorskih dionica…i da li ih ima…

Mislim da bi izvješće za prvi kvartal moglo biti ugodno iznenađenje,knjižit će se primitak za Arenu + prodaja dijela objekta u Lapadu, po meni dno je dotaknuto.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

naćekat ćeš se za izvješce za 1Q ima do toga još misec i pol , ko da si zaboravio da smo na balkanu a ne u eu i usa ,,,,haha

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

dno dotaknuto…mozda da, a opet mozda i ne…
jedni te isti od 40 nadaju se da je dno…pa da nece ispod 30…a na 20 da nema sanse da padne…
pustimo prvo neka izadje iz visegodisnjeg padajuceg trenda (tj. kanala) pa tek onda mozemo govoriti o dnu i pozitivnoj promjeni…a sve dok je u kanalu i dok je 3.godisnji RSI ispod 50 nista od svega toga…

New Report

Close