INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fondovi će kadli tadli pumpati ovu dionicu na realne vrijednosti cirka 40 kuna samo triba imati strpljenja , znamo mi da oni vole kupovati na visokim razinama [shocked] [kiss] [bye]

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

apropo onih naloga na 22 kune , čuj moraš shvatiti onaj tko je kupio na ovim razinama i prodaje s 100 % zarade u kratko vremenu nije lud

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

u svakom slučaju na ingri će se naviše zaraditi naspram drugih građevinara sam omjer P/E to sugerira samo dečki strpljenja

Kolege, možda ti nalozi koji čekaju na cijeni koja dozvoljava kupovinu mirovincima nije slučajna.
Teoretski mirovinac može pokupiti sve dionice do 22 kune bez problema jer će mu prosječna cijena biti preko 21 kn.

fondovi će kadli tadli pumpati ovu dionicu na realne vrijednosti cirka 40 kuna

super, daj nam sad analitički obrazloži "realnu" vrijednost od 40 kn [yawn]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

[/quote]

Najprije ti nama objasni vrijednost od 14 Kuna, može ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

[/quote]

[/quote]

nema potrebe, kolega oko/loris već je detaljno obrazložio da je realna vrijednost Ingre oko 10-12 kn po dionici!!!

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

lopovluk to ti je ko u monopola tko ima više žetona taj tlači,marginaši su je bacili na ovu razinu ,molimo vas da nadopunite portfelj ili prodate dio dionica he he
[/quote]

[/quote]

marginaši su je spustili na ove razine

realna cijena…?!…
vidjet cemo iduci tjedan kad vanjske burze opet okrenu u crveno…
ali zanimljivo kako i na ovako nazovi niskim cijenama kao da i nema bas neke navale…
no, to moze i zavarati jer ocito netko pomalo i skuplja sve sto ode ispod 14…
a i kraj kvartala je blizu te krajem iduceg mjeseca mozemo ocekivati i novo izvjesce…
moglo bi biti zanimljivo…lp

Optimist - loše informirani pesimist

marginaši su je spustili na ove razine

da gradnja nije rasprodavala nebi morali niti marginasi…sve ima svoje zasto…
samo zasto su bas morali rasprodavati po tako niskim cijenama…?!…
eto, valjda su morali kao sto su morali rasprodati vecinu a mozda i kao sve ostale koje su imali…
nema se para…a bez para se nema niti posla…a dugovi, boli glava…svakim danom samo rastu…
ova godina bi mogla biti i zadnja sansa da nesto naprave…narocito glede buduce cijene dionice…

Optimist - loše informirani pesimist

http://www.vecernji.hr/vijesti/libijski-veleposlanik-mesic-salje-pozdrave-gadafiju-a-on-to-cijeni-clanak-269225

New Report

Close