Onda kolege,
jesam li napisao prije 3 dana da ide rasprodaja ili nisam ???????
jesi ovo malo prije ti počistio do 13,99 kn?? [lol]
KUPNJE (45.059) – INGR-R-A PRODAJE (231.511) – INGR-R-A
SAMO nam još napiši raspon prodaje i raspon kupnje. I moje su na prodaji, tamo negdje pri kraju. [thumbsup]
Ne razumijem ovog koji igra igru, zašto ne digne na malo veće razine , koja mu je razlika?????
Ne razumijem ovog koji igra igru, zašto ne digne na malo veće razine , koja mu je razlika?????
razlika mu je u 300.000 komada koji bi mu se odmah iskrcali [rolleyes]
[/quote]
Ne više, prije tri dana sam pisao da treba sada rasprodati 300.000 dionica do 13.6, ali sada ih je ostalo samo 71.000, ostalo je prodano !
Kako ste došli do iznosa da je ostalo 71 000 kom, hvala?????
Onda kolege,
jesam li napisao prije 3 dana da ide rasprodaja ili nisam ???????
Jesi i svaka cast!
Kad ces napisati nesto pozitivno… pa da svima bude dobro? [wink]
Kako ste došli do iznosa da je ostalo 71 000 kom, hvala?????
Pa vjerovatno: 300.000 kom – 229.000 kom = 71.000 kom! [proud]
Konstrukcija, a ne destrukcija molim…:-)
Hrvatske kompanije mogle bi graditi hotel od 160 mil. eura u Moskvi
Slovensko-hrvatska Riko Grupa uskoro će potpisati ugovor s Rusima, kažu u kompaniji za http://www.banka.hr
——————————————————————————–
Miho Dobrašin Objavljeno 24.3.2011
Slovensko – hrvatska inženjering kompanija, Riko Grupa, u idućih nekoliko tjedana potpisat će ugovor o gradnji 160 milijuna eura vrijednog hotela u Moskvi, a izvođač radova mogla bi biti neka hrvatska kompanija, izjavio je Marko Plahuta ekonomist Riko Grupe.
Tijekom jučerašnjeg posjeta ruskog premijera Vladimira Putina Ljubljani razgovaralo se o tom projektu, kao dijelu priprema za organizaciju svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, no unatoč najavama ugovor nije potpisan.
“Vjerujem da ćemo ugovor potpisati u idućih nekoliko tjedana, već smo dobili dozvole”, rekao je Plahuta u telefonskom razgovoru za http://www.banka.hr. Istaknuo je kako “postoji velika vjerojatnost angažiranja neke hrvatske građevinske kompanije”.
Investitor je ruska kompanija Lužniki, a hotel bi trebao biti izgrađen u blizini olimpijskog kompleksa i istoimenog stadiona u Moskvi, na kojem igraju nogometni klubovi Spartak i CSKA.
Riko je još 2006. poslao pismo namjere, no Rusi su se aktivirali tek nakon što je ta zemlja dobila organizaciju svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine.
Trećinu projekta financirat će investitor Lužniki, dok će se za dvije trećine pobrinuti Riko Grupa putem dugoročnih kredita slovenskih i europskih banaka, rekao je Plahuta.
Riko grupa nalazi se u vlasništvu hrvatskog poduzetnika Joze Dragana, koji radi u uredu u Moskvi, i slovenskog biznismena Janeza Škrabeca. Obojica imaju po 50 postotni udio u kompaniji. Jozo Dragan nije bio dostupan za komentar.
Jos kad bi Igi napokon objavio dva ugovora iz Alžira (vojna bolnica + hotelsko naselje)… Nadajmo se da ce uskoro potpisati to…:-)
Riko grupa je developer , Ingra je developer, znači ovo nije vijest za Ingru.
Što bi radila dva developera na istom projektu ?
[/quote]
Ne više, prije tri dana sam pisao da treba sada rasprodati 300.000 dionica do 13.6, ali sada ih je ostalo samo 71.000, ostalo je prodano !
[/quote]
računica ti je totalno pogrešna jer u toj trgovanoj količini od 220.000 komada je puno dionica koje su trgovane po 3-4 puta i to iste dionice.znam jer i ja često zatrejdam kad mi je dosadno i to u istom danu nekoliko puta kupim-prodam