INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo kako je pisao jedan od tehničara kojeg sam najviše uvažavao prije cca godinu dana na temi ingr
split jr [thumbsup]

Svaka cast!
I ako je vidovit i ako je zaista tehnicki, jos prije godinu dana, mogao da predvidi bas taj nivo…
Po njemu znaci, to je (bilo) dno – pa nam sada predstoji samo rast i up…zar ne?
Bez obzira, da li slucajno znas kako on sada vidi INGRU?

Svaki dan ste na forumu od zore do mraka, "dugoročni" ulagači.
Smijem vas pitat, netko je u kešu želi ingru,al želi biti siguran i uči u ingru po objavi posla…
Kažete neće uhvatiti raketu… Ajde evo da uleti rusija danas,do kud bi dogurala ta raketa? 16,18,20kn…?? Mislim da taj netko još uvijek stigne uči,i imati bolji prosjek od pola vas koji pišete na ovom forumu 5postova dnevno.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

evo kako je pisao jedan od tehničara kojeg sam najviše uvažavao prije cca godinu dana na temi ingr
split jr [thumbsup]

Svaka cast!
I ako je vidovit i ako je zaista tehnicki, jos prije godinu dana, mogao da predvidi bas taj nivo…
[/quote]

INGRA još nije nikad došla do 12 kn, ali sad je krenuo novi pad tako da ćemo vrlo brzo imati testiranje te potpore…5. nalog na kupnji je na 13,50 kn, a kako cijena bude padala kupnja če se spuštati sve niže. zato ne treba žuriti s dokupom jer vidimo da nema volje za dizanje cijene nego za spuštanje. protiv trenda se ne ide, zato ga treba pratiti

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

split jr [thumbsup]

Svaka cast!
[/quote]

INGRA još nije nikad došla do 12 kn, ali sad je krenuo novi pad tako da ćemo vrlo brzo imati testiranje te potpore…5. nalog na kupnji je na 13,50 kn, a kako cijena bude padala kupnja če se spuštati sve niže. zato ne treba žuriti s dokupom jer vidimo da nema volje za dizanje cijene nego za spuštanje. protiv trenda se ne ide, zato ga treba pratiti
[/quote]

Dosla je na 12,45 kn, pa bi moglo biti to, to!
I mozda je "split jr" podrazumijevao otprilike 12 kn….

za one koji nevide dubinu prodaje pajdo stavio na 21 kn 77 708 kom tu se osijeća sigurnim da ga nebu niko poklopio

pepe7

ingra još nije dosegla vrh a šta ako dogodine u ovo vrijeme bude s dvije nule 100kn? to ti ja zoven tehničku preciznost (TA, preciznost i vidovitost) – triple-double [lol]

Bliži se proljeće a i vjerovatne vijesti iz Rusije, strpljive čeka nagrada.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

KUPNJE (45.059) – INGR-R-A PRODAJE (231.511) – INGR-R-A

Kune nisu problem, kuna nema

Onda kolege,

jesam li napisao prije 3 dana da ide rasprodaja ili nisam ???????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Onda kolege,

jesam li napisao prije 3 dana da ide rasprodaja ili nisam ???????

Uf jaka mi je ta rasprodaja na promet od <100k kn.

A ti ako si izasao na 13,8 si s uracunatim provizijama jos uvijek u minusu.

za one koji nevide dubinu prodaje pajdo stavio na 21 kn 77 708 kom tu se osijeća sigurnim da ga nebu niko poklopio

[/quote]

onda dobro [thumbsup]

Kune nisu problem, kuna nema

New Report

Close