INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[/quote]

ma kakvo spašavanje Gadafija,još ćemo mi zapast u nemilost jer zapad je čvrsto odlučio maknuti tog ludog tiranina s vlasti….a kad dođe oporba u Libiji na vlast joj si ga svima koji su podržavali gadafija, ti će libiju gledati samo na razglednicama…zato bi pametnije bilo da mesić više ne laprda, ali nismo mi te sreće [pray]

Sta je tebi, otkud je sada g. Mesic kriv?
Zar ne vidis koliko se covjek trudi, na svim nivoima i planovima, da sklopi poslove, odrzi i izgradi nove veze, spasi i podigne ovu jadnu INGRU (pa cak i time svoj ugled i obraz dovodeci u pitanje)?
Problem je u INGRI a ne u Mesicu….
A da nije njega, i makar nade i optizma sto ih za sada unosi, gdje bi po tebi bila ova dionica?
Nedo Bog da se Mesic od silnog trckaranje i hodanja oklizne i slomi nogu…odosmo mi u onu stvar…
Zato prije nego sto kritikujes da neko "laprda", prvo dobro razmisli o onome sto ces TI reci…

pa ne mogu virovat koje sve firme ovih dana, pa i danas idu u pozitivne blokade, pa koliko-toliko
izgleda da nas jedino objava stečaja može odvesti u pozitivnu blokadu. [angry]
prije tri mjeseca sam dvojio da li novce lupit u ingru ili sunh, a prije mjesec dana da li izaći s gubitkom i ući u sunh.i opet odlučio krivo, sad čekan treću sreću
[pray]

Ovo danas je čisto prenemaganje. Nema niti ozbiljne kupnje niti prodaje. Sve neke navlakuše. [yawn]

neće uvijek biti ovako.

Pošto se ne vjeruje cro medijima o tome je pisao i Bloomberg:
Vaš link

Znači ne vjeruje se hrvatskim medijima, ali vjeruje se drugima koji prenose vijesti iz hrvatskih medija? Sjajno.

[/quote]
Radi se o tome da bloomberg neće prenositi neprovjerene priče i nagađanja, osim toga imaš imena ljudi koji su ovo objavili i tko je odgovoran za ovu objavu, a izvjesni Gomez mi se ne čini da je rođak od Opija ili Mesića.
To contact the editor responsible for this story: James M. Gomez at jagomez@bloomberg.net

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Što je diglo Validus? Isto što ga i spustilo. ŠPEKULACIJE. To je i INGRU spustilo na ove razine, a to će je i dizati iznad realnih granica. Ništa novo pod suncem.

neće uvijek biti ovako.

Što je diglo Validus? Isto što ga i spustilo. ŠPEKULACIJE. To je i INGRU spustilo na ove razine, a to će je i dizati iznad realnih granica. Ništa novo pod suncem.

tu se slažem, više će je špekulacije dići nego pozitivne informacije. samo previše je ode papira, a opi se još hvalio kako će imati najveći freefloat u ovoj godini poslije ht, samo je zaboravio reći oće li imati i promet ka ht. kako popalit sve te papire uz ovakvu likvidnost. moj novi vjesnik proljeća, moja lastavica, je ingrina betonska mješalica.a kad doleti zavisi puno kako će gnijezdo zateći na burzi.zar nije lipo kad se lasta vrati u već pripremljeno gnijezdo i odmah počne povećavati brojnost.
samo što je proljeće već počelo a laste još nema ,a i gnijezdo nije bajno [undecid]

tu se slažem, više će je špekulacije dići nego pozitivne informacije. samo previše je ode papira, a opi se još hvalio kako će imati najveći freefloat u ovoj godini poslije ht, samo je zaboravio reći oće li imati i promet ka ht. kako popalit sve te papire uz ovakvu likvidnost. moj novi vjesnik proljeća, moja lastavica, je ingrina betonska mješalica.a kad doleti zavisi puno kako će gnijezdo zateći na burzi.zar nije lipo kad se lasta vrati u već pripremljeno gnijezdo i odmah počne povećavati brojnost.
samo što je proljeće već počelo a laste još nema ,a i gnijezdo nije bajno [undecid]
[/quote]

Ajde ne budi nestrpljiv. U Ruskoj oblasti je još snijeg. Vidiš da su danas pritiskali sa aska u desecima tisućica i jedva su ugrabili 5-6 tisuća a uložili su barem toliko. Sve u svemu ništa. Sutra već prvih nekoliko kupnji po asku može dići iznad 14. Tako da možemo zaključiti da jer trgovanja danas bilo čista glupost i prihod za brokere.Pozz svima.

neće uvijek biti ovako.

Kako nitko ovo nije komentirao
Dubrovački građevinari gradit će golf terene na Srđu
Tvrtka Razvoj golf namjerava graditi sportsko-rekreacijski centar s golf igralištima i turističkim naseljima ukupne vrijednosti oko 1,2 milijarde eura, a početak gradnje trebao bi biti 1. svibnja 2012. godine.
Razvoj golf prvi strani investitor na dubrovačkom području koji će za svoj projekt u potpunosti angažirati domaće tvrtke što do sada nije bio slučaj. Lokalne tvrtke….

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/dubrovacki-gradevinari-gradit-ce-golf-terene-na-srdu,107929.html

Poveznica je
JUŽNI JADRAN NAUTIKA d.o.o.
http://www.poslovnamreza.hr/poslovna_baza/index.php?tvrtka=75214
http://zse.hr/userdocsimages/financ/INGR-fin2010-1Y-NotREV-K-HR.xls

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

…i danas nem je dobar dio dionica prešao u čvrste ruke… [thumbsup]…

Vidicemo koliko ce te ruke biti cvrste kada dodje uskoro na 36.xx, pa na 35.xx, pa na 34.xx … a tu bi negdje trebalo biti valjda i konacno dno.
[/quote]
Bit će dobro ako tu bude dno, a što ako ode na 12kn?
[/quote]

evo kako je pisao jedan od tehničara kojeg sam najviše uvažavao prije cca godinu dana na temi ingr
split jr [thumbsup]

i ko sad smije reći da split nikad nije skinuo ništa

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/dubrovacki-gradevinari-gradit-ce-golf-terene-na-srdu,107929.html

Ovim sporazumom tvrtka Razvoj golf obvezala se da će u realizaciji ovog projekta u svim građevinskim zahvatima angažirati domaću građevinsku operativu pod uvjetom da zadovoljavaju ekonomske i tehničke kriterije, a ako dubrovačke tvrtke neke poslove ne bi mogle izvršiti angažirat će se isključivo druge hrvatske tvrtke.

[/quote]

Tko kaže da nitko to nije komentirao??? Samo se još uvijek zatvaraju oči da za ingru stižu bolji dani!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

ingra će tu radit to je vrlo vjerojatno , je li ono investitor na srđu iz izraela , zaboravih

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Ima INGRE na sve strane, radi se na veliko samo se tu provlače drugi problemi (potraživanja i sl.), a i natječaji na kojima se još očekuju poslovi stanje se usporeno rješava a poznato je iz kojih razloga, ali doći će i taj dan kad će se sve pokrenuti i biti će INGRE na 10 -15 lokacija od hrvatske do Rusije, od Alžira do Libije, od Slavonije do Dubrovnika, a tek KOSOVO (umalo zaboravih …)

Nemojmo biti slabići i plakati čim cijena sleti par lipa, obzirom da se dugo nije ništa potpisalo cijena se dobro drži, ali , ali….kad se potpiše štogod i to u kraćem razdoblju više poslova to će biti neviđena navala gdje se neće pitati za cijenu!

New Report

Close