INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

GRESKA…ovaj na 14 nije kupac vec PRODAVAC…podigao se na visu razinu i sada ceka nove naivce…
taktika mu za sada ne pali…inace, tako se to radi…

ne znam tko ce ispasti naivac kada mu nalog presusi i dionica krene prema gore.
[/quote]
a sto ako je isti igrac i kupac i prodavac…tesko da ce mu nalog presusiti…

p.s.
kraj kvartala samo sto nije…pitanje, koliki se minus sada uspjelo napraviti u tom razdoblju…
stoga mozda i ovo umjetno dizanje cijene da se iskrca ono sto se kupovalo na nizim donedavno…

Optimist - loše informirani pesimist

Prevelika je količina dionica na tržištu, zato je ovako dionica nisko, treba nam reversal stock split.

aha ,,dosli smo na moje

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a da im posaljemo link di da se jave?

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Nekretnine/Financial-Times-Dubrovnik-savrsena-destinacija-za-kupnju-nekretnine?homesrclink=carousel

ukratko
Financial Times proglasio je Dubrovnik ‘savršenom destinacijom’ za nekretninska ulaganja. U rubrici ‘Kuća i dom’ britanskog Financial Timesa stoji takva preporuka.

caccone, 22.03.2011. u 12:07
Igor Koprivica, direktor nekretninske agencije Progen, kaže kako su brojni stranci zainteresirani za kupnju zemljišta. "Šezdeset posto zainteresiranih kupaca su iz Britanije, slijede Talijani i Nijemci, a onda Rusi i Južnoafrikanci’, kaže Koprivica.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Moj dragi fotije,

uživam gledati ovoga lika na asku koji cijeli dan pokušava istresti po 14 što sam ga ja napunio po 13,80.

[cool]

Kolega , da li se dešava što sam jučer najavio, igra na pola posto ????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Moj dragi fotije,

uživam gledati ovoga lika na asku koji cijeli dan pokušava istresti po 14 što sam ga ja napunio po 13,80.

[cool]

taj se može bez problema istresti od 13,90 do 13,80, znači bez gubitka….pitanje je zašto to ne želi?

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Hrvatska ima jednu od naljepsih obala na svijetu…pa stoga i sama ljepota i jedinstvenost Dubrovnika kao kulturne i povijesne bastine ima i svoju cijenu…zato i je tako skupo…a tko ima i zeli nesto kupiti nek izvoli i skupo platiti…lp

Optimist - loše informirani pesimist

@fotije

Ajd se smirite malo, kolega.. Piskarali ste i po Validusu, pa je skočio 100% u par dana..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

@fotije

Ajd se smirite malo, kolega.. Piskarali ste i po Validusu, pa je skočio 100% u par dana..

Al nisam crtao "rajske izmišljene" grafove i time nahuškavao ekipu….

Pa pogledaj volumene lepo molim… kakvo probijanje na ovakvom volumenu?

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

@fotije

[/quote]
Imate pravo, kolega.. Taj tjedan je volumen bio samo 1,12 milijuna dionica.. Recimo da je prosjek (onako odokativno) prijašnjih dana bio cca 150 000..

A ako mislite da huškam ekipu radi svog probitka, onda imate ozbiljnih problema.. A samim tim je i moja diskusija s vama završena..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Oko 10 tisuća i na vrhu bida, a isto toliko i na vrhu aska! Po svemu sudeći da je isti igrač, jer da mu je priša da proda prodao bi i za 20 lipa manje, a isto tako i da mu se kupuje kupio bi i za 20 lipa više.
Opet neki tajkunski sinčić koji na ovaj način ubija dosadu, a sebe zamišlja kao veliku facu koja "trese burzom". Sve u svemu, klasično ismijavanje sa dionicom! [yawn]

Oko 10 tisuća i na vrhu bida, a isto toliko i na vrhu aska! Po svemu sudeći da je isti igrač, jer da mu je priša da proda prodao bi i za 20 lipa manje, a isto tako i da mu se kupuje kupio bi i za 20 lipa više.
Opet neki tajkunski sinčić koji na ovaj način ubija dosadu, a sebe zamišlja kao veliku facu koja "trese burzom". Sve u svemu, klasično ismijavanje sa dionicom! [yawn]

[thumbsup]

@fotije

[/quote]
Imate pravo, kolega.. Taj tjedan je volumen bio samo 1,12 milijuna dionica.. Recimo da je prosjek (onako odokativno) prijašnjih dana bio cca 150 000..

A ako mislite da huškam ekipu radi svog probitka, onda imate ozbiljnih problema.. A samim tim je i moja diskusija s vama završena..
[/quote]

Je bio je jer su se očito neki nakačili i na te crtkarije… gde je sad nestao volumen, čeka spas iz svemira ili je otišao na godišnji odmor u Dubrovnik?

I ne mislim ja ništa, dapače grafovi su poželjni, no po meni je vaša interpretasija suviše jednostrana i nije potrepljena svim raspoloživim argumentima, a to znači da je manjkava.

Da je bila kakva positivna vest il neki drugi triger, razumeo bih logiku, ovako "iz neba pa u rebra"… je previše i za ovaj forum.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

New Report

Close