INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stotinjak zaposlenih i miljardu duga ,halooo. Toga nema nigdje. Nađite mi još jednu firmu da ima stotinjak zaposlenih i miljardu duga i da su praktički bez posla. Kad izgube Arenu ide ključ u bravu.Ili možda Arena nije pod hipotekom??

da nije takva situacija ti sad ne bi kupovao INGRU po 14 nego 54 kn. da li je ovo za tebe prilika i da li ćeš je iskoristiti, sam odluči

Ma normalno da je prodao, to sam pomislio cim sam poceo citati njegov post. Prodao je on vec par puta u zadnja dva tjedna. Covjek se okrece kako vjetar puse.. Pravi day trader, nema sta!

Ooprostite ako sam vas preduhitrio [rolleyes]
[/quote]

Nah.. naprotiv, pokopili ste me 😉

ni ovo:

4.8. Grupa INGRA
Uz osnovni posao vezan uz investicijsku gradnju, INGRA je osnovala tvrtke putem kojih se,
osim redovnih djelatnosti, bavi i sekundarnim djelatnostima kao što su nekretnine,
brodogradnja i usluge.
Podaci o važnijim udjelima u drugim tvrtkama:
4.8.1. Društva u Hrvatskoj u kojima je INGRA većinski vlasnik*
INGRA-MAR d.o.o., Zagreb, Alexandera Von Humboldta 4b, osnovana 2001. godine, bavi
se brodogradnjom i pomorskim aktivnostima. Udio INGRE iznosi 51%.
INGRA MIDDLE EAST d.o.o., Zagreb, Alexandera Von Humboldta 4b, osnovana 2001.
godine, bavi se izgradnjom objekata i tehničkim upravljanjem projektima na Srednjem Istoku.
Udio INGRE iznosi 100%.
LANIŠTE d.o.o., Zagreb, Alexandera von Humboldta 4b, osnovano je 2002. godine. Društvo
za graditeljstvo i usluge. Udio INGRE iznosi 100%.**
JUŽNI JADRAN NAUTIKA d.o.o., Dubrovnik, Pred Dvorom 1, osnovano je 2004. za
izgradnju i upravljanje marinama i lučicama. Udio INGRE iznosi 51%.
GEOTEHNIKA d.o.o., Zagreb, Alexandera von Humboldta 4b, osnovano je 2006. godine za
izvođenje geodetskih i geoloških radova. Udio INGRE iznosi 100%.
BIO ADRIA d.o.o., Slavonski Brod, Dr. Mile Budaka 1, osnovano je 2007. za izgradnju i
upravljanje industrijskih postrojenja. Udio INGRE iznosi 64%.
INGRA-BIOREN d.o.o., Zagreb, Alexandera von Humboldta 4b, osnovano je 2007. godine
za proizvodnju organskih gnojiva. Udio INGRE iznosi 60%.
PRIMANI d.o.o., Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 1, bavi se projektima obnovljivih izvora
energije odnosno izgradnjom vjetroparkova za proizvodnju električne energije. Udio INGRE
iznosi 51%.
POSEDARJE – RIVIJERA d.o.o., Posedarje, Trg Martina Posedarskog 1. Glavna djelatnost
društva su hoteli. Udio INGRE iznosi 100%.
*Društva CARBONARIUS d.o.o. (poslovanje nekretninama), PAL-VIN NEKRETNINE d.o.o.
(građevinski radovi i poslovanje nekretninama), INGRA-MONT d.o.o. (održavanje dizala), JABUKA
d.o.o. (turistička djelatnost) i INGRA – OTOK d.o.o. (izgradnja i poslovanje nekretninama) pripojena su
INGRI d.d. tijekom 2009. godine, dok je društvo INTEL d.o.o. (poslovno savjetovanje) prodano.
**LANIŠTE d.o.o. – Tvrtka Lanište je 100% vlasnik multifunkcionalne dvorane Arena Zagreb. Arena je
građena od srpnja 2007. do prosinca 2008., u sklopu javno-privatnog partnerstva, investitor je u
cijelosti INGRA putem tvrtke Lanište, a javni partner je Grad Zagreb uz financijsku podršku Vlade RH.
Ugovorom o zakupu, Laništu je osigurana godišnja najamnina kroz 28 godina u iznosu od 7,2 milijuna
EUR neto uvećano za troškove održavanja. Nakon 7 godina najma, otvorena je opcija jednokratnog
otkupa objekta od strane javnog partnera.
4.8.2. Društva u Hrvatskoj u kojima je INGRA manjinski vlasnik*
MARINA SLANO d.o.o., Slano, Trg Ruđera Boškovića 1, osnovano je 2004. godine za
izgradnju i upravljanje marinama i lučicama. Udio INGRE iznosi 49%.
DUBROVAČKE LUČICE d.o.o., Dubrovnik, Pred Dvorom 1, osnovano je 2004. godine za
izgradnju i upravljanje marinama i lučicama. Udio INGRE iznosi 45%.
INGRA PRO d.o.o., Zagreb, Alexandera von humboldta 4b. Društvo se bavi građenjem,
projektiranjem i nadzorom. Udio INGRE iznosi 40%.
37
OPATIJA NEKRETNINE d.o.o., Zagreb, Metalčeva 5. Društvo se bavi izgradnjom i
poslovanjem nekretninama. Udio INGRE iznosi 20%.
HOTEL LAPAD d.d., Dubrovnik, Lapadska obala 37. Zajednički pothvat INGRE i Atlantske
plovidbe d.d. Udio INGRE iznosi 11%.
4.8.3. Društva u inozemstvu
INGRA-ALGERIE sarl, grad Alžir, Alžir, 22 ulica Mohamed Al-Ayachi Mohamed Bluzdad,
osnovana 2004. godine radi obavljanja poslova u Alžiru: izgradnje brana, morskih i zračnih
luka. Udio INGRE iznosi 99%.
INGRA – ENERGO d.o.o, Sarajevo, BIH, Hamdije Kreševljakovića 19/3. Društvo se bavi
izgradnjom telekomunikacija. Udio INGRE iznosi 100%.
GEOTEHNIKA SUDAN Ltd, Khartum, Sudan, za geotehničke i vodne radove. Udio INGRE
iznosi 100%.
INGRA ITALIA s.r.l, Tagliamento, Italija, Piazza del Popolo 37. Osnovano je 1994. godine
za
[/quot

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Počinju se slagati tisućice na na kupnji, sprema li se to odbijanac? [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Počinju se slagati tisućice na na kupnji, sprema li se to odbijanac? [thumbsup]

Odbijanac od cega? Pa mi vec jesmo u plusu 2,72% 🙂

Zadnja cijena je nebitna, prosjecna is what matters [thumbsup]

Stotinjak zaposlenih i miljardu duga ,halooo. Toga nema nigdje. Nađite mi još jednu firmu da ima stotinjak zaposlenih i miljardu duga i da su praktički bez posla. Kad izgube Arenu ide ključ u bravu.Ili možda Arena nije pod hipotekom??

Zar je još uvijek milijarda duga???
Informirajte se malo prije nego li pišete tako velike cifre. Hvala.

neće uvijek biti ovako.

Na osnovu čeha je rastao IGH sa 1100 na 2300 kn,zato što je Jure večerao u Crnoj Gori.
Ili DLKV s 2100 na 330kn,zato što je možda bilo moguće da se jednog lijepog dana nekke gospodnj godine izlista na Varšavskoj burzi.
Kolega nema potrebe za razlogom barem nekim normalnim,ako lovatori(čitaj špekulanti s kapitalom) hoće malo zaraditi oni će to dizati i spuštati kad i kako hoće.
Jedino tad treba biti u dionici,naravno prije nego odluče dizati.
A ovo čudo od dionice se je napadalo zadnje 4 g…,valjda će ovi odlučiti da malo i to krene gore,jer kud će više dolje PA PALA JE S 400 NA 12KN.
Koliko je to tisuća posto??? ne znam ni izračunati ako neto zna nek napiše.

Ipak je ovo danas bio ukrcaj! [cool]

Na osnovu čeha je rastao IGH sa 1100 na 2300 kn,zato što je Jure večerao u Crnoj Gori.
Ili DLKV s 2100 na 330kn,zato što je možda bilo moguće da se jednog lijepog dana nekke gospodnj godine izlista na Varšavskoj burzi.
Kolega nema potrebe za razlogom barem nekim normalnim,ako lovatori(čitaj špekulanti s kapitalom) hoće malo zaraditi oni će to dizati i spuštati kad i kako hoće.
Jedino tad treba biti u dionici,naravno prije nego odluče dizati.
A ovo čudo od dionice se je napadalo zadnje 4 g…,valjda će ovi odlučiti da malo i to krene gore,jer kud će više dolje PA PALA JE S 400 NA 12KN.

Od današnje zaključne do ATH ima 2700% prostora, možda i najpotcjenjenija građevinska dionica na svijetu, a još ako to saznaju u svijetu…

((12 : 400) – 1 ) x 100 = – 97 %

Bilo kako bilo,prosječna cijena je narasla.. i to je +, al opet ostaje zid na prodaji koji neće biti lako probiti jer se je pokazalo na zatvaranju 15000dionica u prvih 10naloga.
Sad onaj tko je započeo sa kupnjom i dizanjem cijene,nadam se da ima dosta srestava da to probije.
A sa druge strane taj ili te osobe-fondovi na prodaji,vide da ima interesa i da se cijena gura prema gore,nevidim razlog zašto je navalio prodavati sada,ako to isto može napraviti i na +15kuna,jer očito je pozitivan trend na ingri..
Al nek mu je sa srečom,valjda zna što radi.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

-97 % ? 12,00 je 3 % udjela od 400 ,00 kuna ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close