kolika bi bila realna cijena na koju bi mogla dionica otici kad se sredi barem jedan posao??
ima li netko iskustava sa ovakvim slucajevima dionica kad se iscekuje jedan posao,a da je dionica podcijenjena.
u pon/utorak smo opet na 13,5 prosjek [huh]
mislis 15,5
http://www.poslovni.hr/vijesti/dotaknuli-smo-dno-krece-oporavak-174952.aspx
Naslov članka se može primijeniti i na ovu dionicu!
Ma znam al znaš kak je kod nas-nećemo 200% nego 500 ili ništa!
[lol]
Prvi target koji treba probiti je 16,30 nakon 14,50 !
Drugi 18,50 !
loris, ne tak brzo……
"zloč….."organizacija je postigla svoj cilj IMHO a oni znaju "target" (o kojem mi niti sanjati ne možemo) ili sami možemo to osjećati nili ne [wink]
Franc.
Odlična pitanja postavljaš!
Zar nije čudno kako su prije samo 2 dana svi govorili o padu na 10 kuna i kako INGRA ništa ne vrijedi, a sad odjednom se pucaju neki visoki targeti, imam osjećaj da su ovdje samo lešinari iz fondovske industrije i sličnih djelatnosti.
Zar nije čudno kako su prije samo 2 dana svi govorili o padu na 10 kuna i kako INGRA ništa ne vrijedi, a sad odjednom se pucaju neki visoki targeti, imam osjećaj da su ovdje samo lešinari iz fondovske industrije i sličnih djelatnosti.
znaju i oni što vrijedi [thumbsup]
sad da su pametni poderali bi prodaju Ingre i digli cijenu na 50 kn pa ovi burek trejderi nek lupaju glavom o zid [wink]
do kraja godine preko 50 kn, ako dođe 1-2 dobra posla.(Rusija) Do kraja druge godine preko 100kn, ako bude još koji posao u Libiji i Alžiru. Može i Ombla. Nešto će sigurno biti ako se smiri situacija.
kolika bi bila realna cijena na koju bi mogla dionica otici kad se sredi barem jedan posao??
ima li netko iskustava sa ovakvim slucajevima dionica kad se iscekuje jedan posao,a da je dionica podcijenjena.
moje skromno mišljenje je da bi cijena bila oko 20 kn
jedan posao ne bi realno doveo fundamente firme na 20 kn po dionici, ali bi psihološki utjecaj tog posla pretjerano pozitivno utjecao na cijenu
do sad je ova dionica pretjerivala sa padom, kada dođu bolji dani, pretjerivati će sa rastom
nije se ništa bitno niti promjenilo ,osim želje pojedinih forumaša.
Uzmi sa rezervom.
… Nešto će sigurno biti ako se smiri situacija.
Ma ne znas ni ti vise sta bi jos pozitivno dodao o INGRI. [lol]
Samo polako i ne brini, volimo mi nju vise nego bilo sta drugo… [thumbsup]