INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I dobro sad kad smo rasli kunu i pol na opće oduševljenje svih nas, recite na koliko ćemo prodavat, koji su targeti?

120 i to MOŽDA!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

50

I dobro sad kad smo rasli kunu i pol na opće oduševljenje svih nas, recite na koliko ćemo prodavat, koji su targeti?

120 i to MOŽDA!!
[/quote]

Da drugi tjedan prijeđe 15 i tamo ostane a kroz mjesec dva 45.

Počeo sam Ingru kupovati u prosincu 2009g.i u par navrata prošle godine tako da mi je prosjek visok,28kn i gledajuči iz današnje perspektive nije baš bajno.Ako sam uspio ostati hladne glave svo ovo vrijeme i sve turbulencije na Ingri preživio da ne prodam za eksere tada je moj target jako, jako visoko.Pozdrav. [lol]

rano je za targete, ovo je dionica velikih valova, super za trejdanje….ali tko želi veliku lovu zaraditi, o prodaji neka ne razmišlja ove godine

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Ma znam al znaš kak je kod nas-nećemo 200% nego 500 ili ništa!
[lol]

Ja nisam tako pohlepan kad bi do kraja godine dogurala do 30 kn bio bih zadovoljan, ipak je država u banani, recimo do 01.01.2013 bio bih zadovoljan s 55-60 kn.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Počeo sam Ingru kupovati u prosincu 2009g.i u par navrata prošle godine tako da mi je prosjek visok,28kn i gledajuči iz današnje perspektive nije baš bajno.Ako sam uspio ostati hladne glave svo ovo vrijeme i sve turbulencije na Ingri preživio da ne prodam za eksere tada je moj target jako, jako visoko.Pozdrav. [lol]
[/quote]

To je odličje pametnog investitora [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Pratimo i ovdje nadalje razvoj situacije, ništa nas ne košta zar ne??

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/zhi-zhaolin-zelim-sto-prije-ugovor-o-autoputu,107604.html

Min..1000,00 kn..

[/quote]

To je odličje pametnog investitora [thumbsup]
[/quote]
[thumbsup]

Min..1000,00 kn..

[cool] [thumbsup]

New Report

Close