ANRICOM
kako se naivčine hvataju u mrežu pa zar ne vidite da se ovi veliki nalozi ne pomiću dok se lagano iskipavaju.Sutra će te već prodavati po 12,50kn
ide naša ingrica ,čupamo se iz mulja konačno
idemo danas preko 14kn
MEGIDO1-Molim te možeš li nam objasniti kako se u samo pola sata desila potpuna transformacija u tvojim stavovima glede INGRE ? HVALA!
Ključna riječ je ‘naša’. U tih pola sata je očigledno kupio.
7,5 mil kom 13 mil kom …da se ne pakira x2 ili 26 mil ….stvarno do ove dionice teško doći.. [lol]
Pa tko kaže da u INGR-i nema ništa novo prihod 260 mil bez ove NAJNOVIJE dokapitalitzacije…
opet se našao jedan jadnik koji nije kupio INGRU i redovno skida stotice dodijeljene čim se pozitivni trend pokrene…, stvarno je svijet postao jadan a poneki ljudi još jadniji, POMOZI IM BOŽE! [pray]
nema se tu čemu čuditi što ingra raste jer padala je 3 godine bez prestanka. kad pogledamo prospekt, vidimo da je to ipak i dalje jako ozbiljna firma koja radi na ugovaranju novih poslova od kojih neka uspije samo 10%, bit će odlično jer lova je u tim poslovima ogromna, + održavanje nakon poslova što nije za odbaciti. dakle, sve ovo je pokazalo da uprava itekako radi na poboljšanju firme, a i dionice čiji su oni dioničari. očito su se članovi obitelji članova uprave i top 10 putem skrbničkih računa nakrcali ingrom od 18 do 12 kuna i sada je vrijeme da se malo očisti ova dionica ovih burek-majstora. ovu dionicu treba čuvati idućih 5 godina – zarada će biti enormna. sve ispod ionako je čista lutrija.
Ingra prati trendove [rolleyes] Ovo je možda jedan od okidača…sva građevinska operativa naprijed….stanogradnja STOOOJJ. . Koga briga za stanogradnju….
[proud]
http://www.poslovni.hr/vijesti/dotaknuli-smo-dno-krece-oporavak-174952.aspx
a ja plitak kakav jesam kupio već prije 2-3 dana , i to još na margin , i šta ću sad jadan raščerupat će me fondovsko-brokerske hijene [lol]
možda da im prodam malo s 10-15% plusa [undecid]
opet veselje ljudi kad je INGRA narasla 10% u zadnja 2-3 dana 🙂 kao kad je porasla nedavno sa 14 na 18kn(veći postotak).Optimizam je povecap cijenu, neka taj optimizam raste i dalje.
Nadam se da se opet nece okrenut prema donjem smjeru kao prosli puta, tesko je gledat kako minus se povecava.
evo dragi prijatellji malo sam se provozao danas sa stoticama po Vašim postovima, je..i ga vesel sam što vlada pozitivno ozračje a velika večina ovdje ipak nisu burekđije nego pametni ulagači za velike ciljeve…..
SRETNO x 100! [cool]