INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako se naivčine hvataju u mrežu pa zar ne vidite da se ovi veliki nalozi ne pomiću dok se lagano iskipavaju.Sutra će te već prodavati po 12,50kn

kak vas opet navlače

ima navlačenja pa treba biti strpljiv…… dok se ne spuste nisko ovi s prodaje….
[/quote]
Je je navlačenje, evo samo jedna od sitnica:
Gradnja tih objekata počet će, prema planovima, u proljeće, što je ostvarivo s obzirom na to da su zemljište i građevinska dozvola osigurani.
Evo samo jedna od sitnica. Koji je ono datum? [cool]
Vaš link

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Do 13 kn cca 40 000kom. Do 14 kn cca 14 000kom. Što ti je psihologija. Sada nije skupo niti 13,50 a prekjučer i 10 bilo puno. A drugi tjedan i 14,50 će biti jeftino. Psiho-logija. [undecid]. Pozz INVESTITORIMA.

neće uvijek biti ovako.

evo kad se maknu ovi nalozi na kupnji da vidiš panike onda.

Baš je cijena za iskrcaj, ajde ne budite smiješni.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Uff totalna panika, ulaz mi je prosječno 16, platio sam ju čak 20% više od povijesnog minimuma, noćima ne spavam, vjerojatno neće dobiti nikakav posao ove godine [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Diionica koja je jednom vrijedila 400 kn, sada je 13,50 kn bez REALNE opasnosti stečaja i vi govorite o iskrcaju.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Pa što ih ne makneš ako možeš ? Prodaj sve po bidu pa da vidimo da li će se maknuti ili niknuti novi ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

prekretnica…e sad, hoce li biti dovoljno goriva za potegnut prema gore…?!…ili…

a na 1 mjesecnom imamo i proboj gornje linije otpora…cini se ipak da bi ovo mozda i moglo potegnut…

Optimist - loše informirani pesimist

mogla bi INGRA do kraja dana preko 14 kn, krdo je navalilo kao da je džabe [lol]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

kak vas opet navlače

ima navlačenja pa treba biti strpljiv…… dok se ne spuste nisko ovi s prodaje….
[/quote]
Je je navlačenje, evo samo jedna od sitnica:
Gradnja tih objekata počet će, prema planovima, u proljeće, što je ostvarivo s obzirom na to da su zemljište i građevinska dozvola osigurani.
Evo samo jedna od sitnica. Koji je ono datum? [cool]
Vaš link
[/quote]
pa kaj nije Mesić osigural i s Gadafijem poslove?

45.701 na kupnji do 13.00 [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close