INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljive info imamo o Mavrovu kojeg su katastrofičari otpisali iako sam ja govorio da i dalje radi.

U 2008. godini INGRA je postala vlasnik jedne od najvećih makedonskih tvrtki, sa tradicijom
većom od 60 godina – Grupe Mavrovo ADG. Tvrtka je prisutna na tržištima Bugarske, Rusije,
Ukrajine, Njemačke, Albanije, Alžira, Libije, Irana, Kazahstana i Kosova, gdje je i završila
mnoge projekte. Vrijednost investicije iznosila je preko 10 milijuna EUR.
Trenutno tvrtka zapošljava 733 radnika od čega je 67 visokoobrazovanih, uglavnom
inženjera.
Tijekom ovih godina, uprava Društva radila je na konstantnom razvoju poduzeća u slijedećim
smjerovima poslovanja:
• Povećanje raspoložive radne mehanizacije
• Akvizicije novih poslova i povećanje obujma poslovanja
• Jačanje aktivnosti posebice na tržištu Istočne Europe i Rusije
Trenutno, najveći dio poslovanja odvija se putem tvrtke kćeri Mavrovo Inženjering d.o.o.
Tvrtka trenutno ima ukupno ugovorenih radova vrijednosti 36.510.222,00 EUR od čega je
11.877.606 EUR na području visokogradnje, a 24.632.616 EUR na području niskogradnje.
Izvršeno je 11.260.230 EUR dok se ostatak očekuje izvršiti u 2011. godini.

neće uvijek biti ovako.

Ajde Ingra [thumbsup]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Libya, after having seen the resolution, would like to explain the following.

As the country will try to deal with this resolution. Libya now has knowledge of this resolution, and according to article 25 of the UN charter, and taking into consideration that Libya is a full member of the UN, we accept that it is obliged to accept the security council resolution.

Therefore, Libya has decided an immediate ceasefire, and the stoppage of all military operations.

Libya takes great interest in protecting all civilians, and offering them all necessary humanitarian aid, and respecting all human rights, and obliging to the international and humanitarian laws and it is also obliged to protect all of the foreigners in Libya and protecting their assets.

In doing so, Libya is in accordance with the resolutions of the security council and the articles of the charter of the United Nations.

http://blogs.aljazeera.net/live/africa/libya-live-blog-march-18

Ne ulaziti…opet cete biti ocisani.
Pred kraj radnoga dana slijedi rasprodaja koja se nastavlja slijedeci tjedan.

Prije nego lupate po asku zapitajte se sto bi to moglo dignuti dionice slijedeci tjedan?…NIŠTA [bye]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Čudno! od kud ovolike želje za prodajom tj. da se izleti vani prije vikenda jer svi znaju da slijedeci tjedan ide opet crvena boja.

Razmislite malo!

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Prije nego lupate po asku zapitajte se sto bi to moglo dignuti dionice slijedeci tjedan?…NIŠTA [bye]

A kako ti znas da se posao nece objaviti danas, sutra, u ponedjeljak? A sto bi ih po tebi moglo spustiti iduci tjedan? NISTA!

Da netko zeli izaci, mislis li da nebi poklopio ovih 25k naloga do 13,39kn? Cemu cekati kraj dana i riskirati da se nalozi maknu?

prekretnica…e sad, hoce li biti dovoljno goriva za potegnut prema gore…?!…ili…

Optimist - loše informirani pesimist

ajde na laprdaj, da si kupio 5000 komada na 12,50 kn neki dan, sad bi imao 5000 kn zarade, zato 1, sjedi i šuti
da se razumijemo, meni pad odgovara jer bih po 13 kn rado uzeo još par tisuća komada, ali svejedno neću pisati ovakve gluparije kao ti!

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

Kad Britanci odobre napad na Libiju, ovdje će se naglo povećati likvidnost. Budite pametni!

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ahh evo opet katastrofičara koji su čekali 11 pa se nisu ukrcali na vrijeme. Bolje kupujte dok ima do 14. Burekdžije prodaju za burek pa još ima dosta ali drugi tjedan idemo prema 19. Predlažem burekmajstorima da se tek tamo iskrcaju.

neće uvijek biti ovako.

kak vas opet navlače

ima navlačenja pa treba biti strpljiv…… dok se ne spuste nisko ovi s prodaje….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

kak vas opet navlače

ima navlačenja pa treba biti strpljiv…… dok se ne spuste nisko ovi s prodaje….
[/quote]

znači sad na 13,62 kn je prodaja visoko?

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

New Report

Close