INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako to da nitko ne komentira da će ingra graditi sjedište atpl za 25 milijuna Eura…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Kako to da nitko ne komentira da će ingra graditi sjedište atpl za 25 milijuna Eura…….

link??

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

MEGIDO1 @ a da odmoris malo [undecid]

Samo vi uživajte gospon inverter. Ask i bid su vam otvoreni. Ovu temu možete slobodno zatvoriti jer nemate INGRU ili imate 1 kom-čini mi se? Pozz
[/quote]
Kamo sreće da je ni vi ni ja nikad nismo imali Ostatak mog komentara nisu htjeli objavit Izgleda da je Mesić i u poslovnom svoje prste umočio

Pa ako bi to komentirali nitko im nebi prodavao ispod 13 kn. Još su svi u šoku i nevjerici i čekaju da kupe ispod 13 pa i po 11 kako su neki obećavali. Ali kad krene gore biti će stampedo do 19. Samo se čeka tko će prvi krenuti.

neće uvijek biti ovako.

link??
[/quote]

iz statuta… imate link na stranicama prije.

Slijedi i izgradnja poslovne zgrade Atlantske plovidbe ukupne vrijednosti 25 milijuna EUR,
gdje se INGRA pojavljuje u ulozi suinvestitora.
Također, putem povezanog poduzeća “Južni Jadran Nautika d.o.o.” zajedno sa
Dubrovačkom županijom kao i poduzeća „Dubrovačke lučice d.o.o.“ s gradom Dubrovnikom
prisutna je namjera izgradnje 13 marina i lučica na prostoru Dubrovačko-neretvanske
županije.
INGRA je zajedno s Atlantskom plovidbom suvlasnik Hotela Lapad d.d., gdje je tokom
godine rekonstruirala i modernizirala kapacitete koji će doprinijeti podizanju kvalitete

neće uvijek biti ovako.

Gužva u šesnajstercu..

Bolje živjeti sto godina u bogatstvu nego sedam dana u siromaštvu!

Gužva u šesnajstercu..

Tko napada?’

idući tjedan će bit bolje...

"Zločesti" se vraćaju u sedlo……vračice sa zlatnim nugatima objesili i jašu dalje:

Kupnje: INGR-R-A
Cijena Količina
13,58 435
13,43 100
13,33 500
13,32 1000
13,31 2100
13,30 5195
13,25 6661
13,24 80
13,16 471
13,15 1940
Prodaje: INGR-R-A
Količina Cijena
772 13,59
10 13,60
950 13,64
637 13,66
350 13,68
1411 13,69
365 13,70

marcello

Do 14,20 samo 11,000kom! Hmm…

neće uvijek biti ovako.

Ja zanm kad sam kupovao da mi je prvo 14,8 bila izuzetno povoljna cijena, a onda i 13,8…
Ne vidim zašto se nebi hrabro kupovalo svo do 18…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Ja zanm kad sam kupovao da mi je prvo 14,8 bila izuzetno povoljna cijena, a onda i 13,8…
Ne vidim zašto se nebi hrabro kupovalo svo do 18…

I dalje sam pri konstataciji da je do 16 prejeftino, do 22 jeftino, a dalje kako kome… [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

kak vas opet navlače

New Report

Close