INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/userdocsimages/prospekti/INGR-M-204EProspekt-2712011150350.pdf

tik tak……….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Nije istina da do sada nije bila na listi i da se nije mogla kupovati, i ja imam margin i to već dugo,za 10 dana mi izlazi, i imam ingre i to dosta, čak je ingra na A listi zajedno s HT-om, ATGR-om, Podravkom i Adrisom, itd

Ne znam koliko čovjek mora biti PLITAK da javno na forumu objavi da ide u MARGIN kredit…na mjestu puno fondovsko-bankarskih hijena koje uspješno od ovakvih žive već dobre 4 godine…
[/quote]
i ne znam kakve to ima veze što javno kaže da ima ili će ga sad uzeti, imam margin kada je ingra bila 34-35,i kakve to ima veze, samo sam nadokupljivao i sa manjim dijelom trejdao tako da mi je sad prosjek i više nego dobar, a nije se dogodilo nijednom da su me zvali iz banke da moram prodati dionice ingre jer je jako pala vrijednost, to su gluposti i nemojte više takvo što pisati, iako kolega niste jedini to sam već puno puta to ovdje pročitao

poslali mi novu margin listu , ingra ponovo dozvoljena za kupnju , limit iskorišten za pbz
[undecid]

stupa na snagu s datumom revizije crobija

a sad ću kupovat šta drugo mogu [wink]

Ne znam koliko čovjek mora biti PLITAK da javno na forumu objavi da ide u MARGIN kredit…na mjestu puno fondovsko-bankarskih hijena koje uspješno od ovakvih žive već dobre 4 godine…
[/quote]

Još gore je kad uzmeš kod supruge marginu. Ako ne vratiš duplo, dobiješ lazanjurom po glavi.
Zato, ajde Ingra na 26. [thumbsup]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

..što to znači—limit iskorišten za PBZ….?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

http://www.istra-istria.hr/fileadmin/dokumenti/novosti/sjednice_poglavarstva_2005/89/89-04.pdf

Treba probiti 14 kn, pa 15.5, tu bi bile prve prepreke rastu, u suprotnom idemo još dole.

Treba probiti 14 kn, pa 15.5, tu bi bile prve prepreke rastu, u suprotnom idemo još dole.

sve je moguće, samo reci kojim dionicama bi se proevelo to rušenje ispod 12 kn? hoćeš ti dati 300.000-400.000 komada pa rušiti? i što bi s time dobio? da kupiš 0,5 kn jeftinije? a drugi misliš da bi gldali dok ti kupuješ? ne ide ti to baš tako [lol]

Pa i na 90 su govorili tako,pa i na 70. pa i na 33,pa na 22,i niti jednom nisu bili u pravu ovi su uvjek spustili cijenu još niže… zašto vi sad mislite da je 13 kraj.. i da je netko neće srušiti još niže… ja sam ušao u ingru..a l da mogu tvrditi da je 13kn dno nikako ne mogu. Nemože nitko!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

sve je moguće, samo reci kojim dionicama bi se proevelo to rušenje ispod 12 kn? hoćeš ti dati 300.000-400.000 komada pa rušiti? i što bi s time dobio? da kupiš 0,5 kn jeftinije? a drugi misliš da bi gldali dok ti kupuješ? ne ide ti to baš tako [lol]
[/quote]
Nemam pojima, niti me ne zanima, znam samo ono što vidim na grafovima.
Nisam rekao da ingra ne vrijedi, često se vrijednosti razlikuju od cijene na burzi.
Ja sam za sad djelomično unutra jer očekujem djelomičan rast, dalje čemo vidjeti.

Pa i na 90 su govorili tako,pa i na 70. pa i na 33,pa na 22,i niti jednom nisu bili u pravu ovi su uvjek spustili cijenu još niže… zašto vi sad mislite da je 13 kraj.. i da je netko neće srušiti još niže… ja sam ušao u ingru..a l da mogu tvrditi da je 13kn dno nikako ne mogu. Nemože nitko!

Sjećate li se prošlih godina i INGRINOG rasta sa 12,xx pa do 4xx,xx??? E pa vidite dok je cijena rasla neki su govorili nemože to dalje od 20, pa onda nemože to više od 50, pa nema šanse više od 80, i tako dalje do 200, 300, 400(naravno radilo se o drugim brojkama prije revers. S.S). Pa tko vam garantira da neće opet tako???

neće uvijek biti ovako.

Pa jesam li ja i jednom riječi rekao da ingra neće rasti?? Ja samo tvrdim da nije rečeno da ne može niže?
Ajde budi iskren pa reci,jesi je očekivao da će pasti do 12,50kn??

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

New Report

Close