INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege

na 40 je bila jaka potpora, pa je na 30 jaka potpora, pa je na 20 jaka potpora …
Sad je na 13,xx jaka potpora …

Pa tko tu koga hebe?
Kako sam i prije naveo imam dionice INGRe ne prodajem , ne kupujem i ne drukam …
Ali kada dođem kući i kresnem na ovu temu okrene mi se želudac.

Dajte se ljudi malo primirite ne navlčite više bez ikakvih rezona.

Nadajmo se da je rasprodaja gotovo od INGRA gradnje , ispali iz TOP 10 ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Poslao sam im mail u vezi cijene dionice, njihovih "najavljivanih" poslova i tako to pa ćemo vidjet ako uopće i dobijem odgovor.

Nadajmo se da je rasprodaja gotovo od INGRA gradnje , ispali iz TOP 10 ?

Nadajmo se i da je tu dno.Svaki put kad pomislim da je dosegla dno opet me iznova neugodno iznenadi.Nadam se da će je sunce uskoro obasjati(nadam se, drugo mi ne preostaje [pray])

Poslao sam im mail u vezi cijene dionice, njihovih "najavljivanih" poslova i tako to pa ćemo vidjet ako uopće i dobijem odgovor.

Javi nam što i ako su ti odgovorili [wink]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ja bi sam štel pitati kak ta vaša potpora štiti ingru od stečaja. I još sam štel pitati, ak ja kupim te dijonice ingre i ingra ode u stečaj tko bu mene spasil od mog stečaja, tko bu moja potpora?
fala lepa

Javi nam što i ako su ti odgovorili [wink]

oće, oće, ka meni
[angry]
ja sam im pisao dva puta.
prvi put sam im j..a sve po spisku, a drugi put sam im ponudio svoje dionice za jedan stan na lapadu.fer ponuda 20kn ka i njihova prema svojim kooperantima. očito je koliko sami cijene svoju dionicu,a u stvari ako im zafali papira lako naprave nove

[angry]

Stvarno bi se trebao formirati sindikat malih dionicara ingre, mozd bi onda i dobili nekakvu pozornost i odgovore.

Ja bi sam štel pitati kak ta vaša potpora štiti ingru od stečaja. I još sam štel pitati, ak ja kupim te dijonice ingre i ingra ode u stečaj tko bu mene spasil od mog stečaja, tko bu moja potpora?
fala lepa

A reci ti nam kaj buš ti ak te sutra pogodi komet, gdo bu te spasil? Jee, to ti je kak odgovor nee.

neće uvijek biti ovako.

Kad vam ingra dojde ispod 10 kuna, bu te vi rekli da bolje da vas je komet strefil, neg vam se ingra poskliznula. a ja budem vaša potpora na 9,99.

Novi poslovi (vrlo skoro) – vrlo vjerojatno:

1. Izgradnje vojne bolnice Ain Nadja u Alziru
2. Izgradnja hotelskog naselja u Alziru
3. Rusija – gradnja stanova u Tulskoj oblasti

Poslovi u bližoj budućnosti:

1. Izgradnja tvornice za biodizel
2. Vjetropark kraj Iloka
3. Izgradnja POS-ovih stanova u Dubrovniku
4. Izgradnja hidroelektrana u Bosni
5. Izdradnja upravne zgrade Atlantske Plovidbe
6. Posedarje rivijera – od ovoga se "za sad neslužbeno" odustalo

Možda u budućnosti:

1. Kumrovec – ovo ovisi o Arapima
2. Krim – Ukrajina
3. Novi "sitni" poslovi u Njemackoj
4. Izgradnja marina duž jadrana
5. Sudjelovanje u izgradnji golf objekta na Srđu (investitor Frenkel, veza Mesic – Frenkel plus židovski lobi)
6. Libija – jednog dana kad se smiri situacija

Ima toga još…

Prvo Alžir, pa sve ostalo…:-)

Novi poslovi (vrlo skoro) – vrlo vjerojatno:

1. Izgradnje vojne bolnice Ain Nadja u Alziru
2. Izgradnja hotelskog naselja u Alziru
3. Rusija – gradnja stanova u Tulskoj oblasti

Poslovi u bližoj budućnosti:

1. Izgradnja tvornice za biodizel
2. Vjetropark kraj Iloka
3. Izgradnja POS-ovih stanova u Dubrovniku
4. Izgradnja hidroelektrana u Bosni
5. Izdradnja upravne zgrade Atlantske Plovidbe
6. Posedarje rivijera – od ovoga se "za sad neslužbeno" odustalo

Možda u budućnosti:

1. Kumrovec – ovo ovisi o Arapima
2. Krim – Ukrajina
3. Novi "sitni" poslovi u Njemackoj
4. Izgradnja marina duž jadrana
5. Sudjelovanje u izgradnji golf objekta na Srđu (investitor Frenkel, veza Mesic – Frenkel plus židovski lobi)
6. Libija – jednog dana kad se smiri situacija

Ima toga još…

Prvo Alžir, pa sve ostalo…:-)
Jedna dionica INGR-R-A vrijedi barem 200kn … 🙂

[thumbsup] [cool] [wink]

New Report

Close