Pretpostavljam da ce u sljedecem javljanju biti dojava o cetverostrukom dnu.
BTW, citiranje raznih Kumara postize suprotan efekt…
Ja ju kupujem više od 2 godine stalno.Poslije svake transakcije šta ostane-du INGRA.Koliko se toga nakupilo, uopće ne pratim,kolika je prosjek nemam pojma,kada ću ju ženiti,nemam pojma.Imam ono šta drugi nemaju ,a to je vrijeme.Sutra ,za godinu ili 10 svejedno.Ono šta ste napisali živa istina.Danas studoši ne kupe pokaz za vlak, uzmu 20-tak komada i odmah veliki igrači————ali na forumu.Burza je ipak malo složenija.Biti investitor je danas loše za čuti,ali unosno za biti.Rušajte ju dižite ju ,ja sam tu i kupujem.Sretno.
G. Peyo
Tko je god prodao Ingru u zadnje 4 godine nije pogriješio, jedino su griješili oni koji su kupovali kao vi. Ako sada prodate Ingru po 14 kn i kupite po 10 kn imati ćete 40% više voljenih dionica tj. puno više razloga da volite Ingru!
Ali prepostavljam da vama to nije bitno, pa imate moju punu podršku u daljnem dokupu jer trebamo na burzi više takvih kao vi!
[/quote]
Zar nije, tom metodom, bolje prodati INGRU na 10 pa kupiti na 7??? Ne ni to nije dobro. Bolje ju je prodati po 7 pa kupiti po 5. Ili je još bolje prodati po 5 pa kupiti po 4? Ili je još bolje… DOKLE DA IDEMO… [lol]
Najbolje ju je uopce ne kupiti… Isto kao sto ne bi kupio vrecu psecih go**na ma koliko povoljno bilo…
… Isto kao sto ne bi kupio vrecu psecih go**na ma koliko povoljno bilo…
E ja bih kupio i dva – tri vagona tih PG, samo da vjerujem da cu zaradit’….
A i ti bi kupio, bi i to garant, mozda cak i vise, samo da si siguran da ces zaradit’….
Ja ju kupujem više od 2 godine stalno.Poslije svake transakcije šta ostane-du INGRA.Koliko se toga nakupilo, uopće ne pratim,kolika je prosjek nemam pojma,kada ću ju ženiti,nemam pojma.Imam ono šta drugi nemaju ,a to je vrijeme.Sutra ,za godinu ili 10 svejedno.Ono šta ste napisali živa istina.Danas studoši ne kupe pokaz za vlak, uzmu 20-tak komada i odmah veliki igrači————ali na forumu.Burza je ipak malo složenija.Biti investitor je danas loše za čuti,ali unosno za biti.Rušajte ju dižite ju ,ja sam tu i kupujem.Sretno.
G. Peyo
Tko je god prodao Ingru u zadnje 4 godine nije pogriješio, jedino su griješili oni koji su kupovali kao vi. Ako sada prodate Ingru po 14 kn i kupite po 10 kn imati ćete 40% više voljenih dionica tj. puno više razloga da volite Ingru!
Ali prepostavljam da vama to nije bitno, pa imate moju punu podršku u daljnem dokupu jer trebamo na burzi više takvih kao vi!
[/quote]
G. Antisa,
U pravu ste, ali zar ne mislite da je isuvise lako donositi ocjene i zakljucke za onim sto je vec bilo?
Vjerujem da je Vas stav i prije bio ispravan glede (ne)kupnje dionica INGRE jer ih ocigledno Vi nemate. Ali zar ste bas toliko sigurni da ce se za 4 godine INGRA nalaziti u tako losoj poziciji te da niko drugi nece moci reci:
"Tko je god prodao Ingru u zadnje 4 godine JE pogriješio, jedino NISU griješili oni koji su kupovali kao vi."
LP dedo
E ja bih kupio i dva – tri vagona tih PG, samo da vjerujem da cu zaradit’….
A i ti bi kupio, bi i to garant, mozda cak i vise, samo da si siguran da ces zaradit’….
Kao sto si i sam rekao, bi da sam siguran. Iskustvo mi kaze da samo rijetki zaradjuju na PG.
@vegas – tko je slusao, danas ima vise novca…
G. Antisa,
U pravu ste, ali zar ne mislite da je isuvise lako donositi ocjene i zakljucke za onim sto je vec bilo?
Vjerujem da je Vas stav i prije bio ispravan glede (ne)kupnje dionica INGRE jer ih ocigledno Vi nemate. Ali zar ste bas toliko sigurni da ce se za 4 godine INGRA nalaziti u tako losoj poziciji te da niko drugi nece moci reci:
"Tko je god prodao Ingru u zadnje 4 godine JE pogriješio, jedino NISU griješili oni koji su kupovali kao vi."
LP dedo
U zadnje 4 godine Ingra je bila dionica s kojom sam napravio najviše prometa, ali se nisam ovdje nikad zadržavao duže od mjesec-dva. Morate shvatiti da je ovo samo dionica idealna za trejdanje, likvidna, volitabilna i tehnički precizna.
Dokap po 20 kn je upropastio sve nade da bi se ovo jednog dana moglo vratiti na razine iz 2007g. Ispod 20 kn vam se nalazi cca 7 mil dionica vjerovnika koji nisu htjeli biti dioničari, a 50% minusa je ništa s obzirom koliko su mogli izgubiti da nisu pristali na debt swap.
Gubitci se gomilaju, posla nema, tko zna kada će uprava Ingre morati raditi sličan swap ili dokap i po kojoj cijeni pa tako obezvrijediti vrijednost dionica postojećih dioničara.
Nije 7 već 6 miliona dionica koje su dobrim dijelom u vlasništvu fondova , a dodatne dionice neće biti problem kad dođu poslovi.
Slažem se. Danas ujutro sam vidio Mesića i Oppenhajma. Mesić nosi lopatu, a Opi gura mješalicu. Em stiže proljeće, em je Ingra očito dobila neki posao. Krajnje je vrijeme da se nešto ubode.