INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A po bidu nas ubijaju kooperanti. Ma iskrcati će se i oni za koji mjesec pa će se i neki posao ubosti i za 2-3 godine eto nas na 200. Nevjerne Tome neka mi daju jedinice, ja imam vremena za čekati kao i svi pravi investitori. Pozz svima.

mislim da više nisu kooperanti nego zaostali marginaši kojima su zbog pada cijelog tržišta počeli pucati margini. kupci znaju da ih ima još par i strpljivo čekaju da im poberu dionice kad banka lupi po bidu

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Nije mi jasno da se netko gura na bild?
Pustite dionicu nek odradi novo dno i cekajte pozitivne vijeti.

Nemojte poslije reci da ste osisani.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Razmišljanja većine na ovom forumu idu ovako:
– Ingra trenutno ne radi ništa i ne vrijedi ništa
– ako ubode neki posao još uvijek ne vrijedi ništa jer je upitno koliko će zaista zaraditi
– ako se sazna koliko će točno zaraditi još uvijek ne vrijedi ništa jer se ne zna da li će joj biti plaćeno
– ukoliko se ingri plati to još ne znači ništa jer je možda plaćeno krivotvorenim novčanicama
– ukoliko je i to sve u redu Ingra opet neće vrijediti ništa jer je ionako blizu smak svijeta.

Kakav narod, kakav mentalitet takva i ova naša jadna ZSE.

nisam pratio, ovih 4637 na 14kn jel netko udrio po bidu ili po asku?

– ako ubode neki posao još uvijek ne vrijedi ništa jer je upitno koliko će zaista zaraditi
– ako se sazna koliko će točno zaraditi još uvijek ne vrijedi ništa jer se ne zna da li će joj biti plaćeno
– ukoliko se ingri plati to još ne znači ništa jer je možda plaćeno krivotvorenim novčanicama
– ukoliko je i to sve u redu Ingra opet neće vrijediti ništa jer je ionako blizu smak svijeta.

[lol] [cry] Da nije smiješno bilo bi žalosno, ali nisi daleko od istine. Ovaj narod je postao toliko pesimističan da i sami sebi više ne vjeruju a kamoli drugima. Sve im je crno, ništa im nevalja. Tko nas zatrova??? Strani ili domaći "neprijatalji" ili i jedni i drugi? [lol] [embarass]

neće uvijek biti ovako.

Kolega upravo tako [thumbsup]

jedino većina na ovome forumu je u biti manjina sa jako puno nickova
pozdrav vlasnicima

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

lp

daj ne se….
da si to pisao na 18 kn, ajde…ali sad na 14 kn djeluješ tragikomično
jasno je da želiš kupiti INGRu pa stani na bid s nama ostalima i čekaj hoće li još koji marginaš opaliti prema dolje jer od forumaša sigurno više nećeš nadrukati niti dionicu po ovim cijenama, pa možeš prestati s tim djetinjima drukanjem….

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Miriše na trostruko dno, čeka se okidač.
http://www.youtube.com/watch?v=-1ibW6thiHg

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

lp

Ovakav jadni druk nisam dugo vidio, sad ispada da samo forumaši danima kupuju lol, čovječe nemaš pojma šta pričaš, ne brukaj se bezveze…

Zašto se toliko bojite drukera ako će Ingra narasti i ako nema straha za Ingru??

Đe zapelo?

brutalni kapitalac :)

Ja ju kupujem više od 2 godine stalno.Poslije svake transakcije šta ostane-du INGRA.Koliko se toga nakupilo, uopće ne pratim,kolika je prosjek nemam pojma,kada ću ju ženiti,nemam pojma.Imam ono šta drugi nemaju ,a to je vrijeme.Sutra ,za godinu ili 10 svejedno.Ono šta ste napisali živa istina.Danas studoši ne kupe pokaz za vlak, uzmu 20-tak komada i odmah veliki igrači————ali na forumu.Burza je ipak malo složenija.Biti investitor je danas loše za čuti,ali unosno za biti.Rušajte ju dižite ju ,ja sam tu i kupujem.Sretno.

G. Peyo

Tko je god prodao Ingru u zadnje 4 godine nije pogriješio, jedino su griješili oni koji su kupovali kao vi. Ako sada prodate Ingru po 14 kn i kupite po 10 kn imati ćete 40% više voljenih dionica tj. puno više razloga da volite Ingru!
Ali prepostavljam da vama to nije bitno, pa imate moju punu podršku u daljnem dokupu jer trebamo na burzi više takvih kao vi!

Zašto se toliko bojite drukera ako će Ingra narasti i ako nema straha za Ingru??

Đe zapelo?

Nije ovdje riječ o drukerima ,već pomanjkanju pozitivnih vjesti u zadnje dvije-tri godine.

New Report

Close