INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da sigurno će me impresionirati taj prepisivač stranih tekstova iz Zagvozda, kolega Opi je kralj i vidjet ćete, ja nisam znao da je on digao kredit za Arenu na 8 godina, hej 2 i pol su prošle i za 5 godina ide čistih 60-70 milja kuna godišnje, ako grad prije ne otkupi. Neka vrijedi i 70 milja, to je čistih 500+ milja kapitala ako odluči prodat. Stari ide Ombla, to ti je INGRI posao zlata vrijedan jer HEP je kralj plaćanja, uletit će valjda šta i vani, samo ti prodaj po 14 kuna,izvoli. Ja čekam.

koliki ti je ulaz na ingr , da se toliko bahatiš???? bas me zanima

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

45 kuna.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Poanta nije u tome da je moj prosjek tolik, već da dionica trenutno vrijedi po BV 37 kn, kolega Perilja je to vrhunski izračunao. Mene je najviše bio strah stečaja prošle godine ali s novim raspletom okolnosti, prolongacija dijela duga na 2016, dokap -smanjenje duga, i najava za Omblu, cijena MORA ići gore, a sve ove priče o targetu 11 kn me ne brinu jer znam da su to samo trejderi, a ja se time ne bavim.

@S400 doći ćete i vi na svoje…za nekih 3-5g bit ce ingra 45kn lp STFACA

S400 @ 45 kn…ufffffff previse…ali ima i gorih….znam nekolicinu ,,ulaz preko 100 kn…cekamo reversal stock -split [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Slušaj lako je sad govorit,u to vrijeme sve je izgledalo bajno iako su P/E nekih kompanija bili bolesno visoki, još za ne falit cikličkih kao brodari. Mirovinci uzimali po 300 kn,tako da mi je mojih 45 izgledalo solidno, i da je INGRA dobila i jedan veći posao zadnjih godinu-dvije cijena bi bila znatno veća ,vjerovatno oko 50 kn. Pogledaj DRYS koliko su oni naštancali dionica pa im je cijena ista nakon ko zna koliko docapa a daju i dividendu, a još su brodari u krizi,dat će i OPI štagod kad dođe par dobrih poslova, Ombla je velika vjerovatnost ove godine a za ove poslove vani ne znam. Cijena je sada stvarno smiješno niska.

Kolega S 400 nemojte ih uopće slušati.Ja ju kupujem više od 2 godine stalno.Poslije svake transakcije šta ostane-du INGRA.Koliko se toga nakupilo, uopće ne pratim,kolika je prosjek nemam pojma,kada ću ju ženiti,nemam pojma.Imam ono šta drugi nemaju ,a to je vrijeme.Sutra ,za godinu ili 10 svejedno.Ono šta ste napisali živa istina.Danas studoši ne kupe pokaz za vlak, uzmu 20-tak komada i odmah veliki igrači————ali na forumu.Burza je ipak malo složenija.Biti investitor je danas loše za čuti,ali unosno za biti.Rušajte ju dižite ju ,ja sam tu i kupujem.Sretno.

peyo

A kada studošima zatreba lova za pokaz, ruše cijenu 🙂
Hehe…

Dno je bilo na 01.08.2005., cijena 12,94 kn.

A vi pričate da je ovo sada dno. Hm hm… Nebi baš rekao.

(sada ćete djeliti jedinice jer vam se ne sviđa ovo što čujete)

brutalni kapitalac :)

Da sigurno će me impresionirati taj prepisivač stranih tekstova iz Zagvozda, kolega Opi je kralj i vidjet ćete, ja nisam znao da je on digao kredit za Arenu na 8 godina, hej 2 i pol su prošle i za 5 godina ide čistih 60-70 milja kuna godišnje, ako grad prije ne otkupi. Neka vrijedi i 70 milja, to je čistih 500+ milja kapitala ako odluči prodat. Stari ide Ombla, to ti je INGRI posao zlata vrijedan jer HEP je kralj plaćanja, uletit će valjda šta i vani, samo ti prodaj po 14 kuna,izvoli. Ja čekam.

ako ingra ubode neki dobar posao uskoro, Arena će ju kroz par godina jako dići gore…samo treba preživiti do tada
ne znam što uprava radi i da li je uopće sposobna ubost neki posao?! Opi putuje svijetom, Stipe ide u glumce…pa bavi li se tko od njih uopće Ingrom?!?

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Današnje, dosadašnje trgovanje pokazuje da se cijena zaista štopa. Osim ako se na ask ispod zadnjih cijena uvijek postavljaju oni kojima je hitno potreban burek za doručak. Eto takvi stvaraju paniku i oduzimaju nam volju za lupanje po asku, jer uvijek čekamo novu ovcu koja će postaviti još nižu prodaju i tako redom…

neće uvijek biti ovako.

A po bidu nas ubijaju kooperanti. Ma iskrcati će se i oni za koji mjesec pa će se i neki posao ubosti i za 2-3 godine eto nas na 200. Nevjerne Tome neka mi daju jedinice, ja imam vremena za čekati kao i svi pravi investitori. Pozz svima.

neće uvijek biti ovako.

A po bidu nas ubijaju kooperanti. Ma iskrcati će se i oni za koji mjesec pa će se i neki posao ubosti i za 2-3 godine eto nas na 200. Nevjerne Tome neka mi daju jedinice, ja imam vremena za čekati kao i svi pravi investitori. Pozz svima.

evo, dat ću ti stotku za optimizam i značku "pravi investitor" … dugoročni…
( a čekati se može i bez konstantnog padanja vrijednosti)

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

New Report

Close